Becik 06.08.2003 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Jestem etapie wykańczania domu i siebie i uważam że jest to jedna z najskuteczniejszych kuracji odchudzających Niedługo zostanie ze mnie szkielecik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsunagirl 08.08.2003 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 ja mam to samo ku przerazeniu wszystkich na plecach widac wszystkie moje zebra, nerwy sa chyba podswiadome i gdy moj maz spokojnie realizuje kolejne etapy budowy, ja wymyslam tony problemow i sie tym denerwuje:) tak wiec doszlam do 46 kg (na szczescie jestem raczej niska) i we wszystkich ubraniach wygladam jak w workach a to dopiero stan surowy!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.08.2003 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Qrcze a ja mam odwrotnie jak się denerwuję to robię się bardzo głodna Może przy wykańczaniu domu to się zmieni i będę chudła w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siewonka 08.08.2003 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Ja niestety tak jak Maluszek stres nie przeszkadza mi jeść a szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 15.08.2003 02:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2003 Każdego roku przed specjalistycznymi badaniami (taki wymóg - limity wagowe) muszę zrzucać kilkanaście kg ..... coś potwornego , ale jak się po tym wszystkim świetnie czuję... , no i mogę znowu normalnie zjeść... Może wykańczanie domu zlikwiduje ten mój problemik??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.08.2003 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2003 hmmm....na mnie budowa działa odchudzająco....zeszłam do 50 kg .... i teraz jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 06.09.2003 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2003 HIHIHI, szkoda że moja budowa rozpocznie się dopiero wiosna 2004, już bym chiała wazyć 50kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 06.09.2003 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2003 uuuups 50 kilogramów to u mnie ważą kości. Następne 50 to mięso. reszta to tłuszcz. W sumie: wiosną 105 na jesień 98 i tak od kilku lat. Po prostu jestem kawał chłopa. Na stresy lubię cukier. Czasem pół kilo czekolady dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 07.09.2003 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2003 Ja jak Maluszek i Siewonka, na stres reaguję dziwnie.... staję się czekoladoholkiem i ciastkofagiem A waga jest tendencyjna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.09.2003 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2003 Zawodowo zajmuję się dietami eliminacyjnymi, choć nie są to diety eliminujące wagę. Najlepsza dieta na schudnięcie jaką znam i czasami sam stosuję to ŻP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siewonka 08.09.2003 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Tomek 1950 co to jest ŻP - żreć potem?Tylko to przychodzi mi do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.09.2003 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Siewnoko - wg mnie ŻP - to żryj połowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 08.09.2003 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Ja też jakoś nie mogę schudnąć podczas budowy - a właściwie to jest coraz gorzej Rosnę wraz z murami... Ale jak czytam dzienniki Teski, to się nie dziwię, że można tak schudnąć. Jestem pełna podziwu A może tak odebrać mężowi nadzór na budową i waga sama z siebie spadnie? Pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.09.2003 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Siewnoko - wg mnie ŻP - to żryj połowę zgadza się... są jeszcze dwie wersje tej diety: ŻJM - Żryj Jeszcze Mniej [ostra] NNŻ - Nic Nie Żryj [radykalna] A w ogóle, to jest takie przekonanie, że chudnąć sie powinno w takim tempie, w jakim sie kilogramów nabierało... wszystkie inne opcje grożą podobno efektem jojo, a na pewno powikłaniami zdrowotnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 08.09.2003 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Oprocz ograniczenia jedzenia powinno sie jeszcze zwiekszyc ilosc ruchu, jakies cwiczenia, bieganie, itp. Tylko wtedy tak naprawde mozna schudnac i utrzymac wage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.09.2003 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 O ile nie będzie to tylko bieganie do lodówki i cukierni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siewonka 09.09.2003 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Żryj potem w sensie - zawsze potem czyli nigdy ale żeczywiście żryj połowę brzmi sensowniej tylko jak to zrobić. Ostatnio często zagladam na mniamową stronę i na mężu wypróbowuje różne potrawy a to makaron tagiatelle z brukułami a to pieczone ziemnaczki a to zapiekane pieczarki z przepisu kasiorka (pycha) no niby jest to dla męża ale weź tu nie spróbuj. A kilogramy lecą. Można by pobiegać na przykład ze stemplami akurat będziemy ściągać albo na piętro z puustakami no możliwości na budowie jest wiele i za darmo.A teraz podam zasłyszaną dietę ponoć bardzo skuteczna może kiedys też spróbuje.10.00 serek topiony, kawa12.00 jajko na twardo i jakieś warzywo (co kto lubi)14.00 duże jabłko lub inny owoc16.00 20 dkg białego sera20.00 lampka czerwonego winaWidziałam na własne oczy skutki tej diety i działa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.09.2003 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Siewonko i to tak codziennie Przecież z głodu można zemrzeć Strona mniam mniamowa jest extra - chociaż sama nie lubię gotować to dosyć często przeglądam tę stronę Ponury - jesteś super z tym bieganiem do lodówki - skąd ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.09.2003 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 mi niestety budowwa nie pomaga jestem takm wykończony, że ładuję się kofeiną czyli Coca Cola / Pepsi a wiecie co to znaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siewonka 09.09.2003 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Maluszku no czego się nie zrobi dla figury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts