Marek z G. 11.11.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Podziel się wątpliwościami - my i tak zrobimy swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek z G. 23.11.2007 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Droga Margarytko, Za różnicę w cenie pomiedzy naszą działką a działkami o podobnych wymiarach ( znajduje sie 20 km od centrum bardzo dużego miasta) mógłbym wymienić cały grunt na dzałce do głębokości 2 m i jeszcze by zostało na nowy samochód. Cóż, każda działka ma jakieś wady, ale trzeba być optymistą i widzieć dobre strony całej sprawy. A torf można sprzedać. Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aaska 08.08.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Witam, Jak tak patrzę na Wasze przeboje z gruntem to jakbym nas widziała. Wprawdzie mamy glinę nie torf, ale jedna cholera. Gdyby nie ziemia to dawno dom by stał Powodzenia życzę oraz mało deszczu podczas "wychodzenia z ziemi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cava 21.10.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Bardzo ciekawy dziennik! Fajnie że tak dokładnie zdokumentowałeś swoje zmagania z budową na tak trudnym gruncie. Życzę powodzenia w dalszej budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dylas 23.02.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Witam,mam pytanie czym wypełnialiście studnie, bo mam ten sam problem tylko trochę większy (25 studni) i konstruktor chce to zelewać b15, wysokość studni 2m i robią się kosztypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek z G. 23.02.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 na dole pół kręgu b 15 reszta b-10 na górze pół kręgu b 15. kierowniczka chciała w środek dawać piach.....tak zawsze robiła ale ja za kilka tysięcy jestem spokojniejszy. belki oczepowe i pyłta miała być b 20 ale dałem b 25, przy tych nakładach to niewielka różnica w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchew 30.12.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Witam Was i zastanawiam sie czy juz skonczyliscie? I czy mozecie jakos oszacowac koszt studni i plyty nad studniami.... - tez mnie to chyba czeka i nie znajduje w sobie takiego optymizmu jak Wy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchew 27.02.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 wow - ale przyspieszenie w dzienniku!coby się Wam dobrze mieszkało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 28.02.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Hej! Gratuluję przede wszystkim pięknego domku! I mam pytania bo my też planujemy dużo zrobić sami...a maż ma to robić po pracy..ile czasu wam zajęło wymurowaniepiętra? bo z tego co wyczytałam robiliście to we 2, oboje po pracy? ile wam zeszło ze stropem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek z G. 22.03.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Hej! Gratuluję przede wszystkim pięknego domku! I mam pytania bo my też planujemy dużo zrobić sami...a maż ma to robić po pracy..ile czasu wam zajęło wymurowaniepiętra? bo z tego co wyczytałam robiliście to we 2, oboje po pracy? ile wam zeszło ze stropem? przede wszystkm przepraszam wszystkich za moją nieobecnośc, po prostu od jakiegoś czasu nie mogę zalogować sie na forum, a jak mi sie to juz uda, to przy każedej próbie zrobienia czegokolwiek z dziennikiem wywala mnie w niebyt. Wobec czego proszę wszystkich którzy chcieli by o cos zapytać o kontakt na e-maila: [email protected] , Co do poprzedniego tematu to mury stawialiśmy na urlopie i zajeło to jakieś 2 tygodnie. Warto zwrócić uwagę że nie ma właściwie ścian działowych murowanych. To skróciło czas pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts