Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Na torfie i takie tam - komentarze

Recommended Posts

• 2 weeks później...

Droga Margarytko, Za różnicę w cenie pomiedzy naszą działką a działkami

o podobnych wymiarach ( znajduje sie 20 km od centrum bardzo dużego miasta)

mógłbym wymienić cały grunt na dzałce do głębokości 2 m i jeszcze

by zostało na nowy samochód. Cóż, każda działka ma jakieś wady,

ale trzeba być optymistą i widzieć dobre strony całej sprawy.

A torf można sprzedać. Pozdrawiam Marek

• 8 months później...
  • 2 months później...
  • 4 months później...
  • 1 year później...
  • 1 year później...
  • 4 weeks później...
Hej! Gratuluję przede wszystkim pięknego domku! I mam pytania :D bo my też planujemy dużo zrobić sami...a maż ma to robić po pracy..ile czasu wam zajęło wymurowaniepiętra? bo z tego co wyczytałam robiliście to we 2, oboje po pracy? ile wam zeszło ze stropem?

przede wszystkm przepraszam wszystkich za moją nieobecnośc, po prostu od jakiegoś czasu nie mogę zalogować sie na forum, a jak mi sie to juz uda, to przy każedej próbie zrobienia czegokolwiek z dziennikiem wywala mnie w niebyt. Wobec czego proszę wszystkich którzy chcieli by o cos zapytać o kontakt na e-maila: [email protected] ,

Co do poprzedniego tematu to mury stawialiśmy na urlopie i zajeło to jakieś 2 tygodnie. Warto zwrócić uwagę że nie ma właściwie ścian działowych murowanych. To skróciło czas pracy.