looki78 11.11.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Witam wszystkich, Mam problem z dojazdem do działki, na której w przyszłym roku zaczynają prace budowlańcy. Na końcowym odcinku około 100 m mam drogę polną z rozjeżdżonymi dwoma śladami. Jak tylko jest mokrawo zakopujemy się autami. Mam niewelkie nachylenie, ale nie ma szans by jakieś ciężkie auto np. z pustakiem wjechało na działkę (choć akurat wjechać wjedzie,ale wyjechać nie ma szans). Nie mam sąsiada do podziału kosztów i zastanawiałem sięczy najpierw wiosną wybrać humus i na to nawieźć gruzu i zaczekać aż cały ciężki sprzęt już dowiezie co ma dowieźć, i potem robić odpowiednie podłoże czyli jakaś pospółka,żwir a potem może odpad asfaltu itd. Myślałem że oda razu zrobię tak jak ma być, ale boję się że ciężki sprzęt zniweczy cały wkład na tą drogę. Co zrobić ? Napewno ktoś z Was miał podobny problem. Jak go rozwiązać ? Pomóżcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts