marcioszek 11.11.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Witam. Mam pytanie bo nie bardzo jestem w tym temacie zorientowany a mianowicie komu a w zasadzie do którego urzędu skarbowego płaci się podatek od sprzedaży mieszkania przed upływem 5 lat. Otóż sprzedałem mieszkanie przed upływem 5 lat i zgłosiłem to w macierzystym urzędzie, że pieniądze uzyskane ze sprzedaży w ciągu 2 lat przeznaczę na budowę domu. Teraz mam problem z którym US mam się rozliczyć bo mieszkam w innym miejscu kraju niż poprzednio i jest to inny US. Czy oni przesyłają wszystkie papiery w ślad za podatnikiem?Wielkie dzięki za wyjaśnienie problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Byszek 12.11.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Proponuję telefon do Krajowej Informacji Podatkowej stacjonarny 0801055055 lub z komórki (22)330 0330http://www.kip.mofnet.gov.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts