prystelka 11.11.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Fajnie jest miec mały pokoik - gabinecik z biurkiem i półkami na książki, dokumenty, pamiątki... A co jak go nie ma ? Jakie macie swoje kąciki komputerowe? Chyba do nowego domu kupię laptopa i wyląduje na łóżku w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 11.11.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 hehe jak tak wlasnie robie z laptopem a na stacjonarnego to mam gabinet czyli wielka rupieciarnia bo nikomu nie chce sie ukladac dokumentow faktur itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.11.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 laptop na kolanach lub na tarasie lub .....gdziekolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.11.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 I ja mam w lozku, znaczy jesli tu jestem to znaczy , ze leze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.11.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 I ja mam w lozku, znaczy jesli tu jestem to znaczy , ze leze No, no perwersyjnie Stacjonarne sa w gabinecie, a notebooki zabieramy czesto jak rrmisia do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 11.11.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Jeszcze nie istnieje ... ale będzie taka minipracownia komputerowa w pomieszczeniu nad garażem. Trochę z racji zawodu komputery są ważne w naszym życiu i dzięki temu wyeliminowały suszarnię z tego pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 11.11.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 PC bedzie w pokoju dziennym syna, a laptop gdziekolwiek. gniazda sieciowe sa w sypialniach, gabinecie i salonie.na wszelki wypadek i ku wygodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 12.11.2007 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Komputer będzie pod schodami rozbebeszony.I tylko panel z usb/audio/video/ir w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 12.11.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 My laptopy, więc i w sypialni i salonie...gdziekolwiek. Dzieciaki u siebie. W kotłowni cała instalacja - router itd.Typowy pokój na faktury i wszelkie papiery przy pokoju gościnnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 12.11.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Laptop na kolanach w łóżku lub na barku w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 12.11.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 My z żonką dysponujemy laptopami więc nie będziemy musieli robić extra pokoiku/gabinetu - gniazdka będa eozprowadzone w każdym pokoju + salon oprócz tego router WiFi żeby można było wyjść na taras i w cieniu przy piwku udzielac się na forum muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuna 12.11.2007 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Pokój 12 m kw. , komp stacjonarny , duże biurko na nim monitor LCD 19" i drukarka , duzy regał z mnustwem książek + skaner na nim i głośniki . Mały stolik + dwa krzesła . Biurko stoi na przeciwko okna . Pokój komputerowy na poddaszu obok sypialni . Od strony północnej . Latem chlodno w zimie cieplutko i przytulnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.11.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 I ja mam w lozku, znaczy jesli tu jestem to znaczy , ze leze No, no perwersyjnie często i mnie zdarza sie z kochankiem w łóżku leżeć (tak laptopa nazywa mój mąłż ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts