Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsze info jak samemu położyć blachodachówkę - zaglądnij

Ardius

Recommended Posts

Witam wszystkich.

Zamieszczam taki temat, gdyż wiem jak wiele osób szuka pomocy na ten temat. Sam niedawno szukałem info jak położyć samemu blachodachówkę, dach.

Wszyscy niby dobrze mi doradzali. Ale dopiero po znalezieniu pewnej gazetki dowiedziałem się wszystkiego !!! Gazetka nazywa się " Domowy Fachowiec - Pokrycia dachowe z blach powlekanych".

Jeśli ktoś chce, mogę tę gazetkę zeskanować, i wysłać . Piszcie jeśli potrzebujecie.

Pozdrawiam

lol widze że jest wielu chętnych. Wiec zrobimy tak - jak już zeskanuje tą gazetkę (mam nadzieje do soboty mi się uda) to wrzuce całość na rapidschare i każdy sobie będzie mógł ściągnąć. Bo tak wysyłać każdemu z osobna to jest kuuuuuupa roboty.

Czekajcie i bądźcie cierpliwi - na pewno będzie.

pozdrawiam

No i już jest. To jest ten link:

http://rapidshare.com/files/70851199/dachy_z_blachy.rar

Jeśli ktoś nie wie, jak ściągać pliki z rapidschare, to już tłumaczę.

1)Kopiujemy link który podałem, i wklejamy w nowej stronie wyszukiwarki, tam gdzie się wpisuje adres strony, i wciskamy

2)Gdy otworzy się nam strona rapidschare zjeżdżamy suwakiem w dół, i klikamy na napis " Free "

3)Odczekujemy chwilkę, aż pojawi się ikonka , klikamy na nią myszką.

4)Pojawi się nam okienko ściągania, w którym dajemy "Zapisz" (jeśli chcemy ten plik zapisać na komputerze), lub "Otwórz" (jeśli chcemy go tylko otworzyć).

I to by było na tyle. Miłego czytania i powodzenia w kładzeniu dachu.

pozdrawiam :wink:

• 1 year później...
  • 5 months później...
Sprawdzałem ii wszystko jest ok. Trzeba tam kliknąć na napis po lewej czyli "free user", poczekać trochę, i kliknąć download. Tyle w temacie :)

faktycznie wystarczy poczekać jak zwykle ale wcześniej mi wyświetlało że "file is available for premium members only" czy cuś takiego. Iaia jakieś :o .