Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Poszukuję kierownika budowy- tylko z polecenia. Jeżeli możesz to poleć sprawdzonego, rzetelnego kierownika budowy do dokończenia budowy mojego domu jednorodzinnego w Magdalence.

Mam obecnie bradzo dobrego fachowca, ale:

- prowadzi kilka dużych budów

- nie ma przez to czasu na moją

- nie chce być "na pensji" tylko bierze za przyjazd (przynajmniej uczciwy- wiedział, że nie będzie na budowie często)

- nie ma z Nim często kontaktu nawet telefonicznego

- przez to wykawca na budowie nie wie co robić

- wykonaca pyta nas o decyzje odnośnie spraw o których nie mamy pojęcie

- sami musimy się szkolić z budowlanki i chyba nie jesteśmy tym specjalnie uradowani.

Obecna ekipa robi dach, inna ocieplenie. Okna i bramę garażową zamontują firmy, od których to kupujemy, ale co z całą resztą????

Może ktoś mógłby polecić dobrą, sprawdzoną ekipę do wykończenia na przyszły rok? A jak zapytam o architekta wnętrz to będzie już za dużo...?

Dzięki za każdy namiar i sorki za swe rozbestwienie z tymi zapytaniami.

Aha, ponieważ do tej pory wyłącznie czytałam forum i dopiero dzisiaj się zarejestrowałam, to nie mam umiejętności: wklejania zdjęć, dorobienie zdjęcia lub rysunku do użytkownika itd.

Może to jednak nadrobię wkrótce...

https://forum.murator.pl/topic/90857-czy-mo%C5%BCesz-poleci%C4%87-kierownika-budowy-po%C5%82udnie-warszawy/