krisfour 11.11.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Witam.Mam nierówne ściany (mieszkanie z 79 roku) i muszę wygładzić je. Czy dalej stosuje sie gładź czy może jakieś inne środki? Chcę mieć ładne, proste i nie chropowate ściany, które potem chcę tylko pomalować. I drugie pytanie. Mam w przedpokoju bazerię, którą chcę zerwać i pod nią jest "goła cegła" czyli nie wytynkowana ściana. Fachowiec powiedział mi żeby dać na to też gładź a dokładnie Cekol C45 (ten sam co do wygładzenia ścian). Myślałem, że najpierw powinno sie dawać tynk, ale ja się nie znam. Nie chcę zmieniac futryn więc dużo tego na ściany dawać nie można bo jak zerwałem kawałek błazerii to futryna jest prawie równo z cegłami. Co o tym sądziecie? Z góry dzięki za pomocpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 11.11.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 c45 spokojnie mozesz zastosowac, dobry i spradzony material.podobnie gladz francuska z franspolu. a nie myslalas, zeby te cegielki zostawic ?? podobno to trendy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisfour 11.11.2007 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 a nie myslalas, zeby te cegielki zostawic ?? podobno to trendy .... jakbys zobaczył te cegiełki to byś też nie chciał zostawić też tak myślałem, że może, ale jak zciągnąlem część błazerii to szok rzeźba na maxa moje mieszkanie to adaptacja strychu - część starych cegieł, kominy i nowe cegły (ich stan też kosmos, a zaprawa ) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMMEX 12.11.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 na cegłe GOLDBAND a poznie 1lub 2 warstwy gładzi. osobiście polecam gotową mase SHEETROCK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts