arca 12.11.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Witam,Aktualnie wybieramy sprzęt do naszej kuchni. Zdecydowaliśmy się na zakup płyty indukcyjnej. Póki co wybraliśmy płytę Electrolux EHD68200P. Czy ktoś z Was użytkuje taką płytę, jeśli tak to proszę o opinię.Co do reszty to wybraliśmy:Piekarnik Samsung BT65FQBFSTMikrofala Samsung FG87KSTZmywarka Bosch ale jeszcze nie wybraliśmy modelu.Ciekawa jestem Waszego zdania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AXENTY 15.11.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Witam, Zmywarka Bosch ale jeszcze nie wybraliśmy modelu. Ciekawa jestem Waszego zdania. Ze zmywarką BOSCH mam jaknajgorsze doświadczenia. 11 miesięcy po zakupie padł programator, serwis wymieniał go trzy razy, w międzyczasie minął termin gwarancji, a padła pompa. Generalnie sprzęt więcej stał niż działał, po czym został wywalony na złom. Teraz mam zmywarkę Aristona i jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 15.11.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Ze zmywarką BOSCH mam jaknajgorsze doświadczenia. 11 miesięcy po zakupie padł programator, serwis wymieniał go trzy razy, w międzyczasie minął termin gwarancji, a padła pompa. Generalnie sprzęt więcej stał niż działał, po czym został wywalony na złom. Teraz mam zmywarkę Aristona i jestem bardzo zadowolony. To chyba trafiliscie na trefny egzemplarz. Ja mam od 12-stu lat Boscha i nic, doslownie nic, sie z nim nie dzialo. Mozna powiedziec, ze bezobslugowa.... (tylko sypanie proszku/tabletek, soli i lanie nablyszczacza). Teraz tez kupuje Boscha i wszystkim bede polecac... GGGosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zalesiu 16.11.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Bosch ten sprzed 12 lat to już nie jest ten sam bosch. Ja osobiście uważam, że trwałość sprzętu RTV-AGD-Audio z roku na rok się zmniejsza. Generalnie wszystko dąży do jednorazówek. Pracuje toto kilka lat (jak dobrze pójdzie) i do śmietnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts