mika31 12.11.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Czy musi być jakieś specjalne podejście wody?Czy potrzebny jest otwór w umywalce?Skąd wychodzi wąż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 12.11.2007 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Normalnie jak każdą baterię - podejście typowe, nic nie trzeba kombinować. Wąż wychodzi pod umywalką ze specjalnej rurki odchodzącej od baterii. Wodę podłącza się tylko do baterii, która jest termostatyczna, żeby pupy nie poparzyć. Jednak warto móc swobodnie z kibelka sięgnąć do baterii, aby podregulować temperaturę. Tylko trzeba przywiercić uchwyt do prysznica obok kibelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 13.11.2007 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Nie wiem czy dobrze zrozumiałam. Wodę w bidetci(?) odkręcam baterią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.11.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Nie wiem czy dobrze zrozumiałam. Wodę w bidetci(?) odkręcam baterią? tak ...najpierw odkrecasz wode w kranie ....a potem w bidetce naciskasz rączkę i woda prezstaje leciec w kranie a leci z bidetki dlatego tak wazne jest aby wc był blisko umywalki -na wyciągnięcie ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.11.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 A jak umywalka jest zbyt daleko, można zamontować blisko wc baterię podtynkową prysznicową, wężyk słuchawka i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts