Zenon X 12.11.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Witam, Przeglądałem ceny geodetów i nie wiem skąd taki rozrzut, ja za mapkę do celów projektowych zapłaciłem 1520 (Katowice), co niektórzy 600 ,rzecz w tym ze czasami ludzi nie piszą gdzie. Napiszcie prosze ile płaciliście za podział działki, wytyczenie i pozostałe usługi, może poszukam innego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FakirM 13.11.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 u mnie 1300 po znajomości i 2,5 m-ca czekania PS. Pozdrawiam i życzę powodzenia w walce z urzędasami w UM Katowice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zenon X 13.11.2007 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 To nie przepłaciłem aż tak strasznie za tą mapkę. Apropo UM to doszły mnie słuchy ze urzędasy w Kato potrafią być upierdliwi, nie będę wymieniał nazwisk.Może ktoś inny jeszcze się pochwali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zenon X 17.11.2007 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Tak mało ludzi buduje się w Katowicach? A budowy na każdym kroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts