Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Poprosze o adres e-mailowy to przesle zestawienie. A co do zmian to mamytylko dwie,

- schody na półpiętrze zamiast takich kręconych skośnych zrobiony jest podest by łatwiej można było kożystac z pomieszczenia nad garażem ( troche pszesuwają sie wtedy drzwi do łazienki kosztem pokoju sąsiadującego, ale to nie przeszkadza)

- nie zrobiliśmy garderoby własnie w tym pokoju obok łazienki, ale ta zmiana jest raczej zrobiona pod kątem potrzeb niz uzytkowania

Za to uwag jest znacznie wiecej. Projekt ogólnie jest zle oceniany przez fachowców budujących. Konstrukcja dachu była troche zmieniana przez ciesle.

Osobiście nie wybrałabym tego projektu drugi raz, choc domek ogólnie bardzo mi sie podoba i dobrze sie prezentuje. Teraz widzimy, ze mozna było przedłużyc garaż do linii całego budynku, zyskujemy wtedy troche dodatkowego miejsca ( gazaz jest raczej mały). Poza tym wszelkie otwory są raczej niestandardowe co podnosi znacznie cene drzwi i okien, ale to juz raczej kwestia mozliwości finansowych inwestora :)

Jezeli to możliwe z waszej strony to zapraszam na plac budowy, oprowadze i powiem więcej.

Pozdrawiam

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...

Poszerzyłam garaż o 1 metr.Zmienimy schodki na strych z abiegowych na zwykłe.Wkurza mnie kominek nie na środku ściany ale nie będziemy tego zmieniać.

Fachowcy od dachu zrobią dach po swojemu,a nie tak jak w planie.Stropy wylewane a nie z płyt gipsowych.Reszta wyjdzie w trakcie roboty.Wysłałam do Ciebie wiadomość na skrzynkę,brak odpowiedzi...

No odpisz co tam u Ciebie, zresztą jak mnie obudziłas to zabawiaj mnie teraz. rozmową

Podrowionka

• 2 months później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...