MIRUSZA 12.11.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Czy buduje ktoś ten dom ,lub już nabył projekt ?Potrzebuję informacji na temat więzby dachowej ,a konkretnie jakigo wymiaru planowane są krokwie ,murłaty,płatwie i jakie długie.Mile widziane uwagi o tym projekcie Za informacje serdeczne dzięki!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIRUSZA 16.11.2007 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Czesc!!!!!!!!!!!!! Nikt nie ma tego projektu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.11.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Wklej link projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIRUSZA 18.11.2007 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 http://www.archiprojekt.com.pl/projekty_domow_132.html - 23k - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KateMakar 18.11.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Jestem własnie w trakcie budowy, tylko wersji w lustrzanym odbiciu.W razie potrzeby moge przesłac zestawienie więzby z projektu. Moge tez podzielic sie swoimi uwagami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIRUSZA 18.11.2007 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Nam bardzo podoba się ten domek i też lustrzane odbicie z garażem.Gromadzilibyśmy sobie drewo ale nie mamy jeszcze projektu ,więc gorąca prośba o takie zestawieniei i opinie i jakie zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KateMakar 18.11.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Poprosze o adres e-mailowy to przesle zestawienie. A co do zmian to mamytylko dwie, - schody na półpiętrze zamiast takich kręconych skośnych zrobiony jest podest by łatwiej można było kożystac z pomieszczenia nad garażem ( troche pszesuwają sie wtedy drzwi do łazienki kosztem pokoju sąsiadującego, ale to nie przeszkadza) - nie zrobiliśmy garderoby własnie w tym pokoju obok łazienki, ale ta zmiana jest raczej zrobiona pod kątem potrzeb niz uzytkowania Za to uwag jest znacznie wiecej. Projekt ogólnie jest zle oceniany przez fachowców budujących. Konstrukcja dachu była troche zmieniana przez ciesle. Osobiście nie wybrałabym tego projektu drugi raz, choc domek ogólnie bardzo mi sie podoba i dobrze sie prezentuje. Teraz widzimy, ze mozna było przedłużyc garaż do linii całego budynku, zyskujemy wtedy troche dodatkowego miejsca ( gazaz jest raczej mały). Poza tym wszelkie otwory są raczej niestandardowe co podnosi znacznie cene drzwi i okien, ale to juz raczej kwestia mozliwości finansowych inwestora Jezeli to możliwe z waszej strony to zapraszam na plac budowy, oprowadze i powiem więcej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIRUSZA 29.11.2007 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Wysłałem dwie wiadomości na PW i brak odpowidzi może nie doszły,więc jakoś udało mi się uruchomic adres na profilu WIELKA PROŚBA o jakieś dane o zestawieniu wymiarów drewna na dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KateMakar 29.11.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Wiadomośc poszła na e-mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baasiek 07.12.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Witam.Nareszcie znalazłam ludzi którzy budują ten domek.Na jesien 2007 zalaliśmy ławice. Proszę o kontakt: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIRUSZA 16.12.2007 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Witamy,witamy nowych pasjonatów 135. KateMakar dzięki za zestawienie. Zima to martwy sezon na budowie ,ale dobry na załatwianie spraw papierkowych i gromadzenia materiałow. Pytanko-z jakich materiłów budujecie i jaka grubośc ścian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIRUSZA 31.01.2008 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Pobudka!!!!! Czas kupowac materiały bo zaczynają drożec.Ściana 24 cm z suporeksu wystarczy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baasiek 03.02.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 No co mnie budziśz jak śpie!!!Ja juz zakupiłam 5300 cegły max wlistopadzie oraz dachówkę roben,oraz kominy schiedel.Czekam na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baasiek 03.02.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Do Kate Makar !Skoro mnie obudzili to ty też wstawaj !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIRUSZA 04.02.2008 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Baasiek-------budujesz tak jak w projekcie czy coś zmieniasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baasiek 05.02.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Poszerzyłam garaż o 1 metr.Zmienimy schodki na strych z abiegowych na zwykłe.Wkurza mnie kominek nie na środku ściany ale nie będziemy tego zmieniać.Fachowcy od dachu zrobią dach po swojemu,a nie tak jak w planie.Stropy wylewane a nie z płyt gipsowych.Reszta wyjdzie w trakcie roboty.Wysłałam do Ciebie wiadomość na skrzynkę,brak odpowiedzi...No odpisz co tam u Ciebie, zresztą jak mnie obudziłas to zabawiaj mnie teraz. rozmowąPodrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziorka24 17.04.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Witam, Bardzo prosze o zdjecia kto ma wybudowanego ASP135 z lubelskej firmy. Podajcie koszty jakie wyszedł ten dom.jakie zmiany poczyniliscie moj email: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIRUSZA 27.05.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Czesc!!!Co ciekawego porabiacie na swoich działeczkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIRUSZA 07.07.2008 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Cisza wszscy zapracowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts