Wojtek Karzyński 13.11.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Witam,Sprzedam: 1. Deski pozbijane, do ogrodzenia tymczasowego, ok. 15 szt. przęseł; 150 zł za wszystkie;http://images34.fotosik.pl/42/a69935b2d58afc81m.jpg http://images33.fotosik.pl/42/926171636a0c32c8m.jpg2. Przęsła metalowe używane, 10 przęseł; 300 zł za wszystkie;http://images33.fotosik.pl/42/22d70018664dc691m.jpg http://images31.fotosik.pl/42/01c113a06fdf19f5m.jpg3. Siatkę metalową - parę metrów; 50 zł;http://images30.fotosik.pl/111/eafb7e56abf2fbe9m.jpg4. Stemple - ok. 60 szt., 2-3 m; 3 zł/1 szt.http://images33.fotosik.pl/42/c2696017f8e1ef8bm.jpg ZapraszamOdbiór własny.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
davidoff24 14.11.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 i czy cena 600 zł to za metr czy za całość..........?prosilbym o odp. na maila pozdrawiam[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek Karzyński 19.11.2007 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roman77 19.11.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 cena 600 za m2 czy całość?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek Karzyński 20.11.2007 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 600 zł za wszystkie deski. zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
banko 20.11.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 prosze o namiar gdzie mozna obejrzec te deseczki moze byc na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek Karzyński 22.11.2007 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Deski szalunkowe sprzedane. Pozostałe elementy ogrodzenia w lepszych cenach zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek Karzyński 29.11.2007 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Podciągam i zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rainbow 29.11.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 ile za przęsła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek Karzyński 29.11.2007 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 ile za przęsła? 2. Przęsła metalowe używane, 10 przęseł; 300 zł za wszystkie; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rainbow 30.11.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Deski szalunkowe sprzedane. Pozostałe elementy ogrodzenia w lepszych cenach zapraszam 300 zł, to gdzie tu te lepsze ceby? Pozdrawiam, Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek Karzyński 30.11.2007 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Deski szalunkowe sprzedane. Pozostałe elementy ogrodzenia w lepszych cenach zapraszam 300 zł, to gdzie tu te lepsze ceby? Pozdrawiam, Robert Jak mawia moja żona - za darmo to boli gardło. Już się raz Pan umawiał na obejrzenie desek i w ostatniej chwili (na 40 minut) przed spotkaniem za Warszawą, odwołał Pan spotkanie. Co chwila zadaje Pan pytania, na które odpowiedź jest w ogłoszeniu. Trochę to denerwujące i niepoważne. Ceny zostały już i tak obniżone, więc jeżeli nie odpowiadają, to po licho te pańskie komentarze? Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rainbow 30.11.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Szanowny Panie, pytam na Forum, bo każdy użytkownik ma takie prawo,jeśli się to Panu nie podoba, to nie MUSI pan zamieszczać ogłoszeń, nie musi również odpowiadać, Ale Forum jest po to, jakby Pan nie wiedział, aby móc zabierac na nim głos, Pozdrawiam,Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek Karzyński 30.11.2007 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Szanowny Panie, pytam na Forum, bo każdy użytkownik ma takie prawo, jeśli się to Panu nie podoba, to nie MUSI pan zamieszczać ogłoszeń, nie musi również odpowiadać, Ale Forum jest po to, jakby Pan nie wiedział, aby móc zabierac na nim głos, Pozdrawiam, Robert Forum jest po to, żeby wymieniać informacje i spostrzeżenia. I do tego nie mam żadnych wątpliwości. Za to poważne wątpliwości nachodzą mnie, gdy po raz kolejny czytam Pańskie zapytania o rzeczy i ceny, które są wyraźnie opisane w poście. Wystraczyłoby poczytać od góry wątku (w końcu nie tak długiego) i sprawa byłaby jasna. Ale po co? Lepiej zawracać d... swoimi „po ile”, „gdzie można obejrzeć”, a następnie bez słowa „dziękuję” za udzielone info, umawiać się i odwoływać spotkanie w ostatniej chwili. Zamieszczam ogłoszenie, podaję informację o sprzedawanym towarze i nikogo nie nagabuję, ani nie piszę uszczypliwych uwag. Ale Pan (widać po Pana postach), wykorzystuje forum dla działalności swego rodzaju giełdy materiałów budowlanych. Nikt Panu tego nie broni, ale do mnie proszę już więcej nie pisać. Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rainbow 30.11.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Szanowny Panie, pytam na Forum, bo każdy użytkownik ma takie prawo, jeśli się to Panu nie podoba, to nie MUSI pan zamieszczać ogłoszeń, nie musi również odpowiadać, Ale Forum jest po to, jakby Pan nie wiedział, aby móc zabierac na nim głos, Pozdrawiam, Robert Forum jest po to, żeby wymieniać informacje i spostrzeżenia. I do tego nie mam żadnych wątpliwości. Za to poważne wątpliwości nachodzą mnie, gdy po raz kolejny czytam Pańskie zapytania o rzeczy i ceny, które są wyraźnie opisane w poście. Wystraczyłoby poczytać od góry wątku (w końcu nie tak długiego) i sprawa byłaby jasna. Ale po co? Lepiej zawracać d... swoimi „po ile”, „gdzie można obejrzeć”, a następnie bez słowa „dziękuję” za udzielone info, umawiać się i odwoływać spotkanie w ostatniej chwili. Zamieszczam ogłoszenie, podaję informację o sprzedawanym towarze i nikogo nie nagabuję, ani nie piszę uszczypliwych uwag. Ale Pan (widać po Pana postach), wykorzystuje forum dla działalności swego rodzaju giełdy materiałów budowlanych. Nikt Panu tego nie broni, ale do mnie proszę już więcej nie pisać. Wojtek ok, podaje Pan ceny na początku wątku, później pisze pan deski sprzedane, pozostały elementy ogrodzenia w lepszych cenach, a gdy grzecznie pytam o te lepsze ceny, bardzo się dziwię, że te lepsze są takie same i jeszcze jest Pan zdziwiony moim pytaniem, ale cóż zrobić, bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek Karzyński 03.12.2007 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Każdy, kto zamieszcza post może być jego administratorem i decydować, czy go usunąć lub zmienić. Żeby nie zaśmiecać wątku, zmieniłem ceny po kilku dniach i napisałem o nowych, niższych. Gdyby Pan uważnie czytał wątki nie byłoby problemu.Myślę, że temat wyczerpany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tratwa 03.12.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 a gdzie obecnie znajdują się stemple:)? Tzn. skąd ewentualnie byłyby do odbioru?PozdrawiamKaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek Karzyński 03.12.2007 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 a gdzie obecnie znajdują się stemple:)? Tzn. skąd ewentualnie byłyby do odbioru? Pozdrawiam Kaśka poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groomek 15.01.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Aktualne jeszcze te przesła?mam dodatkowe pytanie o wymiar tych przeseł.prosze o info na forum lub na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts