Nikola79 13.11.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Mam pytanie co musze miec zrobione w domu zeby go odebrac???musze sobie zrobic harmonogram prac bo dom musze oddac do wrzesnia 2008, dom jest w stanie surowym zamknietym sa tynki wylewki hydraulika elektryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 13.11.2007 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 widze ze cisza u mnie nikt niewie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Red72 13.11.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Zadaj to pytanie.Pamiętaj o stylistyce i sednie.Zupełnie nie wiadomo co chcesz zrobić...i po co dwa takie same tematy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 15.11.2007 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Przede wszystkim musisz poszukać na forum w dziale wymiana doświadczeń był jakiś czas temu spory wątek na ten temat, tam znajdziesz info na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 15.11.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Mam pytanie co musze miec zrobione w domu zeby go odebrac???musze sobie zrobic harmonogram prac bo dom musze oddac do wrzesnia 2008, dom jest w stanie surowym zamknietym sa tynki wylewki hydraulika elektryka Mam identyczną sytuacje znalazłam cos takiego: Odbiór i zakończenie budowy Procedura odbioru i zakończenia budowy wynika z przepisów ustawy - Prawo budowlane. Zakres czynności uzależniony jest od warunków pozwolenia na budowę. Odbiór końcowy budynku następuje po zakończeniu wszystkich robót. Niezbędne dokumenty: oryginał dziennika budowy, oświadczenie kierownika budowy, protokoły badań i sprawdzeń, (protokoły odbioru przyłączy, opinia kominiarska, protokoły odbioru instalacji), inwentaryzacja geodezyjna powykonawcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 15.11.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 U mnie było tak: *wypełniony druczek z PINB pod tytułem "Zawiadomienie o zakończeniu budowy", *Oświadczenie kierownika budowy *Dziennik budowy *opinia kominiarska *protokół szczelności instalacji gazowej *protokół odbioru instalacji elektrycznej *protokół odbioru przykanalika sanitarnego *kopia umowy z ZE *mapka z inwentaryzacji geodezyjnej *kopia pozwolenia na budowę Pozdrawiam Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts