I.W. 13.11.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Witam Jaka jest różnica między tynkiem ręcznym a maszynowym. Czy maszynowy dłużej nadaje się do obróbki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.11.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 czasem nakładania obrobić można każdy składem mieszanki - ??? - wydaje mi się, że ręcznie można nakładać wapienno-cementowe, maszynowe są cementowo -wapienne. Ale może się mylę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panterka-23 13.11.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 WitamA ja mam pytanie czy tynki (kanufa) kładzione maszynowo szpachlowaliście całe czy tylko niedociągnięcia i malowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 13.11.2007 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 czasem nakładania obrobić można każdy Właśnie sobie przeczytałem na stronie knaufa. Ponieważ maszynowy bardzo szybko się nakłada ma wydłużony czas obróbki. Czyli dobre dla mnie-początkującego tynkarza .Będę nakładał ręcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts