rafcio i madzia 13.11.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Witam w imieniu swoim i mojej przyszłej żony. Gdyby nie praca i parę innych rzeczy to spędzałbym tu całe dnie i noce:D ale w końcu muszę się zmobilizować i przedstawić nasz dobytek, mamy działeczkę ~13arów(5 w miarę równej powierzchni, a 8 pod górką), na tych 5 arach stoi już domek 7x6, czeka nas dobudowa i remont tego co już stoi, ale projekt już wymyśliliśmy, teraz szukamy architekta i jak zawsze ciekawych pomysłów na forum muratora. Jeszcze raz witamy i pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 13.11.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Witam to fajna dzialeczka jak troche prostego i troszke górek ja tez taka mam szukajcie inspiracji i pytajcie tutaj znajdziecie odp na kazde pytanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.11.2007 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 19.11.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Witajcie na forum , najlepszym jakie można sobie tylko wyobrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts