EWAF 29.05.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 ja tez bym poszerzyla tylko miejsca w wiatrołapie mam tylko na dwie osoby a gdzie jeszcze ewentualne buciki, kurteczki, itp ? I nie mam gdzie tego upchac w reszcie domu Myske ze szerokie wejscie z dwudzielnymi drzwiami to super sprawa jak projekt na to pozwala i przyszłe zagospodarowanie domu Będę takie miała w moim następnym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekCP 30.05.2008 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 ja tez bym poszerzyla tylko miejsca w wiatrołapie mam tylko na dwie osoby a gdzie jeszcze ewentualne buciki, kurteczki, itp ? I nie mam gdzie tego upchac w reszcie domu Myske ze szerokie wejscie z dwudzielnymi drzwiami to super sprawa jak projekt na to pozwala i przyszłe zagospodarowanie domu Będę takie miała w moim następnym domku Jeśli chodzi o drzwi, stanęło na otworze 120cm (skrzydło 100cm). Wiatrołap zostaje jak na projekcie, więc niezbyt wielki, natomiast po lewej stronie od drzwi wejściowych będzie mała szafa-garderoba z przejściem do garażu. Mamy zamiar przeznaczyć ją na magazynowanie okryć, których w danym momencie nie potrzeba mieć pod ręką, buty, itp. Oczywiście, duża garderoba będzie na poddaszu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 04.06.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Jak to dobrze mieć żonę co? I to jeszcze taką co ma dobry wzrok I co robicie z tym słupem? Przesuwają panowie? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekCP 04.06.2008 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Nie daliśmy się ponieść - słup zostaje Nie dość, że przesunięcia i tak nie widać, to jeszcze myślę, że da się to lekko skorygować tynkiem. Zastanawiamy się natomiast nad oknami - mają być ze szprosami czy bez? Wchodzą w grę w zasadzie tylko szprosy konstrukcyjne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 04.06.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Szprosy- odwieczny problem kwestia gustu i pieniędzy. Ja chciałam takie cienkiutkie zatopione w szybie, ale mężowi się nie podobają. Więc nie będziemy mieć. Wiem na 1000 % , że nigdy nie chciałabym mieć takich prawdziwych szprosów- nie wyobrażam sobie szorowania i odkurzania kolejnego "mebla". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 12.06.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Budowlańcom przeważnie nie podobają się inspektorzy, bo oni wiedzą wszystko najlepiej dobry kierownik Ci się trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 23.06.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 No ba! Pewnie, że się podoba!! A jakie okna wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekCP 23.06.2008 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 w końcu zdecydowaliśmy się na okna drewniane, sosna lazur w kolorze teak 85 z Przedsiębiorstwa Remontów Zabytków (czy jakoś tak) z Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 25.06.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Grad mówisz?? no nieźle. u nas ani kropelki deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 16.07.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Cisza na placu boju? Naprawde nic sie nie dzieje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 17.07.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 gratuluję odwagi eliminacji niestety na rynku jes taki popyt ze trzeba tysiące eliminacji aby ktos czegokolwiek sie nauczył na razie jest tak ze sie prosi wykonanwce na kolanach zeby raczył przyjsc do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 20.07.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 No wreszcie się pojawiłeś. Poposimy więcej zdjęć, bo podejrzewam, że od 7 lipca więcej się u Wa działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekCP 26.07.2008 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Działo się, działo, byliśmy na wakacjach Niestety, ulewy w całej Europie (no, moze poza Prowansją) przygoniły nas z powrotem.... Swoją drogą, chyba pierwszy raz zdarzyło mi się przejechać 900 km nonstop w deszczu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 26.07.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Fajny pomysl z tym kamieniem naturalnym na kominy. Zrob koniecznie zdjecie tego kamienia i pozniej kominow. Moze podkradniemy Twoj pomysl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekCP 28.07.2008 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Zapraszam na oględziny za jakieś dwa tygodnie a zdjęcia swoją drogą wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 11.08.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 komin wyszedł ci bardzo dobrze . przejeżdzałem w niedziele ze 2 razy wiec popatrzyłem i musze pochwalić.. nawet nie zauważyłem ze to piaskowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekCP 12.08.2008 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Cieszę się, że sie podoba. Dziś wlaśnie Pan Witek kończył je fugować. Coraz bardziej się zastanawiam, czy na cokole i schodach nie polożyć właśnie piaskowca, takiego jak na kominie.... Miał być wapień, ale jak tak patrzę....naprawdę ładny ten piaskowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 13.08.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Jedź na łikend i nałąduj akumulatorki na przyszły tydzień. Przyda się świeże spojrzenie na sprawy jestem pod wrażeniem komina- oryginalny i bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irminak 12.09.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Witam sąsiada Domek super i postęp z dnia na dzień widać Pozdrawiam i życzę wytrwałości do celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 18.09.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 i co tam u Was? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts