kotecek 20.09.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Bardzo mi sie podoba Wasz dom i ten dach dwuspadowy. I ten komin obłożony kamieniem! Rewelacja!!! Szkoda, że my juz kupiliśmy cegłe klinkierową... Marzę o ogdodzeniu z takiego kamienia. Pasowałby do takiego ogrodzenia chyba taki komin i obowiązkowo - obłożyć ściany piwnicy takim kamieniem od zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiak 20.09.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Tak bym chciałam abysmy mogi sobie w przyszłości zrobic ogrodzenie albo z tego piaskowca lub z jakiegos podobnego wapienia, ale nia razie jest to nierealne ze wzgledu na koszt . Za to zdecydujemy się na ścianę w przedpokoju z kamienia. No i w przyszłości na cokół. Maciek dzisiaj rzucił pomysła, abyśmy kaminiem obłozyli również ścianę w kuchni, tą przy której będzie stał stół... . Z jednej strony fajnie, ale z drugiej strony czy nie bedzie tego kamienia znowu za dużo? Jak myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 03.10.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 I jak tynki? Okna już są? Foty prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 16.10.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Nie żebym się czepiała, ale chciałam zaznaczyć, że nie ma to jak się kobieta zabierze za dziennik! I fotki utęsknione od razu się znalazły! A dom - rewelacja! Teraz tylko został środek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiak 17.10.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Dzisiaj wieczorem wrzuce jeszcze zdjęcia rolet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekCP 17.10.2008 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Nie żebym się czepiała, ale chciałam zaznaczyć, że nie ma to jak się kobieta zabierze za dziennik! I fotki utęsknione od razu się znalazły! No no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 18.10.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 29.10.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 po ilosci i wielkosci okien widac, ze zapowiadaja sie bardzo jasne i przestronne wnetrza. Czekam z nieceirpliwoscia na wykanczanie wewnatrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 29.10.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 moge prosic o zdjecie balkonu ale z gory?? chodzi mi o sposob wykonczenia brzegów, które widac na zdjeciu ale od dołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiak 29.10.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Oczywiście . Jutro porobię zdjecia i wkleję Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 20.11.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Piekny dom. Jestem zachwycona. I ten las w tle!!! Cudownie to Wam wyszlo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 24.11.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 dzięki za zdjęcia, ocieplaliście balkony? co do firmy z Myślenic, to wydaje mi się ze czytałam dużo niepochlebnych opinii na białej i czarnej liście wykonawców z małopolski - dotyczyły zwłaszcza ich nierzetelności. Jeszcze jeden, który zrobił karierę dzięki forum muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekCP 25.11.2008 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Balkony ociepliliśmy chyba 5 cm od spodu, z wierzchu tylko papa, na niej wylewka... Instalatora zostawię bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 19.12.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 A to zly pan instalator! Wpisales go na czarna liste woj. Malopolskiego? A ja wpadlam z zyczeniami!!!!! http://images33.fotosik.pl/426/608ef103940b62a0.jpg Wesolych Swiat!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 26.03.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Howk! co tam ciekawego u Was? Proszę się budzić ze snu zimowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekCP 04.04.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Właśnie przecieramy oczy, w końcu wiosna przyszła dziś było 22 stopnie na wsi Działka nam schnie raczej powoli, dlatego musieliśmy poczekać nieco dłużej, niż wszyscy dookoła, na start kolejnych robótek. Na pierwszy ogień idą roboty ziemne, oczyszczalnia i sianie trawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 05.04.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 No no... to porządki wiosenne pełną parą. U nas z tym jakoś powoli idzie. Po świętach dopiero ma ktoś zabrać barak dla budowlańców to zamówimy kontener na odpady... Wczoraj mąż cały dzień ciął stemple- dziś ledwo chodzi Też bym chciała już trawkę posadzić- ale to jeszcze niestety za wcześnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 18.05.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Haaaalo a gdzie relacja ze zdjęciami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 26.08.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 super, teraz to już tylko z górki - polecam koło - mają naprawdę dobrą jakość i obsługę - co do niskich baterii (mam deante chili inox) czasami ciężko się pod nimi umyć przy małych umywalkach, ogólnie mało poręczne - teraz to wiem i dobrze ze chociaz w kuchni mam wysoką baterię to jak potrzebuję napełnić np miske to lece do kuchni. - odwodnienie liniowe tanie mozna znalesc w castoramie no i polecam własnoręczne wykańczanie budynku - jaka frajda, satysfakcja i pańskie oko konia tuczy nikt nam lepiej nie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 26.08.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 aaa... gdziez czytałam na forum, chyba galeria związana z "kawalerką", właściciel architekt zrobił zamiast odwodnienia liniowego - szpara miedzy płytkami, pod nią rura - mozna wykorzystac cześć odwodnienia liniowego ta pod płytkami - zawsze taniej a nie widac tej kratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts