soNIa_m 14.11.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Jak wyglądają wasze okrągłe okna, szczególnie od środka-jeśli ktoś takowe posiada? U mnie będą dwa- jedno od frontu w WC, drugie duże w gabinecie od str. ogrodowej. Proste, bez zadnych szprosów. Pomysły i zdjęcia mile widziane Przykład: http://img248.imageshack.us/img248/9268/6mkt8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 14.11.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 witam , ja mam jedno okragle okno trudno okreslic gdzie sie dokladnie znajduje (niby w hollu na scianie pomiedzy kuchnia a lazienkahehe efekt jest super stojac na dole w salonie kuchni hollu wszedzie go widac , ja mam proste bez szprosow aha niestety zdjec wklejac niepotrafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soNIa_m 14.11.2007 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Nikola79 Ufff troszke mnie pocieszylas swoja odpowiedzią, ze wygląda OK-my mamy te okna w projekcie i naprawde zastanawialam sie czy z nich nie zrezygnowac, po pierwsze, ze mogą wyglądac kiczowato, po drugie ze względów finansowych Jednak chyba zostaną, bo szczerze mowiąc pasują do projektu domku-wszystkie okna bedą bez szprosów i podziałow, mysle ze powinno wyglądać fajnie Jeszcze pytanko do ciebie: To okno jest wewnetrzne czy zewnetrzne i jakiej jest wielkosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 14.11.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 sonia niewiem zabardzo o co Ci chodzi z tym wewnetrznym czy zewnetrzym?? czy wewnetrzne to jest tak jak na tym zdjeciu co wkleilas??? bo jesli tak to my mamy tak jakby posrodku hehe wymiarow niepamietam zabardzo maz mowi ze chyba promien ma 120 cm , nauczylam sie juz wklejac zdjecia wiec jutro jak bede na swoim kompie to postaram sie wkleic oki dla mnie to okno to bylo marzenie i moim zdaniem napewno nie wyglada kiczowato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 15.11.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 CZESC postaram sie kleic moje okragle okno moze mi sie uda http://img339.imageshack.us/img339/2932/zdjecia004ek9.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 15.11.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 i jeszcze jedno zdjecie wkleje http://img530.imageshack.us/img530/474/oknol7.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soNIa_m 15.11.2007 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Z tym wewnętrznym czy zewnętrznym to poprostu myślałam że ty masz jakiś taki luksfer okrągły na ścianie gdzieś w środku ale już widze ze to normalne piękne okno czy mogłabyś mi jeszcze napisać jakiej średnicy jest twoje okno, czy otwieralne-chociaż dla mnie w sumie nie musi sie otwierac i u jakiego producenta robione, no i cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 15.11.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 kurcze ale trudne pytania zadajesz ehhe to okno zrobilismy nieotwieralne chyba w sumie tez ze wzgledu na koszty bo ogolnie to okno bylo najdrozsze wydaj mi sie gdzies kolo 2 tys kosztowalo ale moge sie mylic , w tym oknie jest taka szyba zeby sasiedzi niewidzieli co sie dzieje w domu hehe , niepamietam firmy musze sie zapytac meza , dokladny wymiar okna tez moge podac ale dopiero w grudniu jak wroci maz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soNIa_m 15.11.2007 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Dzięki Nikola My wprawdzie jeszcze nawet nie zaczeliśmy budowy ale planować nie zaszkodzi A to z tą szybą to bardzo ciekawe rozwiązanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 15.11.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 mam 2 okrągłe okna drewniane, otwierane, bez podziałów jedno w szatni, drugie w łazience mają chyba 90 cm średnicy zrobione przez Gebauera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soNIa_m 15.11.2007 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 izat baaaaaaarrrrrddzzzzooo proszę o zdjęcia, jeśli takowe posiadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 15.11.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 to moje okinko okragle w garazu http://images27.fotosik.pl/113/316f157971b7c2ed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 17.11.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Nikola79super to twoje okno.Mozesz zamiescic rzuty Twojego domku-przynajmniej parteru Ja szukam dla siebie projektu -przymierzam sie nawt do indywidualnego i podpatruje u inwestorow ich rozwiazania.Czy Ty masz w domku wiatrolap? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 17.11.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 kakusku niestety rzutu niemam jak pokazac bo projekt byl indywidualny i nie mam na dyskietce ,wiatrolap oczywiscie mam taki z wneka na szafe do zabudowy , w wiatrolapie mam tylko ogrzewanie podlogowe bo niechcialam go szpecic kaloryferem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 17.11.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Hmmmmmm szkoda A masz jakies zdjiecia domku wybudowanego?Moze chcialoby Ci sie opisac jak jest rozmieszczony parter-ile ma pokoi oprcz salonu i jak sa usytuowane Tak mi sie cos wydaje ze kuchnie masz ztylu domku nie obok salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 17.11.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Kakusku opisac jasne ze moge ogolnie projekt byl robiony bardzo szybko bo mielismy mozliwosc szybko zaczac go budowac(w czerwcu architekt go robil a we wrzesniu zaczelismy budowac) i niestety jesli chodzi o dol jest nie dokonca taki jak powinien byc , w planie miala byc niby kuchnia polaczona z salonem ale okazal sie tak mala ze musielismy zrezygnowac z pokoju obok okraglego okna i wybic troche sciane zeby tam zrobic kuchnie ja teraz juz w sumie sie ciesze ze kuchnia niebedzie tak polaczona z salonem zawsze to jak niespodziewani goscie przyjda to moga wejsc do salonu a nie ogladac balaganu w kuchni teraz ma salon z kuchnia polaczony i naprawde niejestem z tego zadowolona , wiec po tych przerobkach jest salon ktory ma 42 metry kuchnia 12 metrow lazienka 6 metrow wiatrolap ktory chyba ma 7 metrow no i holl ktory niepamietma ile ma metrow (projekt ma przyjaciolka ktora pomaga cos zaprojektowac wewnatrz) za to gora wyszla takjak powinna sa 3 duze pokoje z garderobami i lazienka zdjecie chetnie wkleje tylko chyba niemam go na tym komputerze ,niestety nasz dom jest na lekkim wzniesieniu co wymusilo piwnice i garaz na jednym poziomie w tym piwnice sa zakopane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 17.11.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Ja tez nie chce miec calkiem otwartej kuchni gdyz czesto gesto jestem w trakcie gotowania Mi podoba sie projekt Lawenda http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=139&sid=5 On tez ma okno okragle ale nie takie duze i piekne jak Towje Napisalam tez do soNIa_m (moze dostanie powiadomienie) z prosba o nazwe jej projektu.Drugi domek do ktorego sie przymeirzam to dom Melodia z http://www.krajobrazy.com.pl Wlasciwie to z tych 2 domkow chcialabym stworzyc jeden Podobaja mi sie tez Twoje schody-ja chce swoje oblozyc z wierzchu drewnem a podstopnie zostawic biale.Wogole to masz fajnie ze mozesz patrzec juz na swoj domek w realu-ja ciagle szukam idealu na papierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 17.11.2007 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 izat baaaaaaarrrrrddzzzzooo proszę o zdjęcia, jeśli takowe posiadasz wkleję jak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 18.11.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 KAKUSKU ja moje schody tez bede tak obkladac drewnem jak ty sobie wymarzylas , schody to pomysl mojego taty zeby tak troche wchodzily do salonu , a z tych projektow co wkleilas to ten pierwszy bardzo mi sie podoba ja mam bardzo podobny taras tez sciana pod skosem i filar dalej , ja przegladnelam mnostwo gotowych projektow ale zaden tak na 100 % mi nie pasowal tylko tak pare domow pasowala by polaczyc w jedna calosc , wiec pokazalam projektantowi pare projektow i cos stworzyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 18.11.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Nikola79 no to teraz czekam z utesknieniem na pokazanie twojego domkuw realu.Wlasnie ten taras mnie najbardziej urzekl w Lawendzie i kuchnia z tylu aby na ogrod nie laziec przez salon A nie wiesz czasem jaki projekt soNIa_mchce realizowac?Tam tez jest taras pod skosem Widzialam po rzucie ze to jakis gotowiec ale nie mam pojecia jaki to bylby domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts