Zagłoba 14.11.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Właśnie jestem na etapie wybierania piekarnika. Podobaja mi sie piekarniki Samsunga. Chciał bym jednak usłyszeć opinie na ich temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 14.11.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 ale jak to "podobaja mi sie" ?? sa grzeczne i nie oszukuja w karty ?? czy dobrze pieką ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 14.11.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Podobac to sie moze kobieta. Sluchaj piekarnik to musi konweniowac z caloscia i jak pasi do calosci to jest oki. jacekp71 one oszukuja w karty bo wyciagaja asy z rekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Knife_Girl 15.11.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 jacekp71 one oszukuja w karty bo wyciagaja asy z rekawa Z rękawa do pieczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cassie 15.11.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 A masz już wybrany konkretny model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zagłoba 16.11.2007 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 A masz już wybrany konkretny model? Hmm, myślałem o piekarniku Samsunga, model chyba BT65TDBFST. Wiesz może o co chodzi z tym twin conwetion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 16.11.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 TUTAJ jest wszytsko wyjasnione. krótki cytat: "Technologia podwójnej konwekcji piekarnika z wieloma funkcjami. Podwójny system pieczenia, dwa czujniki temperatury, dwa timery stworzone do pieczenia różnych dań." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zagłoba 19.11.2007 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 carringtontomas dzięki za info. Piekarnik już jest zamówiony i teraz czekam zniecierpliwiony:) Strasznie mi się podoba to że czyści się sam parą. Może pomyśle o jakiś innych sprzętach, moze jakaś lodówka do kompletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 20.11.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Równiez zainteresowałam się takim piekarnikiem, w sklepie euro widziałam BT62 za 2399 zł i BT63 za 1899 zł, sprzedwca nie umiał powiedziec czym oprócz ceny różnia się. ( troche inny panel z pokrętłami, wg mnie ten tańszy ładniejszy) Tylko jakoś mało w nim mejsca, zastananwiam się czy bede mogła wstawic wysoką foremke np. babkę drożdzową, chyba że wyjmę przegrodę ale wtedy nie ma sensu kupowac dwukomorowego. Może ktos użytkuje podobny model ( chodzi o to, że mozna piec np. tylko w jendej komorze gdy mamy małą porcję czegoś lub w obu jednoczesnie mięso i ciasto w różnych temperaturach a zapachy podobno nie pomieszają sie ( chociaż nie bar dzo wiem jak jest to możliwe ) Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.