GrzesiekKraków 14.11.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 witam, nie jestem pewien czy dobre forum . Jeśli źle trafiłem to wszystkich urażonych przepraszam . Proszę o informacje o Panu Mieczysławie Musiał z Jawczyc. Czy osoba godna polecenia czy raczej....czarna lista. Robi elektrykę i przyłacze elektr. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 14.11.2007 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Forum dobreeeeee nie chwalac sie najlepsze na jakie mogles trafic, czekaj na odpowiedz na bank ktos mial do czynienia z tym panem Równiez pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelts 20.11.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 mnie elekrtyke robił Augustyn Andrzej zakład remontowy remtal z krakowa i jego moge polecic, o panu Mieczysławie niestety nie słyszałem:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekKraków 22.04.2008 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 już wiem że Musiał nie jest godny polecenia. Przekonałem sie sam. Czarna lista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts