rafaal 12.08.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Edytko... ...ladnie prosimy o fotki nowego kolorku w salonie Pozdrowionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.08.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Własnie, pokaz ten kolor. Ogladam Twoje zdjecia by jakos zainspirowac sie do wybrania koloru na sciane na klatce schodowej. Nie mamy jeszcze wymurowanej z cegiel scianki na kominie w salonie. Nasz fachowiec sie z nia ociaga, nie ma ochoty jej murowac. A te stare cegly tak sie nam podobaja, chociaz Twoje klinkiery sa super, ten kolorek jest rewelacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 19.08.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Edytko, z natłoku roboty daaaawno do Ciebie nie zaglądałam, a dziś sobie poczytałam i popatrzyłam. Macie dziewczyny cudnie!!!!! kolorki, klimat, ekstra, bardzo mi się podoba. Zdradź tylko jaki masz tynk na elewacji (kolor), bo albo nie napisałaś, albo ja ślepa, bo nigdzie nie zauważyłam wzmianki o kolorze, a bardzo jestem ciekawa. pozdrawiam , b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 20.08.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Trawa morska? :> wklej proszę jakąś fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness5 20.08.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Trawa morska? :> wklej proszę jakąś fotkę Ciekawa też jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 25.08.2008 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 rafaal, dorbie, bartolinka, Monis, Iness15 - już wkleiłam fotki salonu...wiec bardzo zapraszam do zaspokajania ciekawości Przy okazji pozdrawiam serdecznie i dziękuję za odwiedziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 25.08.2008 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Nasz fachowiec sie z nia ociaga, nie ma ochoty jej murowac. A te stare cegly tak sie nam podobaja, chociaz Twoje klinkiery sa super, ten kolorek jest rewelacyjny Moj fachowiec nazwał tą ścianę z cegieł...ścianą płaczu... narobił sie przy niej ostro, najgorsze jest podobno fugowanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 25.08.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 W O W ! Ściana trawiasta bardzo mi się podoba może sama się skuszę na taki kolorek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 25.08.2008 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Dopiero teraz - po pomalowaniu zobaczyłam różnice...w kolorach jest inaczej, bardziej domowo, ciepło... A duluxa polecam...dobrze się maluje, dobrze kryje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 25.08.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Wiem, że dulux jest rewelacyjny. Mam pokój w mieszkaniu pomalowany duluxem i świetnie się malowało. Gęsty, więc nie chlapał i super krył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 25.08.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Śliczny kolor i super się komponuje z ceglaną ścianą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 25.08.2008 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 dziękuję Dziewczyny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.08.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Kolorek super sie komponuje do reszty tzn do drewna i klinkierow. Ja mam Duluxa w calym mieszkaniu, dobrze wyglada. I moj kolor w duzym pokoju jest jakby jasniutki Twoj. Takze gust mam podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guliwerka 25.08.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Twój salon wygląda super. Kolorek bardzo ładny. Czy zmieniałaś wielkość drzwi balkonowych w stosunku do tego co było w projekcie? Ja mam mieć drzwi balkonowe na 235 cm wysokości i tylko w firmie Jezierski mogą mi zrobić bez poprzeczki. Niestety nie mogę połączyć tych 3 drzwi pojedynczych (od strony zadaszonego tarasu) bo jedno z nich jest w gabinecie (przeszkadza ściana). A nie wiem czy mogę zrobić taką zmianę żeby pozostałe dwa połączyć w jedno (a w gabinecie zostanie pojedyncze) bo to zakłóci symetrię a na to chyba nie wyraża zgody autor projektu??? A tak w ogóle to jesteśmy na etapie fundamentów a ciąg dalszy wiosną . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaal 26.08.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 oj ladnie tam u Ciebie Edytko, oj ladnie My jak na razie mozemy sie tylko pochwalic dzialeczka, ktora w koncu formalnie stala sie nasza:) huuura! Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 26.08.2008 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Takze gust mam podobny Rozumiem ,że podobnie dobry ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 26.08.2008 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Twój salon wygląda super. Kolorek bardzo ładny. Czy zmieniałaś wielkość drzwi balkonowych w stosunku do tego co było w projekcie? Ja mam mieć drzwi balkonowe na 235 cm wysokości i tylko w firmie Jezierski mogą mi zrobić bez poprzeczki. Niestety nie mogę połączyć tych 3 drzwi pojedynczych (od strony zadaszonego tarasu) bo jedno z nich jest w gabinecie (przeszkadza ściana). A nie wiem czy mogę zrobić taką zmianę żeby pozostałe dwa połączyć w jedno (a w gabinecie zostanie pojedyncze) bo to zakłóci symetrię a na to chyba nie wyraża zgody autor projektu??? . Pozdrawiam Guliwerka ja poszerzyłam drzwi do 210 , no i te połaczone dały mi szerokość 300. Wysokosci o ile pamietam nie zmieniałam tyle że doszedł mi kufer z roletą. U mnie dało się połączyć te drzwi z boku, ale kosztem zmniejszenia kuchni, tzreba było zrobić podciag. Staram się sobie wyobrazić te 2 okna połączone i to 1 osobno. Qrcze nie będzie dobrze...zginą proporcje, a dom faktycznie jest bardzo proporcjonalny.(wg projektu) No i jest zagwostka .... Faktem jest ze nie wiem co na to autor projektu. Ja nie pytałam o zgodę na łączenie okien. Wg mojego architedkta nie było takiej potrzeby. A co na to Wasz architekt adoptujący projekt??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 26.08.2008 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 My jak na razie mozemy sie tylko pochwalic dzialeczka, ktora w koncu formalnie stala sie nasza:) huuura! Pozdrowionka Nooo...moje gratulacje. Staliście się "posiadaczami ziemskimi" )) A za chwile budowanie?Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaal 26.08.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 budowanie....az sie boje pomyslec co to sie bedzie dzialo hehe Mamy nadzieje do konca tego roku zalatwic wszystkie formalnosci, papierki, bzdurki itp...no i na wiosne mamy zamiar ruszyc z budowa A jak sie chwale to pochwale sie jeszcze nazwa naszej nowej miescinki...Jankowo Stary Mlyn....ale super brzmi co? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 26.08.2008 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 A jak sie chwale to pochwale sie jeszcze nazwa naszej nowej miescinki...Jankowo Stary Mlyn....ale super brzmi co? Pozdrawiam! Super nazwa...taka klimatyczna.... A budowaniem się nie zamartwiaj...nawet się nie obejrzysz jak Ci zleci i będziesz meble przwoził... i będziemy wtedy pić wirtualnego szampana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts