Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mojego Miejsca

edyta_10

Recommended Posts

No i jest zagwostka .... Faktem jest ze nie wiem co na to autor projektu. Ja nie pytałam o zgodę na łączenie okien. Wg mojego architedkta nie było takiej potrzeby. A co na to Wasz architekt adoptujący projekt???

Na razie to są moje rozważania po tym jak zobaczyłam jak wielgachny dom buduje obok nas sąsiad i zaczynam się zastanawiać czy nie zasłoni nam słońca. No ale może nie będzie tak źle i nie trzeba będzie powiększać okien :wink:

• Odpowiedzi 400
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
Edyta,

Wiem, że się powtarzam, ale cóż innego tu można powiedzieć: Prześlicznie u Ciebie! :D I to ciepełko z kominka. Super sprawa :)

Pozdrawiam

Ania

Prince - Aniu dziękuję bardzo, dziękuję bardzo, dziękuję bardzo. Ja ciągle podglądam Twoj dziennik i oczami wyobraźni widzę ten klimacik u Ciebie. Super pomysły. I powiem Ci, że Twoja wizją wnętrza super zgrywa się z bryłą domu. Brawo!!!!!!!!!!!

Edytka,

wielkie dzieki za zdjęcia. Oj jak ja bym już chciała mieszkać w moim miejscu.

Kominek lux też chcę obłożyć cegiełką. A napisz mi co za wkład masz? Dosyć prosty i takiego też szukać. Mam nadzieję, ze nie drogi :D

Wkład CTM http://www.ctmpolonia.pl/ zajrzyj na stronę. Są to kominki z płaszczem wodnym, przepalam juz sobie wieczorami i puszczam ciepło na grzejniki (podłogówke mam na razie wylaczoną) - robi sie w domku miło. Moja znajoma ma Lechmę - bardzo chwaliła http://www.lechma.com.pl/.

Edytko a powiedz mi prosze jaka jest moc tego kominka?

My planujemy aby wspoldzialal on z piecem gazowym takze nie chcemy kupic za slabego ani tez za mocnego :)

Z gory dzieki za odpowiedz!!! :)

Pozdrawiam.

Ja mam ten na 110 m2 i pomimo że dom ciut większy jest to podobno starczy. Dobierał gość od instalacji. Też mam do tego piec gazowy. Po tym sezonie zimowym będę wiedizała jak to wszystko dziala i ile mnie kosztuje. Brr... lekko cierpnie mi skóra. Pozdrawiam

Witaj Edytko,

patrzę tak na zdjęcia Twojego domku i wyobrażam sobie jak wspaniale musi się w nim mieszkać :D :D :D

Pozdr

Na prawdę jest wspaniale. Rano wychodzę w szlafroku wypuścić psa. Uwielbiam też takie poranne otwieranie rolet i wpuszczanie światła do domku. A wieczorem palę w kominku (już umiem), ogienek skacze, grzejniki ciepłe. Fajny jest też widok za oknem, zaczyna się zmieniać - robi się kolorowo. Jak siedzę na tarasie to słyszę jak spadają żołedzie. A czasami śmignie wiewiórka. Faaaaaajjjnie....

Edyta,

Jestem niezmiernie ciekawa Twoich drzwi wewnętrznych i szafy rzecz jasna też. Jak rozumiem wszystko robione przez Twojego super utalentowanego stolarza. :)

Mam nadzieję, że jak tylko drzwi będą zamontowane, to zamieścisz szybciutko fotki w dzienniku. Uzbrajam się w cierpliwość. :wink:

Pozdrawiam

Ania

No... kochana drzwi pierwsza liga. Chyba ostro poczułaś po kieszen ten wydateki :( Za to efekt bomba. Rozumiem, że tak odległy termin zakładania drzwi to problem ciągłego braku kasy :wink:

Dziękuję za komplementy. Na szczęście drzwi dostałam za darmo, a czekać musiałam bo mój kochany Stolarz miał masę pracy. Faktem jest że takie drzwi to spory wydatek. Moja koleżanka zamawiała podobne w Pol-skone to za 7 sztuk z futrynami zapłaciła 12 k.

Edyta,

Tak jak się można było spodziewać po Twoim stolarzu, drzwi są prześliczne. :lol: A zabudowa wnęki i garderoby super pomysł. Gratulacje :)

Pozdrawiam

Ania

Dzięuję Ania. :D :D Ty też planujesz zostawić tą wnękę w korytarzu??? Tam się aż prosi szafa. Takkk... a teraz czekam na łóżko do sypialni. :D