Guliwerka 26.08.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 No i jest zagwostka .... Faktem jest ze nie wiem co na to autor projektu. Ja nie pytałam o zgodę na łączenie okien. Wg mojego architedkta nie było takiej potrzeby. A co na to Wasz architekt adoptujący projekt??? Na razie to są moje rozważania po tym jak zobaczyłam jak wielgachny dom buduje obok nas sąsiad i zaczynam się zastanawiać czy nie zasłoni nam słońca. No ale może nie będzie tak źle i nie trzeba będzie powiększać okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 27.08.2008 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Ha.... albo zasłoni Ci słońce, albo będzie ze swojego pokoju oglądał TV w Twoim salonie Szkoda, że niektorzy za wszelką cenę muszą mieć największy dom w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 08.09.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Edyta, Wiem, że się powtarzam, ale cóż innego tu można powiedzieć: Prześlicznie u Ciebie! I to ciepełko z kominka. Super sprawa Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_z 08.09.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Edytka, wielkie dzieki za zdjęcia. Oj jak ja bym już chciała mieszkać w moim miejscu. Kominek lux też chcę obłożyć cegiełką. A napisz mi co za wkład masz? Dosyć prosty i takiego też szukać. Mam nadzieję, ze nie drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 08.09.2008 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Edyta, Wiem, że się powtarzam, ale cóż innego tu można powiedzieć: Prześlicznie u Ciebie! I to ciepełko z kominka. Super sprawa Pozdrawiam Ania Prince - Aniu dziękuję bardzo, dziękuję bardzo, dziękuję bardzo. Ja ciągle podglądam Twoj dziennik i oczami wyobraźni widzę ten klimacik u Ciebie. Super pomysły. I powiem Ci, że Twoja wizją wnętrza super zgrywa się z bryłą domu. Brawo!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 08.09.2008 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Edytka, wielkie dzieki za zdjęcia. Oj jak ja bym już chciała mieszkać w moim miejscu. Kominek lux też chcę obłożyć cegiełką. A napisz mi co za wkład masz? Dosyć prosty i takiego też szukać. Mam nadzieję, ze nie drogi Wkład CTM http://www.ctmpolonia.pl/ zajrzyj na stronę. Są to kominki z płaszczem wodnym, przepalam juz sobie wieczorami i puszczam ciepło na grzejniki (podłogówke mam na razie wylaczoną) - robi sie w domku miło. Moja znajoma ma Lechmę - bardzo chwaliła http://www.lechma.com.pl/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaal 08.09.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Edytko a powiedz mi prosze jaka jest moc tego kominka? My planujemy aby wspoldzialal on z piecem gazowym takze nie chcemy kupic za slabego ani tez za mocnego Z gory dzieki za odpowiedz!!! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.09.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Witaj Edytko, patrzę tak na zdjęcia Twojego domku i wyobrażam sobie jak wspaniale musi się w nim mieszkać Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 09.09.2008 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Edytko a powiedz mi prosze jaka jest moc tego kominka? My planujemy aby wspoldzialal on z piecem gazowym takze nie chcemy kupic za slabego ani tez za mocnego Z gory dzieki za odpowiedz!!! Pozdrawiam. Ja mam ten na 110 m2 i pomimo że dom ciut większy jest to podobno starczy. Dobierał gość od instalacji. Też mam do tego piec gazowy. Po tym sezonie zimowym będę wiedizała jak to wszystko dziala i ile mnie kosztuje. Brr... lekko cierpnie mi skóra. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 09.09.2008 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Witaj Edytko, patrzę tak na zdjęcia Twojego domku i wyobrażam sobie jak wspaniale musi się w nim mieszkać Pozdr Na prawdę jest wspaniale. Rano wychodzę w szlafroku wypuścić psa. Uwielbiam też takie poranne otwieranie rolet i wpuszczanie światła do domku. A wieczorem palę w kominku (już umiem), ogienek skacze, grzejniki ciepłe. Fajny jest też widok za oknem, zaczyna się zmieniać - robi się kolorowo. Jak siedzę na tarasie to słyszę jak spadają żołedzie. A czasami śmignie wiewiórka. Faaaaaajjjnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 17.09.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Edyta, Jestem niezmiernie ciekawa Twoich drzwi wewnętrznych i szafy rzecz jasna też. Jak rozumiem wszystko robione przez Twojego super utalentowanego stolarza. Mam nadzieję, że jak tylko drzwi będą zamontowane, to zamieścisz szybciutko fotki w dzienniku. Uzbrajam się w cierpliwość. Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 17.09.2008 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Ania w poniedziałek foto-galeria!!!! Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 19.09.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Edyta, Bliskość lasu, a w nim grzyby, to kolejny powód, że Ci zazdroszczę. Ja grzyby uwielbiam zarówno zbierać i jak jeść, ale jeszcze w tym roku na grzybobraniu niestety nie byłam… Mam nadzieję, że będę miała jeszcze okazję. Pozdrawiam serdecznie Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 23.09.2008 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Ania zyczę Ci tony grzybów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam już drzwi ale przez to ze zaspałam zapomniałam aparatu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 23.09.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 pieknie pieknie.a miec grzyby pod nosem to nieziemska frajda.czekamy na kolejne super fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 24.09.2008 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 czekamy na kolejne super fotki. aga1401 ależ proszę bardzo...już są w dzienniku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_z 24.09.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 No... kochana drzwi pierwsza liga. Chyba ostro poczułaś po kieszen ten wydateki Za to efekt bomba. Rozumiem, że tak odległy termin zakładania drzwi to problem ciągłego braku kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 24.09.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Edyta, Tak jak się można było spodziewać po Twoim stolarzu, drzwi są prześliczne. A zabudowa wnęki i garderoby super pomysł. Gratulacje Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 24.09.2008 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 No... kochana drzwi pierwsza liga. Chyba ostro poczułaś po kieszen ten wydateki Za to efekt bomba. Rozumiem, że tak odległy termin zakładania drzwi to problem ciągłego braku kasy Dziękuję za komplementy. Na szczęście drzwi dostałam za darmo, a czekać musiałam bo mój kochany Stolarz miał masę pracy. Faktem jest że takie drzwi to spory wydatek. Moja koleżanka zamawiała podobne w Pol-skone to za 7 sztuk z futrynami zapłaciła 12 k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 24.09.2008 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Edyta, Tak jak się można było spodziewać po Twoim stolarzu, drzwi są prześliczne. A zabudowa wnęki i garderoby super pomysł. Gratulacje Pozdrawiam Ania Dzięuję Ania. Ty też planujesz zostawić tą wnękę w korytarzu??? Tam się aż prosi szafa. Takkk... a teraz czekam na łóżko do sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts