KASIA1973 01.07.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 No to ja też serdecznie gratuluję!!!!!!!!!!!!!Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 03.07.2009 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Aniu , Kasiu !!!!!!!!! Dziękuję serdecznie. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 06.07.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Edytko GRATULUJĘ!!! Wspaniałe wieści! a jak się ogólnie czujesz, który to tydzień? Przybij piątke, mam to samo hihihi, z terminem na grudzień pozdrawiam Cię serdecznie i odzywaj się częściej (jak się da) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guliwerka 04.08.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Edyta, ja też gratuluję. Miło słyszeć taką wiadomość. Przy okazji chciałam zapytać jakim impregnatem malowałaś podbitkę bo bardzo spodobał mi się kolor a ja nie mogę utrafić z kupnem właściwego odcienia. Kupiłam już 2 różne puszki impregnatów i kicha. Kolory wybrałam beznadziejne. Pomyślałam więc że skorzystam z doświadczeń innych i wtedy pomyślałam o Twojej podbitce. Napisz co stosowałaś tzn. firmę i kolor. Dbaj o siebie i dzidziusia Pozdrawiam Guliwerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 07.08.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Edytko GRATULUJĘ!!! Wspaniałe wieści! a jak się ogólnie czujesz, który to tydzień? Przybij piątke, mam to samo hihihi, z terminem na grudzień pozdrawiam Cię serdecznie i odzywaj się częściej (jak się da) MOCCA !!!!!!!!!!!!!!!!! Super. Termin na Mikolaja czy pod choinke??? Ja mam brata z 6 grudnia. U mnie 29 tydzień wiec jeszcze odrobinka. W takie słoneczne dni jak dziś chowam się w domu ( uffff... tu mam błogi cień) , a wyglądam już jakbym połknęła 6 piłek lekarskich . Mysle że jak na moje lata to mój organizm spisuje się zupełnie dobrze. Oby tak do konca. Tobie mocno gratuluję, oj mocno....i ściskam. p.s. w zwiazku z powiekszeniem rodziny w rok po skonczeniu budowy zaczynamy lekki remoncik. Trzeba podzielić jeden duzy pokoj na poddaszu na dwa mniejsze, wstawic drzwi, przeniesc kontakty, dorobic punkty swietlne.... bedzie znowu jak na budowie. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 07.08.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Edyta, ja też gratuluję. Miło słyszeć taką wiadomość. Przy okazji chciałam zapytać jakim impregnatem malowałaś podbitkę bo bardzo spodobał mi się kolor a ja nie mogę utrafić z kupnem właściwego odcienia. Kupiłam już 2 różne puszki impregnatów i kicha. Kolory wybrałam beznadziejne. Pomyślałam więc że skorzystam z doświadczeń innych i wtedy pomyślałam o Twojej podbitce. Napisz co stosowałaś tzn. firmę i kolor. Dbaj o siebie i dzidziusia Pozdrawiam Guliwerka Guliwerko Ty moja... dzieki za mile slowa. Nie Ty jedna kilka razy podchodzilas do zakupu impregnatu. Ja mam w garazu tez ze 2 puszki, ktore w sklepie wydawaly mi sie no idealne!!!! A skorzystala w koncu z pomocy innych i kupilam kolor kasztan firmy DEN BRAWEN. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 09.08.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Edytko GRATULUJĘ!!! Wspaniałe wieści! a jak się ogólnie czujesz, który to tydzień? Przybij piątke, mam to samo hihihi, z terminem na grudzień pozdrawiam Cię serdecznie i odzywaj się częściej (jak się da) MOCCA !!!!!!!!!!!!!!!!! Super. Termin na Mikolaja czy pod choinke??? Ja mam brata z 6 grudnia. U mnie 29 tydzień wiec jeszcze odrobinka. W takie słoneczne dni jak dziś chowam się w domu ( uffff... tu mam błogi cień) , a wyglądam już jakbym połknęła 6 piłek lekarskich . Mysle że jak na moje lata to mój organizm spisuje się zupełnie dobrze. Oby tak do konca. Tobie mocno gratuluję, oj mocno....i ściskam. p.s. w zwiazku z powiekszeniem rodziny w rok po skonczeniu budowy zaczynamy lekki remoncik. Trzeba podzielić jeden duzy pokoj na poddaszu na dwa mniejsze, wstawic drzwi, przeniesc kontakty, dorobic punkty swietlne.... bedzie znowu jak na budowie. Buziaki Edytko, termin mam Mikołajkowo-choinkowy (zmienia się podczas kazdego usg) czuję sie naprawdę swietnie i gdyby nie powiększający sie brzuch byłabym w pełni formy jakoś radzę sobie z wykonczeniówką, pomyłam okna, zrobilismy wspólnymi siłami malowanie, ogarnęłam to wszystko po polożeniu podłóg a teraz właśnie mam położona "tą Twoją" terakotę i kładzie się reszta. Jeszcze nie widziałam jak to wygląda bo w oczekiwaniu na schody, korzystając z kilku wolnych dni i pogody myknęliśmy rodzinnie nad nasze morze (chyba nawet gdzieś w Twoje okolice) chociaż też jestesmy trochę zaskoczeni obrotem spraw na razie dodatkowych pokoi nie bedziemy robic, zanim maluszek będzie potrzebował swojego miejsca starsza corka pewnie wyfrunie nam z domu a jakby co mamy jeszcze w zanadrzu 80 m2 poddasza nad gospodarczym i mieszkanie Ciebie widzę czeka drobna przeróbka... a ten nowy pokoik urządzisz w różach czy niebieskich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 06.09.2009 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Mocca tradycyjnie powinno byc w różach )))) ale w związku z tym że zostało nam trochę niebieskiej i trochę kremowej farby połączymy te kolory. Za to mebelki będą zielone , bo takie dostaliśmy. I tak będzie ślicznie Ale czekamy na dziewczynę i wszyscy są zadowoleni, a głownie Kara - starsza o 14 lat siostra No jeszcze 6 - 7 tygodni .... oj już czuję, że to końcówka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 09.09.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Edytko, to będą 2 dziewczyny moje dzieciaki tez szczęsliwe, chociaż dziewczynki chciały brata żeby było sprawiedliwie, to siostra tyz dobra 6 tyg to już faktycznie na koncówce jesteś, ja mam ok 3 mies ale brzuszek już daje o sobie znać i moje tempo spowolnia się z każdym dniem (a mozg sie czasami wyłącza ) czekam na ekipę od ocieplenia i im bliżej tej roboty tym bardziej jestem na nich zła Edytko, wlaśnie montują mi te wyczekiwane wymarzone schody wzorowane na Twoich, jutro ma być finał... i az się boję jak to wyjdzie no i ogólnie urządzamy się powolutku i bardzo przydałby mi się taki sprytny stolarz jak Twoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.09.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 starsza o 14 lat siostra To widzę, nie tylko u mnie takie różnice wiekowe Ale Ty masz lepiej bo u mnie dwa chłopaki.... To ściskam kciuki za ten finisz J uż za chwileczkę, już za momencik... Napisz jak się domek sprawuje... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 09.09.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Amtla, u mnie też najstarsza ma 14 lat i muszę powiedzieć, że mam ogromną z niej pomoc. Mam jeszcze 2 letnią pannicę i 6 letniego rodzynka który najbardziej optował za kolejną siostrą (zeby pokoju nie dzielić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.09.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Amtla, u mnie też najstarsza ma 14 lat i muszę powiedzieć, że mam ogromną z niej pomoc. Ach, szczęściary jesteście z tymi dziewczynkami...bo mój to nawet na spacer z wózkiem nie poszedł - z bratem znaczy się A o pomocy mogę pomarzyć, jak czasami "wrzasnę" do ucha Ale mocca, tylko podziwiać Cię będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 09.09.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 dziewczynki fajne są ale moj chłopczyk też strasznie milusinski, choć pewnie juz niedługo... i rzeczywiście takiej opiekunczej pomocy nie mam co oczekiwać, on tylko w bardziej męskich sprawach przejawia ochotę pomocy i to też trzeba czasami 3 razy dobitnie w ucho bo on jak to facet- do wyższych celow stworzony... Amtla, bez podziwiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 13.09.2009 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 6 tyg to już faktycznie na koncówce jesteś, ja mam ok 3 mies ale brzuszek już daje o sobie znać i moje tempo spowolnia się z każdym dniem (a mozg sie czasami wyłącza ) Kochana ja juz jak staje na wage u gina to nie widze nic przez brzuszek. Kulam sie jak pingwinek , sapie jak lokomotywa Edytko, wlaśnie montują mi te wyczekiwane wymarzone schody wzorowane na Twoich, jutro ma być finał... i az się boję jak to wyjdzie no i ogólnie urządzamy się powolutku i bardzo przydałby mi się taki sprytny stolarz jak Twoj Schodami sie nie przejmuj, na pewno wyjda pieknie. Zreszta Mocca Twoj dom to bajka. Czesto do Ciebie zagladam i podziwiam pomyslowosc, konsekwencje, styl. Brawo Siostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 13.09.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Napisz jak się domek sprawuje... pozdro Amtla siedze jak na boooombie czas sie ciagnie niemilosiernie, Mala skacze w brzuszku czasami jak szalona , albo taka niecierplia.... staram sie trzymac dzielnie. A domek calkiem nieźle. Czasami mam wrazenie ze ciut za duzy jak na nasza rodzinke. Ale z punktu widzenia procesu budowania to ok. Nie ma usterek , nic sie nie psuje, caly czas wykanczamy - malowanie, tapetowanie, szafy zabudowane , no i mam juz na gorze w pokojach drzwi - dzielo Roberta! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 13.09.2009 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Amtla, u mnie też najstarsza ma 14 lat i muszę powiedzieć, że mam ogromną z niej pomoc. Ach, szczęściary jesteście z tymi dziewczynkami...bo mój to nawet na spacer z wózkiem nie poszedł - z bratem znaczy się A o pomocy mogę pomarzyć, jak czasami "wrzasnę" do ucha Ale mocca, tylko podziwiać Cię będę Dziewczyny ja na pytanie do Kary czy mi pomoze....odpowieziala "a mam inne wyjscie????" Chociaz na spacer zarzeka ze nie bedzie chodzic...coby nikt nie pomyslal ze to jej A z drugiej strony mieszkamy na takiej wsi ze raczej sarne spotkamy na spacerze niz kogos znajomego Buziaki dla Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.09.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Trzymam kciuki za szczesliwe rozwiazanie Pokaz jakies aktualne zdjecia domku i ogrodzenia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 07.10.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Schodami sie nie przejmuj, na pewno wyjda pieknie. Zreszta Mocca Twoj dom to bajka. Czesto do Ciebie zagladam i podziwiam pomyslowosc, konsekwencje, styl. Brawo Siostro Edytko, Ty do mnie z takimi komplementacjami a ja nawet powiadomienia nie dostałam że odpisałaś Dziękuję Ci bardzo za te przemiłe slowa, ciesze się bardzo że Tobie się podoba... ale ja i tak uważam, że moj domek nie dorasta Twojemu do pięt, to tylko marne naśladowanie Zresztą wiesz, że Twoj dom był i jest dla mnie inspiracją. Masz pięknie, mieszkasz i możesz się nim cieszyć, a przede mną jeszcze wiele pracy (i kasy niestety). Przyłączam się do próśb dziewczyn i poproszę o jakieś aktualne fotki domku... No ale kit z budowa napisz nam jak się czujesz, pewnie siedzisz juz jak na szpilkach i czekasz na fale kulminacyjną? Obiecaj, że jak tylko się rozdwoisz poinformujesz nas na forum czekamy z niecierpliwością pozdrawiam, lekko ściskam i bądz dzielna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 10.10.2009 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Mocca obiecuje fotki domu ale później. Nie mam siły na nic. Spacer do łazienki to wysiłek porównywalny do maratonu. W środę 14 -go mam stawić się na oddział w pełnej gotowości. Już nie śpie o nocach z emocji. Bosz .... to wszystko było tak dawno....., że nic nie pamietam. Odezwę się po. Buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.10.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Nie bój nic Edytko U mnie po takiej długiej przerwie było tylko -myk i już Trochę bólu, trochę krzyku - ale tylko trochę, bo nam wiekowym to tak nie wypada Trzymam kciuki i czekam na wiadomości buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts