mocca 14.10.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Edytko, dzisiaj cały dzień o Tobie myślę i zastanawiam się, czy już ściskasz swojego maleńkiego Skarba czy jeszcze wszystko przed Tobą. Odezwij się jak tylko będziesz mogła a my trzymamy mocno kciuki za ten myk jak wspomniała Amtla (a ja potwierdzam, ze kolejny to już tylko myk ) Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.10.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 To się dopiszę do tego co napisała mocca Czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 14.10.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 hmm... Amtla, to jak już jestesmy dwie to może nie będziemy z tym czekaniem tak o suchym pysku... bo to może potrwać z tym, ze ja to mogę jedynie tak http://sultanat.files.wordpress.com/2008/12/kompot.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.10.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 A ja jeszcze na ten ziąb zaproponuję coś ciepłego, także dla przyszłych mamuś zdatnego... http://www.pascal.pl/www_ptc/img/wiadomosci/herbata1.jpg http://www.pascal.pl/www_ptc/img/wiadomosci/czekolada2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 14.10.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 oo... jakie pyszności to ja to drugie bardzo bardzo chociaż taka miętkę parzoną z listków to tego w takim slicznym czajniczku to też bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 15.10.2009 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Ale macie nosa dziewczyny... nadaje własnie ze szpitala i śpieszę poinformować, ze dnia 14.10.2009 o godz. 14.38 powitaliśmy na świecie małą dziewczynkę o imieniu Gabrysia. HURAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 15.10.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Wielkie gratulacje!!!!!!duzo zdrowka zycze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.10.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 DLA RODZINKI http://www.poltrader.com/acatalog/7-HJ011-kartka-narodziny-dziecka-wielka-brytania-640x480.jpg DLA MAMUSI http://www.skladak.jaw.pl/aktualnosci/images/kwiaty_bukiety_wiosna_02d.jpg DLA CÓRUSI http://www.miluch.pl/data/gfx/pictures/large/4/7/1074_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 15.10.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 WOW GRATULACJE!!! zdrówka dla mamusi i Gabrysi życzymy i z drobiazgami dołączamy dla mamusi http://www.kwiaty.atrakcje.net/wp-content/uploads/2008/05/979.jpg i Gabrysi http://www.kolorowakrowa.pl/cacheimg/2009-06-15/77f815b310cbc5dbad67286d0d01bdc5.jpg przyznaje ze po przeczytaniu tej wiadomości az mi się wzruszoność zrobiła ze łzą w oku ale w ciązy tak to jest Amtla, nie na darmo te suszone kompoty z cynamonem i miętą rozpracowałyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.10.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Amtla, nie na darmo te suszone kompoty z cynamonem i miętą rozpracowałyśmy Jak się rodziło, to się wie mocca, a teraz na Ciebie kolej ...kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 16.10.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 oj Amtla, na połowę grudnia się szykuję... wlaśnie zaczełam 8 miesiąc ale jest szansa ze rozsypę się wczesniej, w sumie obym jeszcze 3-4 tyg wytrwała a dziś w nocy (po info Edyty) spać nie mogłam bo uświadomiłam sobie ze poród sie zbliża WIELKIMI krokami i się boje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 19.10.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Edyta, Bardzo, ale to bardzo gratuluję. Życzę dużo zdrowia całej Rodzince. Pozdrawiam serdecznie Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guliwerka 02.12.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Edyta serdecznie Ci gratuluję! Dopiero teraz się zorientowałam że już urodziłaś. Ja jestem strasznie zaganiana - praca zawodowa, budowa. Wczoraj montowali mi konstrukcję metalową schodów (później będzie obłożona drewnem) i nawet jej nie widziałam. Wychodzę z pracy to już ciemno a w domku nie mam prądu więc czekam do weekendu chociaż ciekawość mnie zżera. Po roku starań mają mi w końcu na dniach robić przyłącze prądu do budynku. Mam nadzieję że może jutro zaczną kopać. Zamówiłam też drzwi zewnętrzne i trochę się boję czy będą ładnie wyglądać . A w ogóle to cieszę się że przede mną najprzyjemniejsza część budowania czyli wykończeniówka. Czekamy aż wyschną tynki i wylewki a wiosną ciąg dalszy. W tym roku chcę zrobić jeszcze kominek . Pozdrawiam i życzę dużo zdrówka dla całej Twojej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 04.12.2009 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Guliwerka dziękuję za życzenia. Z tego co piszesz to już finiszujesz Teraz same przyjemne rzeczy, ale też powodujące mętlik w głowie. Teraz w sklepach tyle tego jest, że czasami potrzeba kilku nocy na dokonanie wyboru Życzę Tobie mniej pracy no i widnego weekendu, buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.12.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 TO SIER NARESZCIE DOCZEKAŁAM FOTEK NALŚLICZNIEJSZEJ Jejciu, takie słodkości, że aż chce się schrupać Bardzi fajnie sobie poradziliście z zagospodarowaniem góry. Starsza pewnie ma nieco inne zdanie na ten temat? Jak tam sobie radzicie dziewczyny opiekuńczo? fotel jest po prostu boski A jak jeszcze dojdzie do tego biurko - to je wykradnę pozdro i całuski dla maleństwa ...i starczeństwa też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.12.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Ale super u Ciebie. A dzidzia jaka duza! Piekne drzwi, jakie sloje!Napisz co to za barwa i drewno Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikuś 07.12.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Edytko Gratuluję, troszkę jestem opóźniona ale szczerze Ci gratuluję. A twój domek jest przepiękny, też zastanawiałam się nad podzieleniem tego pokoju, i może znowu skorzystam z Twoich doświadczeń prosze pokarz dokładniej jak rozwiązałaś zamontowanie drugich drzwi (jak znajdziesz chwileczkę) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 07.12.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 piekne pokoje a corcia sliczna.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hania123 07.12.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Faktycznie, co tam wnętrza, córcia jest super, uwielbiam takie słodkie maluszki, wszystkiego dobrego, dzięki za fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madison22 08.12.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Witam! Czytałam dziennik w ukryciu ,ale mam pytanko. Jakiej farby użyłaś do malowania podbitki, bo trafiłaś (po kilku próbach ) idealnie do koloru okien? Też będę miała okna w kolorze złoty dąb i chciałabym to ładnie zgrać ze sobą. Pozdrawiam i dołączam gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts