Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mojego Miejsca

edyta_10

Recommended Posts

• Odpowiedzi 400
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Amtla... czy ja moge sobie też zazdrościć widoków???? Jak tak to sobie zazdroszczę też. :D :D :D :D :D :D :D :D No i tak się zachwouję bo mnie wszyscy rozpieszczają tymi komplementami :D :D

Z impregnatem do podbitki już zaczynam mieć ubaw.... strzelam ciągle poza tarczę, ale wizytę w sklepie odłożyłam do jutra ....dziś jadę na masaz.

Ludzie gadają że podobno przy trzecim domu już jest bez nerwów i z doświadczeniem. Bez nerwów życzę Tobie, sobie i wszystkim budujacym

Zajrzałam do Twojego dziennika - zapowiada się bosko, a projekt to cudeńko. Mniam...mniam....

czasami to nawet do czterech razy sztuka :D najważniejsze żebys dobry dobrała :

Amtla .... nawet nie wiesz jak trafiłaś. 3 razy mi nie wyszło, a za czwartym zrobiłam tak, ze podjechałam pod dom gdzie są takie okna jak moje i spasowana podbitka i po prostu zapytałam jaki to kolor. :D No podchody normalnie....

joanna

Ty to mnie jednak dobrze znasz. Ale obie też dobrze wiemy że diabeł tkwi w szczególach. Dziękuję za wsparcie i wiarę we mnie. Zapraszam na kawę z noclegiem ;-)

Aga z Radomia

Ten nasz znak zodiaku tak nas napędza. Dobrze że upór byka wykorzystujemy tylko w dobrym celu. Życzę powodzenia w budowania i zachęcam do zaangażowania się. Bedziesz miała satysfakcję.

Guliwerka

Słowo finisz strasznie mi się podoba. Dziękuję za odwiedziny i wsparcie.

dorbie

Dziękuję za opinię. Powodzenia!

Dzielna kobieto, lecisz ekspresem :D

Domek wyszedł piękny w przepięknym miejscu na ziemi. Wcale się nie dziwie , że dziecko inwestorki takie szczęśliwe. Wnętrza tez sie pięknie prezentują. Kuchnie bajka :D .

A co do solarków to tez bardzo je polubiłam. teraz mogę myć na budowie do woli, chociaż gaz nie podłączony.

Powodzenia w przeprowadzce. :D :D :D

Dorota

A co do solarków to tez bardzo je polubiłam. teraz mogę myć na budowie do woli, chociaż gaz nie podłączony.

:D :D :D

Dorota

Dorotka ja mam tylko nadzieję, ze inwestycja w solary będzie opłacalna.

Przez ostatnie miesiace wydawałam, miałam w ręku czy płaciłam rachunki w tak ogromnych kwotach , że teraz chcę być ciągle mile zaskakiwana niskimi rachuneczkiami.

Ja już doznałam takiego uczucia ,że gdy gdzieś musiałam zapłacić 1000 zł - to pomyślałam "...oj jak mało, nareszcie!..." A przecież to nie prawda. Tysiąc to niezła kasa. :oops: Tylko jak się płaci faktury, albo wykonawcom po 10 tysięcy albo więcej to okazuje się że ten jeden tysiąc to pryszcz....oj złudne...złudne.

Spotkałam się też z taką ciekawą opinią na forum, że przy budowie kupę kasy wydaje się na piach i cegły , a potem przy wykończeniu ( gdzie można by poszaleć) trzeba się gimnastykować , żeby starczyło na wszystko...a i tak przeważnie nie starcza. No chyba że dobierze się kredyt, debet czy inne cudo.

Nie sądzicie Dziewczyny, że w tym coś jest??

edyta_10, z braku czasu:

1. piękne mebelki kuchenne! pokaż więcej, najlepiej całośc :D

2. Gratuluje podbitki :D

3. Dawaj foto foto dawaj! elewacji oczywiście, choć z jedno...

Mocca

Ad. 1 dziekuje, jak tylko zamontują płytę ceramiczną i zlew- zrobię i wstawię.

Ad. 2 dziękuję - prawie mnie ta podbitka dobiła ;-)

Ad. 3 :oops: :oops: :oops: zapomniałam aparatu...i muisz chwilkę poczekać..... ale wynagrodzę Ci to czekanie :D :D

Spotkałam się też z taką ciekawą opinią na forum, że przy budowie kupę kasy wydaje się na piach i cegły , a potem przy wykończeniu ( gdzie można by poszaleć) trzeba się gimnastykować , żeby starczyło na wszystko...a i tak przeważnie nie starcza. No chyba że dobierze się kredyt, debet czy inne cudo.

Nie sądzicie Dziewczyny, że w tym coś jest??

Dzisiaj o tym właśnie myślałam. Zamawiałam synowi meble i kalkulowała czy dobrać jeszcze komodę, może jakoś oszczędzić 400 zł. A wczoraj płaciłam za kamień pod kostkę 3 000 ( bez zmrożenia okiem bo trzeba.) Skaczemy w skrajności. Wykończeniówka cenowo wykańcza :(

edyta_10

znowu w pośpiechu ale jestem :D

piękna elewacja!!! domek wygląda cudnie :D

co do wydatków odnoszę dokładnie takie samo wrazenie- początkowo co mi tam- jedna paleta cementu więcej czy mniej - a niech maja, wyrobi się. Teraz płacę po kilka- kilkanascie tys rachunki bez mrugnięcia okiem, natomiast wkurzaja mnie te drobne wydatki których ciągle jest mnostwo (gwozdzie, listwy pręty i inne pierdolki) na ktore wydaje się sporo tylko tego nie widać...

A już nie wyobrazam sobie siebie przy wykanczaniu kiedy to będę pewnie wybierac baterie za 60 bo za 200 to za drogo ;) :D