AAJ2004 16.04.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Dzieki. Tak, widze, ze zle przeczytalam... Ale dofinansowanie to tez pozyteczna sprawa. I na pewno zachecajaca dla przyszlych inwestorow pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.04.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 edytko, czasami to nawet do czterech razy sztuka najważniejsze żebys dobry dobrała I najważniejsze: jak ja Tobie zazdroszczę tych widoków z domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 18.04.2008 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Amtla... czy ja moge sobie też zazdrościć widoków???? Jak tak to sobie zazdroszczę też. No i tak się zachwouję bo mnie wszyscy rozpieszczają tymi komplementami Z impregnatem do podbitki już zaczynam mieć ubaw.... strzelam ciągle poza tarczę, ale wizytę w sklepie odłożyłam do jutra ....dziś jadę na masaz. Ludzie gadają że podobno przy trzecim domu już jest bez nerwów i z doświadczeniem. Bez nerwów życzę Tobie, sobie i wszystkim budujacym Zajrzałam do Twojego dziennika - zapowiada się bosko, a projekt to cudeńko. Mniam...mniam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 21.04.2008 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 czasami to nawet do czterech razy sztuka najważniejsze żebys dobry dobrała : Amtla .... nawet nie wiesz jak trafiłaś. 3 razy mi nie wyszło, a za czwartym zrobiłam tak, ze podjechałam pod dom gdzie są takie okna jak moje i spasowana podbitka i po prostu zapytałam jaki to kolor. No podchody normalnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 21.04.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Edyta, super te szafki z tymi kafelkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 22.04.2008 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 joanna Ty to mnie jednak dobrze znasz. Ale obie też dobrze wiemy że diabeł tkwi w szczególach. Dziękuję za wsparcie i wiarę we mnie. Zapraszam na kawę z noclegiem Aga z Radomia Ten nasz znak zodiaku tak nas napędza. Dobrze że upór byka wykorzystujemy tylko w dobrym celu. Życzę powodzenia w budowania i zachęcam do zaangażowania się. Bedziesz miała satysfakcję. Guliwerka Słowo finisz strasznie mi się podoba. Dziękuję za odwiedziny i wsparcie. dorbie Dziękuję za opinię. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 22.04.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Edyta! Szafki kuchenne są prześliczne. Takie klimaty bardzo lubię Już nie mogę się doczekać widoku całkowicie wykończonej kuchni. Sądząc po tym co jest teraz, zapewne będzie rewelacyjna. Pozdrawiam i życzę wytrwałości w upiększaniu domku. Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 22.04.2008 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Ania Dziękuję za pochwały, przekaże je wykonawcy - pewnie się ucieszy. Jak tylko będzie wykończona i będzie zamontowany cały sprzęt pokarzę całość. Pozdrawiam i informuję ze cały czas śledzę Twoje budowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.04.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Bardzo ładnie dobrane stylowo kafelki i meble kuchenne Cudowne klimaty się zapowiadają Juz nie mogę doczekać się na resztę... Można jakieś zbliżenie w łazience na płytki poprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAJ2004 22.04.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Też nie moge sie doczekac na całościowe zdjęcie kuchni A coż to się stało, że tyle komentarzy masz w dzienniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 23.04.2008 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 AAJ2004 Te komentarze w dzienniku to może znak że należy przenieść się do "galerii zdjęć domów Forumowiczów" Jak myślisz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 23.04.2008 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Amtla zapraszam do dziennika - jest zblizenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 24.04.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Dzielna kobieto, lecisz ekspresem Domek wyszedł piękny w przepięknym miejscu na ziemi. Wcale się nie dziwie , że dziecko inwestorki takie szczęśliwe. Wnętrza tez sie pięknie prezentują. Kuchnie bajka . A co do solarków to tez bardzo je polubiłam. teraz mogę myć na budowie do woli, chociaż gaz nie podłączony. Powodzenia w przeprowadzce. Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 25.04.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 edyta_10, z braku czasu: 1. piękne mebelki kuchenne! pokaż więcej, najlepiej całośc 2. Gratuluje podbitki 3. Dawaj foto foto dawaj! elewacji oczywiście, choć z jedno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 25.04.2008 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 A co do solarków to tez bardzo je polubiłam. teraz mogę myć na budowie do woli, chociaż gaz nie podłączony. Dorota Dorotka ja mam tylko nadzieję, ze inwestycja w solary będzie opłacalna. Przez ostatnie miesiace wydawałam, miałam w ręku czy płaciłam rachunki w tak ogromnych kwotach , że teraz chcę być ciągle mile zaskakiwana niskimi rachuneczkiami. Ja już doznałam takiego uczucia ,że gdy gdzieś musiałam zapłacić 1000 zł - to pomyślałam "...oj jak mało, nareszcie!..." A przecież to nie prawda. Tysiąc to niezła kasa. Tylko jak się płaci faktury, albo wykonawcom po 10 tysięcy albo więcej to okazuje się że ten jeden tysiąc to pryszcz....oj złudne...złudne. Spotkałam się też z taką ciekawą opinią na forum, że przy budowie kupę kasy wydaje się na piach i cegły , a potem przy wykończeniu ( gdzie można by poszaleć) trzeba się gimnastykować , żeby starczyło na wszystko...a i tak przeważnie nie starcza. No chyba że dobierze się kredyt, debet czy inne cudo. Nie sądzicie Dziewczyny, że w tym coś jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 25.04.2008 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 edyta_10, z braku czasu: 1. piękne mebelki kuchenne! pokaż więcej, najlepiej całośc 2. Gratuluje podbitki 3. Dawaj foto foto dawaj! elewacji oczywiście, choć z jedno... Mocca Ad. 1 dziekuje, jak tylko zamontują płytę ceramiczną i zlew- zrobię i wstawię. Ad. 2 dziękuję - prawie mnie ta podbitka dobiła Ad. 3 zapomniałam aparatu...i muisz chwilkę poczekać..... ale wynagrodzę Ci to czekanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 25.04.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Spotkałam się też z taką ciekawą opinią na forum, że przy budowie kupę kasy wydaje się na piach i cegły , a potem przy wykończeniu ( gdzie można by poszaleć) trzeba się gimnastykować , żeby starczyło na wszystko...a i tak przeważnie nie starcza. No chyba że dobierze się kredyt, debet czy inne cudo. Nie sądzicie Dziewczyny, że w tym coś jest?? Dzisiaj o tym właśnie myślałam. Zamawiałam synowi meble i kalkulowała czy dobrać jeszcze komodę, może jakoś oszczędzić 400 zł. A wczoraj płaciłam za kamień pod kostkę 3 000 ( bez zmrożenia okiem bo trzeba.) Skaczemy w skrajności. Wykończeniówka cenowo wykańcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 30.04.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 edyta_10 znowu w pośpiechu ale jestem piękna elewacja!!! domek wygląda cudnie co do wydatków odnoszę dokładnie takie samo wrazenie- początkowo co mi tam- jedna paleta cementu więcej czy mniej - a niech maja, wyrobi się. Teraz płacę po kilka- kilkanascie tys rachunki bez mrugnięcia okiem, natomiast wkurzaja mnie te drobne wydatki których ciągle jest mnostwo (gwozdzie, listwy pręty i inne pierdolki) na ktore wydaje się sporo tylko tego nie widać... A już nie wyobrazam sobie siebie przy wykanczaniu kiedy to będę pewnie wybierac baterie za 60 bo za 200 to za drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 01.05.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Czy mamy rozumieć, że inwestorka już zamieszkała w tym pięknym domku? Jeżeli tak to życzę w nim wielu , wielu (samych) najszczęśliwszych dni. Dorota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.05.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 edyta_10 juz mieszkacie?Napisz o slychac?Jaki macie tynk na elewacji? jaka firma jaki kolor, to taki lekki zolcien, tak? bo na tym zblizeniu u mie jest szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts