Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mojego Miejsca

edyta_10

Recommended Posts

Mi tez sie marza kolory, ale po wprowadzeniu sie chce sie oswoic ze scianami, pomieszkac i dopiero decydowac. I tak niektore decyzje trzeba juz podjac a sa takie trudne

Ooooo to świeta prawda.....trzeba się oswoic, pooglądać. Ja siadam w fotelu i patrze na sciany, szukam w myslach odpowiednich kolorów,analizuje jak powiesic zdjecia, czy robic zasłony czy nie. Oczami wyobraźni sprawdzam czy będzie dobrze. A co do trudnych decyzji.... oj.... czy kiedyś się skończą????? :cry:

Pomimo to życzę miłego dnia...i szybkimi kroczkami do weekendu.....

• Odpowiedzi 400
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Edyś :D :D dziękuję bardzo za to że nie mogłaś się oprzec i zajrzałas. ;-)

Żyrandol kupiony w Lerua Merle ( nie wiem czy dobrze napisałam) za 145 zł. Super cena, a sam żyrandol nadaje klimacik. Teraz tylko myśle jakie oświetlenie dać nad lustro zeby pasowało. Myślałam o czymś takim jak podświetla się obrazy. Co o tym sądzisz?

Edyś :D :D dziękuję bardzo za to że nie mogłaś się oprzec i zajrzałas. ;-)

Żyrandol kupiony w Lerua Merle ( nie wiem czy dobrze napisałam) za 145 zł. Super cena, a sam żyrandol nadaje klimacik. Teraz tylko myśle jakie oświetlenie dać nad lustro zeby pasowało. Myślałam o czymś takim jak podświetla się obrazy. Co o tym sądzisz?

Owszem , fajne rozwiązanie. :D Można też umieścić małe kinkieciki, ale koniecznie z kryształkowym motywem. :D coby do lampy pasowały. Ja bynajmniej własnie coś takiego planuję. :D

Można też umieścić małe kinkieciki, ale koniecznie z kryształkowym motywem. :D coby do lampy pasowały. Ja bynajmniej własnie coś takiego planuję. :D

No to by było super. A widziałaś gdzies takie kinkieciki??? Bo ja niestety na nic nie wpadłam.

Faktycznie nie łatwo jest zlależć coś co nas interesuje. Ja też jeszcze nie natrafiłam na nic godnego uwagi, ale to dlatego, że w sumie mam jeszcze trochę czasu zanim będę się urządzać, więc prawdę mówiąc nie szperałam jeszcze za mocno.

Mogę podać Ci 2 linki do stron, gdzie parę ładnych rzeczy wypatrzyłam. Ale kinkiecików prawie wcale tam nie ma. :( :( :(

http://www.laluna.pl/index2.php?arg=1&arg2=3&limit=10

http://www.planetadesign.pl/?p=productsList&iCategory=12&sName=ZYRANDOLE

Edyta, domek jest cudny :). Z przyjemnością obejrzałam wszystkie zdjęcia.

Gratuluję i życzę samych przyjemnych chwil w Waszym uroczym domku.

U mnie dopiero początek budowania a już miewam chwile zwątpienia czy to nie za duże wyzwanie zarówno finansowo jak i organizacyjnie. Na razie cieszymy się bo będziemy mieć prąd na działce.

Jeszcze tylko doprowadzenie wody i ... można zaczynać. Jak dobrze pójdzie to w tym roku zrobimy fundamenty a reszta w przyszłym roku.

Pozdrawiam

U mnie dopiero początek budowania a już miewam chwile zwątpienia czy to nie za duże wyzwanie zarówno finansowo jak i organizacyjnie. Na razie cieszymy się bo będziemy mieć prąd na działce.

Guliwerka głowa do góry. W budowaniu tak jest że czasami ręce opadają, siły umykają. Ale sama wiesz że jak powiedziało się "a" i zaczęło tą przygodę z budowaniem, to trzeba kończyć. Dopiero wtedy masz satysfakcje i poczucie spełnienia. Pamietaj też że nie wszystcy musza budowac dom w 5 m-cy :o , rok czy dwa.... to tez dobry wynik. Nie wiem czy pamietasz czasy kiedy budowało się po 10 lat. Trzymaj sie planu.... rob etapami. I sprawiaj sobie nagrody. Ja w chwilach kryzysu rzucałam wszystko i szłam na masaz, albo na zakupy ...ale nie do hurtowni budowalnej :D :D tylko po fajną torebke, albo buty - tak tylko dla siebie. To pomaga. Mozna przetrwac.

Gratuluje prądu na działce!!!!!!!!!

I trzymam za Ciebie kciuki.

Aha, zapomniałam zapytać o kominek. Jakich rozmiarów masz wkład do kominka i czy kominek bardzo wystaje na salon?

Bo ja chociaż nie mam jeszcze ścian ale wkład mam już upatrzony i niestety jest trochę dużawy. Nie wiem czy się zmieści i czy nie będzie zajmował zbyt dużo miejsca.

ja mam kominek firmy CTM - 69 szeroki, 55 głęboki i 103 wysoki, wiec tez jest spory. Jest za to bardzo mocno wepchnięty w kotłownie. Wybita jest część ściany i w związku z tym wystaje w salonie tylko jakieś 15 cm.

Początkowo chciałam żeby był cały schowany, ale niestety nie wyszło - troche to moja wina.

A tu link do strony z kominkami CTMhttp://www.ctmpolonia.pl/termokominki_oferta.htm

Pozdrawiam

Edytko

Masz piękny domek. Widok na jezioro - jestem zachwycona. Pochodze z Pomorza więc znam te klimaty, no... ale musze mieszkać na Śląsku :wink: nie jest źle. Zauroczona jestem Twoją drewnianą naturalną kuchnią. U Ciebie w domku czuje się klimat .... spokoju, romantyzmu. Od oglądania już się wypoczywa. Pozdrawiam

Czy żyrandolik pochodzi z IKEA??

Pozdrawiam Monika

Faktycznie podobny do tego z Ikei, zreszta na tym sie wzorowałam, ale nie mogłam go w Ikei juz znaleźć. Za to kupiłam w Lerua Merle (dalej nie wiem czy tak sie pisze) i sie ciesze bo kosztował tylko 145 zł. Teraz szukam czegos w tym stylu nad lustro. Oj...i mam zagwostkę....

Edytko

Masz piękny domek. Widok na jezioro - jestem zachwycona. Pochodze z Pomorza więc znam te klimaty, no... ale musze mieszkać na Śląsku :wink: nie jest źle. Zauroczona jestem Twoją drewnianą naturalną kuchnią. U Ciebie w domku czuje się klimat .... spokoju, romantyzmu. Od oglądania już się wypoczywa. Pozdrawiam

Kasia jakie to słodkie co piszesz, az mi łezka w oku sie zakreciła. :oops: :oops: :D Ciesze się, że czujesz ten klimacik, jeziora, lasy... aż zal opuszczać, no chyba że ..... jest ktos dla kogo warto!!!!!

Dziękuję za przemiłe odwiedziny i mocno pozdrawiam

...mam pytanie odnosnie lampy w kuchni czy mozesz podac namiary na producenta, pozdrawiam magda.

Lampa firmy jupiter. Ponizej link:

http://www.jupiter.pl/index2.html

U mnie w serii albano ( ta w kuchni) wymieniono klosz z serii marco, tak zeby pasowało do salonu. Ale znaczy to ze są elastyczni. U mnie też bez dodatkowych kosztów wydłużyli żyrandol nad stołem. Miło z ich strony.