edyta_10 14.11.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Zapraszam do rozmowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 14.11.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Witam serdecznie.! Udało mi sie być pierwszym gościem Działeczkę masz śliczną. To po prostu wspaniała móc codziennie rano wypić kawkę na tarasie patrząc na jezioro. My możemy mieć toki luksus tylko na urlopie. Tak więc działka śliczna,a projekt konkretny, praktyczny i też bardzo ładny. Bardzo podoba mi sie taras. Obejrzałam też płytki, które kupiłaś. Mam takie u siebie w kuchni i holu, są świetne (nic na nich nie widać). Pozdrawiam serdecznie, jeśli można będę zaglądać. Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 14.11.2007 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Dziękuję bardzo za przemiłe odwiedziny. Gres już w sklepie przypadł mi do gustu. Wygląda jak brudny i lekko podniszczony więc nie powinno być problemu z utrzymaniem go w perfekcyjnej czystości. A o taką przy psie i domku na wsi pewnie byłoby to wyzwanie. Dziękuję i zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 14.11.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 edyta_10 ladnie wygladaja te kafle, szczegolnie z tym borderem. W naszej Castoramie byly z innym i zupelnie inne wrazenie. Te superA poza tym domek super. trzymam kciuki za budowlancow i zycze pogody (sobie rowniez, hi, hi bo jestesmy na podobnym etapie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 15.11.2007 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Dziekuje dorbie ...Tobie życzę tego samego.A szczególnie żeby nie padało, bo wtedy można spokojnie robić, jak mówią moi budowlańcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 18.11.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Witam. Działeczkę masz za....fajną Ma do Ciebie prośbę: Napisz mi, jak możesz jakie masz wymiary komina (długość, szerokość, wentylacyjne). Czy masz kanały pojedyncze w rzędzie czy podwójnie? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia 25 27.11.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Witaj Cudne to "twoje miejsce " zycze powodzenia i oby pogoda nie psuła planów budowlanych pozdrawiamSylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 04.12.2007 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 listek! Kominy o wymiarze 44x116 w jednym rzędzie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 07.12.2007 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Sylwia 25 Na razie z pogodą jest dobrze. U mnie już działają w środku więć i gorsza pogoda nie powinna byc problemem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 04.03.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Zajrzałam do twojego dziennika i jestem w szoku. Idziesz z budową jak burza. Niewiele kobiet potrafiło by tak sobie dzielnie poradzić z budowlańcami. Widać trzymasz ich krótką ręką Naprawdę życzę szybkiej przeprowadzki. Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 06.03.2008 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Dziękuje Dorotko za miłe słowa. Mam ambitne plany i gonię wszystkich żeby je zrealizować. Pozowliłam sobie jednak na tydzień urlopu w górach i teraz to mam zapał. Buziaki i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 10.03.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Edyto! Dziękuję za zainteresowanie moim dziennikiem Ja z dużą ciekawością czytam Twój dziennik i jestem pełna podziwu dla Ciebie. Twój przykład pokazuje, że budowa domu nie musi się wlec nie wiadomo jak długo. Nam się marzy, aby wprowadzić się do naszego domku przyszłej wiosny. Mam nadzieję, że przez ten rok uda nam się sporo zrobić. Życzę powodzenia i z niecierpliowścią czekam na kolejne zdjęcia w dzienniku. Szczególnie interesuje mnie kuchnia i salon, bo na obecnym "fundamentowym" etapie wydają mi się takie maleńkie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 10.03.2008 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Domek nie należy do wielkich - ma to swoje plusy i minusy. Ale jest ustawny i przytulny. Lada moment będą robić kuchnię wiec zaraz wkleje fotki do oglądania. Jestem przekonana że do następnej wiosny będziecie mieszkać już u siebie i popijać pyszną kawkę na tarasie. Trzymam mocno kciuki i z zapałem będę śledziła Wasze postępy w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guliwerka 11.03.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Gratuluję. Masz niezłe tempo. Domek pięknieje w oczach Przy okazji chciałam zapytać z czego zrobione są filary na tarasie i czy górna łazienka jest powiększona bo zmieściłaś tam w sumie całkiem sporą wannę? Dachówka też bardzo ładna. Trzymam kciuki za dalsze postępy w wykończeniu domku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 12.03.2008 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Dziekuje! Faktycznie przez podniesienie domu o 2 bloczki zrobiła się spora łazienka. Stoi tam wanna 105x160 , wc , bidet i umywalka. Zmieści się jeszcze jakaś szafka. Filary marzyły mi się klinkierowe, ale zrobienie 8 sztuk to spory wydatek. Więc są z betonu, wylewane w takie tekturowe tuby. Mam nadzieję że po wykończeniu będą wyglądały przyzwoicie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 12.03.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 edyta_10 piekne miejsce i domek wyglada rewelacyjnie wsrod tych drzew. Takie pytanko - gdzie trzymalas kafle te 65m2 na podlogi jak jeszcze nie mialas zbudowanego domku? Mialas jakas mete? bo przeciez nie bedziesz przekladac z miejsce na miejsce na chudziaku? Ja juz bym kupila w Castoramie tez mam upatrzone i teraz sa a boje sie ze za 2mce nie bedzie i trzeba bedzie czekac. A jak z przewozem z Castoramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 13.03.2008 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 dorbie Faktycznie miałam mete u siebie w firmie, a to zaledwie 10 km od budowy. Tam sobie spokojnie składowałam kafelki i czekałam na dogodny moment z przewozem. A z Castoramy wiózł mój ulubiony wujek. Tak że jakoś tak wspólnymi siłami sobie radziliśmy. Teraz za to szykuję się do zawiezienia do castoramy po świetach) zwrotów, bo trochę kafelek zostało. Pozdrawiam i namawiam do kupna upatrzonych kafelek. Ja jestem zwolenniczką że jak się podoba to biorę. Wstaw dorbie zdjęcie tych Twoich upatrzonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.03.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Dzieki Edyta. Wstawilam na koncu dziennika i chyba sa na poczatku -Tunga zielen. I chyba kupie takie jak Ty do gornego korytarza, widzialam je polozone na korytarzu i sa ok, tyle ze dla nas do salonu za cieply odcien bezu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 17.03.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Zajrzałam i widzę , że koniec sie zbliża. Bardzo ładne kafelki w łazience. Dekorki do kuchni też śliczne, czy można wiedzieć z jakimi kafelkami je połączysz?I jeszcze jedno pytanie: czy solary są tylko na ciepłą wodę czy też na centralne?Pozdrawiam Dorota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 18.03.2008 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Zbliża się zbliża ...dużymi krokami. Solary wykorzystam do ogrzewania domu i wody.Kafelki w kuchni są też takie małe jak dekorki (10x10) i są koloru beżowego połączonego z brudnym białym - prawie szarym. Haaa.. brzmi mało apetycznie. Ale już za momencik wstawię fotkę to zobaczysz...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts