Aida 15.11.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Pytanie: W jakim zakresie mogę ubiegać się o uprawnienia budowlane pracując w zakładzie prefabrykacji na hali produkcyjnej przy produkcji elementów i w laboratorium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ortolin 16.11.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Jakie uprawnienia? Konstrukcyjne? Szczerze watpie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida 16.11.2007 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Konstrukcyjno-budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ortolin 17.11.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Konstrukcyjno-budowlane? Nie wiem czy sa takie w ogole. Zeby dostac uprawnienia do projektowania konstrukcji musisz miec skonczone studia wyzsze na kierunku budownictwo, dwa lata praktyki przy projektowaniu (ksiazka praktyk z wpisami nt praktyki dokonanymi przez osobe uprawniona) i rok praktyki na budowie, z wpisami jak poprzednio. Na koniec egzamin. Inaczej sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida 19.11.2007 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Konstrukcyjno budowlana specjalność - widnieje takowa w Prawie budowlanym. W weekend moje wątpliwości zostały rozwiane. Kolega po fachu oznajmij mi, że konieczna jest praktyka na budowie. No coż, na zmianę miejsca pracy znajdzie się czas i możliwość. Dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts