Cpt_Q 30.06.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 w większości krajów muzułmańskich rzecz powszechna - kibelek z właśnie takim wbudowanym kranikiem - w pierwszym lepszym sklepie z sanitariatami np. w Turcji. Nigdy tego nie badałem - czy to religia im zabrania stosowania papieru toaletowego? No bo nie używają.http://www.turkeytravelplanner.com/AssetsTurkey/TravelDetails/Bath-Toilet/ToiletLilPipeDetail.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.07.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Kapitanie, ja mam taki kibelek I powiem, że rozwiązanie wygodniejsze niż bidetta Bidet mi się niestety nie zmieścił U nas niestety znalazłam tylko jeden sklep, który ma to w ofercie - nie wiedziałam, że do Turcji trzeba jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 01.07.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 w większości krajów muzułmańskich rzecz powszechna - kibelek z właśnie takim wbudowanym kranikiem - w pierwszym lepszym sklepie z sanitariatami np. w Turcji. Nigdy tego nie badałem - czy to religia im zabrania stosowania papieru toaletowego? No bo nie używają. http://www.turkeytravelplanner.com/AssetsTurkey/TravelDetails/Bath-Toilet/ToiletLilPipeDetail.jpg z tego co wiem to ten kranik służy do czyszczenia kibelka zamiast szczotki a nie mycia dupci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.07.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 w większości krajów muzułmańskich rzecz powszechna - kibelek z właśnie takim wbudowanym kranikiem - w pierwszym lepszym sklepie z sanitariatami np. w Turcji. Nigdy tego nie badałem - czy to religia im zabrania stosowania papieru toaletowego? No bo nie używają. http://www.turkeytravelplanner.com/AssetsTurkey/TravelDetails/Bath-Toilet/ToiletLilPipeDetail.jpg z tego co wiem to ten kranik służy do czyszczenia kibelka zamiast szczotki a nie mycia dupci Zdecydowanie nie Nazwa niemieckiego producenta: "WC-Bidet" (na niemieckiej stronie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deamos 01.07.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Juz widze smiech znajomych, ktorzy by wychodzilo z mojej toalety z komentarzami, ze moja muszla ma lechtaczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 01.07.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 ...z tego co wiem to ten kranik służy do czyszczenia kibelka zamiast szczotki a nie mycia dupci dupci dupci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 01.07.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 ja myślałam o czymś takim,widziałam montowane nhttp://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=675028263a ścianie jak i w muszli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lasek 29.12.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Wracam do tematu:http://www.infostop.pl/podstr/uspa.htmlCzekam na opinie użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 14.09.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 A jak wygląda sprawa jakości i gwarancji? Ja mam taką deskę panasonic i zero problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksbus 10.01.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Ciekawe jaka jest cena tego pieknego cuda i jak długo będzie działać bez problemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zoan25 21.01.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Podbijam pytanie.Jaka cena deski?Gdzieś przypadkiem widziałam sam panel- cena 400zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia007 12.12.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Widziałam te deski na stronie http://www.kargas.pl/ ceny też mają podane. Szukam informacji na temat funkcjonalności tych desek, ponieważ widziałam taką u znajomej i strasznie mi się spodobała, ona ją ma od 2 lat i bardzo chwaliła, natomiast wolę poszukać większej liczby opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomfly 10.01.2013 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 A ja jednak nie ufam takim elektronicznym wynalazkom- jakieś zwarcie itp . Ja mam u siebie deskę sedesowo bidetową taką jak w tym sklepie Kupowałem u nich kilka lat temu i niestety zużyły sie plastikowe podkładki które są między deską a muszlą. I po tylu latach sprzedają ten sam model no i mają wszelkie części zamienne do desek bidetowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiosenna tęcza 18.11.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Szukam opinii na temat połączenia kibelka z bidetem. Stosowaliście w swoich łazienkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiosenna tęcza 19.11.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Dlaczego ktoś ten temat przeniósł? Bidetta i deska myjąca to są zupełnie różne rzeczy! Prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adolfik 19.11.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 OK, a masz moze jeszcze namiar na ten sklep, potwierdzam bomba sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maly john 21.11.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Dlaczego ktoś ten temat przeniósł? Bidetta i deska myjąca to są zupełnie różne rzeczy! Prawda? Teraz już Ci się chyba zgadza temat? Jasne - bidetta to kawałek węża ze słuchawką, puszczasz wodę i możesz się podmyć. Deski myjące to droższa ale bardziej komfortowe rozwiązanie (łącznie z podgrzewaniem deski i suszeniem). Kilka różnych modeli masz opisane tutaj: http://www.blog.lazienkizpomyslem.pl/toaleta-z-funkcja-podmywania-przyszlosc-czy-ekstrawagancja/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.11.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Ja mam sporą łazienkę, więc mam zainstalowane wszystko osobno - toaleta i bidet. Myślę, że takie rozwiązanie ejst hmm higieniczniejsze? Zdecydowanie tak!!!:yes:Nie wyobrażam sobie w tym samym miejscu załatwiać swoich potrzeb fizjologicznych i sie podmywac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiosenna tęcza 28.11.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Zdecydowanie tak!!!:yes:Nie wyobrażam sobie w tym samym miejscu załatwiać swoich potrzeb fizjologicznych i sie podmywac.. Nie ma chyba aż takiej tragedii. A miejsce potrzebne @maly john - dzięki za link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.11.2013 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Dla mnie fuuujjjj..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts