d5620s 30.11.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Robjar-czy firany masz z woalu z doszystym u góry mankietem z dekoringami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robjar 01.12.2007 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Tak włśnie.Mankiet jes specjalnie usztywniany wkładem usztywniającym dzięki któremu tak pięknie się on marszczy.Mankiet jest szyty ze sztywnej matowej tafty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 02.12.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Robjar, a co z tymi krzesłami i stołem? Pochwalisz się gdzie takie można znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robjar 02.12.2007 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Tak ,są to meble KLOSE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 02.12.2007 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Robjar, bardzo mi się podobają Twoje wnętrza z klimatem Czy mógłbyś w swoim poście zamienić adresy tak, by można było od razu zobaczyć zdjęcia, bez klikania w linki? Weź z właściwości ten drugi adres, z rozszerzeniem "jpg" i wklejaj pomiędzy [ img ] i [ /img ] (bez spacji). Będzie mi miło widzieć je wprost na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 03.12.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 robjar - ciepły masz domek...nie jest taki znowu sztuczny (w porównaniu z obowiązującymi trendami ). "Znaturalizuje" się z czasem... żeby jednak nie zasłodzić - moim zdaniem do całości (meble, ramki , cegła na ścianach ) nie pasuje kolor podłogi (panele?)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 04.12.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 zupełnie nie mój styl, ale chyba na topie od kilku lat, bo powtarzalność pewnych schematów (podobnie ma wielu moich znajomych)mocna, absolutnie nie ma to dla mnie nic wspólnego z ciepłem i atmosferą, .... ale bardzo ładnie i ze smakiem, a najważniejsze, żeTobie się podoba, pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robjar 05.12.2007 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Apeluje poraz kolejny-nie oceniajcie moich wnętrz tylko sami je pokazujcie temu ma służyć ten post.Czy naprawde nie macie się czym pochwalić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 05.12.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Robjar, jak są zrobione ścianki-szafki z cegły? Też chcę coś takiego zrobić i zastanawiam się jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robjar 05.12.2007 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Zrobiona jest z pełnej cegły i obłożona klinkierem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eunika 05.12.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Robjar inne zdjęcia z wnętrz znajdziesz w Galeri Zdjęć Forumowiczów, po co powielać wątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.12.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Proponuję także ten temat przenieść do Galerii Domów Wnętrza bardzo przyjemne i przemyślane. Jestem ciekawa jak wygląda łazienka pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts