pabloa3 22.07.2014 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Cześć, to teraz moja kolej:) zakupiliśmy projekt Z126L (09.2013) i jestem na etapiewieńca na poddaszu. in plus:- dobry kontakt z biurem- dukumentacja projektu zgodna z zamówieniem- do projektu dołączone obliczenia statyczne (nie wiem czy to standard czy nie)- bezpłatna zgoda na zmiany- fajna walizka i tablica informacyjna (opcja) in minus:- dużo reklam w projekcie- ubogi opis komina - niespójność opisów przykład: przekroj stropu z folią paroizolacyjną,a na rzucie brak.- wystawienie nowej charakterystyki energetycznej (zmiana kubatury) - płatne nutral:- ciekawe rozwiązania np. wysuwnica szczytowa (popularne w DE) Zgodzę się ze skowronp, że niektóre elementy są przesadzone (nie jestem architektem, piszę porównując do innych domków jakie widziałem)np. płatew 16cm X 24 cm czy zborjenie ławy na fi 16. Podsumowując pracownia jest godna polecenia, projekt kupiłbym jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/91130-studio-z500-opinie-o-pracowni/page/2/#findComment-6527265 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts