Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

wielbiciele LOTUS'a

Yakub

Recommended Posts

A ja byłem użytkownikiem pakietu Lotus SmartSuite 96 (polska lokalizacja), Lotus SmartSuite 97 (niestety anielski) a teraz obecnie na moim Windowsie XP mam jeszcze Lotus SmartSuite Millenium. Lotusa Domino i Notes nie używam, bo nie pracuję w zespole. :wink: Czyli w temacie Lotus mogę napisać: jestem facet po niezłych przejściach. :lol:

Jeśli chodzi o program Lotus Notes to się zapisuję :p

pod warunkiem że wersja powyżej 5.02 :)))

Ups, chyba taka mam :wink:

W pracy używam w tej chwili wersji 7.. coś tam ale one już się bardzo nie zmieniają - duża różnica była pomiędzy 4 a 5 :)

Co do Lotus SmartSuite 96 to kurcze .... moja luba tego używa i muszę powiedzieć że masakra w porównaniu nawet do dzisiejszych darmowych narzędzi.

...Co do Lotus SmartSuite 96 to kurcze .... moja luba tego używa i muszę powiedzieć że masakra w porównaniu nawet do dzisiejszych darmowych narzędzi...

Ale 1-2-3 i Organizer były w tej Suicie 16-bitowe. Mnie to wkurzało :evil: 8 literowe nazwy plików!!!

Dopiero pełen wypas to była wersja z 97 roku :D a Millenium to ukoronowanie tego produktu (chociaż pakiet był gotowy na przełomie lat 1998/1999). Należy żałować, że Office zdominował rynek korporacyjny :( - w ten sposób przyczynił się do zarzucenia prac nad dalszym rozwojem tego udanego produktu. Dla mnie rewelacyjnym narzędziem w tym pakiecie jest nawigator: wszystkie opcje formatowania/układu dostępne w jednym narzędziu i podgląd zmian w trybie rzeczywistym (bez konieczności ciągłego cofania). Office do wersji 2003 nic podobnego nie posiadał: jak jest teraz :o - nie mam pojęcia... .

• 2 months później...