lump praski 12.02.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Nie robie w gumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 12.02.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Nie robie w gumie. ...aaaaaaaa wielbicielka naturalnej skory. Polecam bbbbbbbbbbbbbbbaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrraaaannnnnnnnniiiiąąąąąąąąąąą http://img178.imageshack.us/img178/876/baraniabi0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.02.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Jasne. A jak Hillary zostanie prezydentem kazdy bedzie musial malowac usta i nosic stanik. Obrzezania stana sie codziennoscia W Polsce beda organiowane punkty specjalne do tego przeznaczone. Wszystkich obrzezaja Nie wszystkich ,nie wszystkich...mów za siebie.Przecież nie od dzisiaj ty na forumie. .Powiedz tylko czy u kobiet czy u mężczyzn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 12.02.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Nie robie w gumie. ...aaaaaaaa wielbicielka naturalnej skory. Polecam bbbbbbbbbbbbbbbaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrraaaannnnnnnnniiiiąąąąąąąąąąą http://img178.imageshack.us/img178/876/baraniabi0.jpg Jeśłi to Twoje , to jestem pełen podziwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.02.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Juz nie wiem czy to to co mysle , ale nie moge powiedzec czy rekawiczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 12.02.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Juz nie wiem czy to to co mysle , ale nie moge powiedzec czy rekawiczka a jak jakosc , tylko czasami czlowiek sie "zapoci". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 12.02.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Juz nie wiem czy to to co mysle , ale nie moge powiedzec czy rekawiczka a jak jakosc , tylko czasami czlowiek sie "zapoci". Tylko nie mów , ze to wyłącznie na mróz , kiedy się człowiekowi wszystkie członki kurczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.02.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Jeśłi to Twoje , to jestem pełen podziwu. To jest proteza.Czasami trzeba zakryć coś czego się wstydzimy pokazać. Protezę tu nam dziś pokazano A w niej maluśkie coś niczym Lozano Warto się przyjrzeć bo problem nie lada W skórzany kondom ukryta szpada Oto żartowniś co ma małego rogu od łosia z kraju wielkiego To politycznych słów jest dyskusja UWAGA! bo nas ktoś tutaj zaraz obsiusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 12.02.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Juz nie wiem czy to to co mysle , ale nie moge powiedzec czy rekawiczka a jak jakosc , tylko czasami czlowiek sie "zapoci". Tylko nie mów , ze to wyłącznie na mróz , kiedy się człowiekowi wszystkie członki kurczą. uniwersalne. Jesli sie cos kurczy mozna zastosowac lepiszcze. http://img181.imageshack.us/img181/2720/narureom5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.02.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 a komu sie skurczylo ?i co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 12.02.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 a komu sie skurczylo ? i co ? nietegesowi, wiadomo co i lupmowi temat o hillary i obamku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.02.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 a komu sie skurczylo ? i co ? poproś o zdjęcie protezy sie przekonasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.02.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 to po tych pastach chiba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 12.02.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 a komu sie skurczylo ? i co ? poproś o zdjęcie protezy sie przekonasz widzisz nietegesie musisz sie domyslac, ale lepiej popros pewne uzytkowniczki o opinie z autopsi innyh zdjec. ps. przypominam , ze wisisz zdjecie swoich nog dla innej uzytkowniczki. "Kolarzem" chyba nie jestes i masz cale nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.02.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Zabrakło argumentów??? Nie chcę sie narażać na krytykę.Wolę sie pośmiać z tego co podawane jest na talerzu...i w protezie. Oj maluśki maluśki maluśki Jako rękawicka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 12.02.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Zabrakło argumentów??? Nie chcę sie narażać na krytykę.Wolę sie pośmiać z tego co podawane jest na talerzu...i w protezie. Oj maluśki maluśki maluśki Jako rękawicka. ...ryczysz jak kalinowski na wczorajszym "forum w telefizorze", jak doprowadzisz facjate do normy to i dam tobie nawet dotknac. ps. teraz jestes troche brrrrrrrr, bo ja lubie sie golic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 12.02.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 ps. przypominam , ze wisisz zdjecie swoich nog dla innej uzytkowniczki. "Kolarzem" chyba nie jestes i masz cale nogi. ty mu lepiej tego nie przypominaj - bo gotów jeszcze słowa niespodziewanie dotrzymać... ja estetka jednak jestem - lubie tylko to co ładne... a tak w ogole - to rzesz cholera - jaka skórrrrrrrrka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 12.02.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 ps. przypominam , ze wisisz zdjecie swoich nog dla innej uzytkowniczki. "Kolarzem" chyba nie jestes i masz cale nogi. ty mu lepiej tego nie przypominaj - bo gotów jeszcze słowa niespodziewanie dotrzymać...ja estetka jednak jestem - lubie tylko to co ładne... a tak w ogole - to rzesz cholera - jaka skórka..... jak dla mnie to wystarczy, ze zacznie "cedzić" słowa jak Pawlak, będe przynajmiej rozumiał co pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.02.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Uważaj żebyś nie ogolił sobie ....wiesz czego taki maluśki to cach i ptaszka nima.Szkoda by było.Ale co tam.... masz jeszcze polityczną progenię.Ją zacznij operować a ja obiecuje ,że zgolę wąsy.No i zacznij pokazywać coś z sensem bo to co do tej pory widza wszyscy to takie jakieś nie smacznie malutkie i to jeszcze schowane.Nie wstydź się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 12.02.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Uważaj żebyś nie ogolił sobie ....wiesz czego taki maluśki to cach i ptaszka nima.Szkoda by było.Ale co tam.... masz jeszcze polityczną progenię.Ją zacznij operować a ja obiecuje ,że zgolę wąsy.No i zacznij pokazywać coś z sensem bo to co do tej pory widza wszyscy to takie jakieś nie smacznie malutkie i to jeszcze schowane.Nie wstydź się. no widzisz zaczynasz rozumowac jak czlowiek. Bedziesz przynajmniej gladki jak Pawlak, tylko kup sobie cedzak do slow, bo jeszcze troche ciezko mi zrozumiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts