lump praski 12.02.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Potulam sie jeszcze troche..........a co mi tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.02.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Nie będę natrętny politycznie i nie powiem ci co musisz kupić by poprawić swój wizerunek.Jak wiesz mój jest nadszarpnięty dzięki tobie więc jego zostawiamy.Twój za to pokrętnie ukrywany jak oznajmia twoje pismo i fotki możesz wystawiać zawsze w taki sposób jak to niniejszym czynisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.02.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 nsie my zesmy se tu calkie fajnie zabawiali , a Ty jak zwykle z tymi swomi gorzkimi zalami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.02.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 To Hyde Cegła Park to i ja sie potulam my zesmy se tu calkie fajnie zabawiali , a Ty jak zwykle z tymi swomi gorzkimi zalami Nie czujesz czaczy? To nowa forma zabawiania.Oj rrmi,rrmi. Jak zabawa to tylko na forum na forum Jak zabawa to tylko gdy ja i ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 12.02.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 nietegesie. najarałeś sie i sie żalisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.02.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Ty nie pytaj tylko działaj.Maleńńki luzik i niech będzie po twojemu.Jak wybiorą nowego prezydenta to nam sie pokażesz z tymi swoimi maleńkimi przypadłościami.Zacznij się już opalać.No wiesz dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.02.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Na czym to tak stanelo ? Nikt Specjalny - badz moim Walentynem w tym roku ! Zaznaczam jednak, ze nie jestem drobna blondynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.02.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.02.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Q tu jest coś dla ciebie.Po chudy byk zaśmiecamy ten wątek polityczny http://forum.muratordom.pl/moje-wady,t119589.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 12.02.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Ty nie pytaj tylko działaj.Maleńńki luzik i niech będzie po twojemu.Jak wybiorą nowego prezydenta to nam sie pokażesz z tymi swoimi maleńkimi przypadłościami.Zacznij się już opalać.No wiesz dlaczego. Rozmawiasz do mnie, czy do lumpa ? Teraz to sie zapytalem , widzisz roznice. Jak rozmawiasz do mnie , to tak jak pisalem w tym co usuneli: "czapki z głów" i podziwiac. http://img85.imageshack.us/img85/7836/noziaca3.jpg ps.juz wktotce, a zblizenie jest z grudnia 2007. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.02.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Podziwiać co??? -Portki-japonki-czy grzybice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 12.02.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Podziwiać co??? -Portki -japonki -czy grzybice jestes wielbicielem grzybicy*? *- swojej starej lub naskorna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.02.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Grzybica trudna do wyleczenia, ale jakos idzie...........gorzej z herpesem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.02.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Ale nie potrzebnie sie unosisz...przecież sobie tutaj żartujemy. Grzybica to poważna rzecz sie zarazić można.Najpierw sie chwalisz ,nie odpowiadasz na zadane pytanie a potem się burzysz i denerwujesz.Spokojnie dasz sobie rade i z grzybicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 12.02.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Grzybica trudna do wyleczenia, ale jakos idzie...........gorzej z herpesem. ...jak cos bede podejrzewal , poprosze o diadnoze specjaliste, czyli nietegesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.02.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Grzybica trudna do wyleczenia, ale jakos idzie...........gorzej z herpesem. ...jak cos bede podejrzewal , poprosze o diadnoze specjaliste, czyli nietegesa. Nie wiem czy podołam masz tyle przypadłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.02.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Jak diagnoza trafna to i lepszy sposob leczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 12.02.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Ns - Larsa grają w Canal+ - idź obejrzyj - się rozluźnisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 12.02.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Ale nie potrzebnie sie unosisz...przecież sobie tutaj żartujemy. Grzybica to poważna rzecz sie zarazić można.Najpierw sie chwalisz ,nie odpowiadasz na zadane pytanie a potem się burzysz i denerwujesz.Spokojnie dasz sobie rade i z grzybicą. nieteges, odpowiedz masz w zdjeciu, wiec nie ma potrzeby sie powtarzac. Zawsze sie mozna rozwiesc jak sie pruchno wali. Grzybica skory?-idzieki bogu moge sie chwalic nogami, ale jak widac "coniektore" wapniaki wstydza sie swoich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.02.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 ktoś coś mówił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts