Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowy rząd, nowe nadzieje, a realia??? A budownictwo???

skasowany1955

Recommended Posts

• Odpowiedzi 374
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie będę natrętny politycznie i nie powiem ci co musisz kupić by poprawić swój wizerunek.Jak wiesz mój jest nadszarpnięty dzięki tobie więc jego zostawiamy.Twój za to pokrętnie ukrywany jak oznajmia twoje pismo i fotki możesz wystawiać zawsze w taki sposób jak to niniejszym czynisz.

:lol: :lol:

Gość ja i ty
Ty nie pytaj tylko działaj.Maleńńki luzik i niech będzie po twojemu.Jak wybiorą nowego prezydenta to nam sie pokażesz z tymi swoimi maleńkimi przypadłościami.Zacznij się już opalać.No wiesz dlaczego. :roll: :roll: :wink:

Rozmawiasz do mnie, czy do lumpa ? :roll:

Teraz to sie zapytalem , widzisz roznice. :p

Jak rozmawiasz do mnie , to tak jak pisalem w tym co usuneli:

"czapki z głów" i podziwiac. 8)

http://img85.imageshack.us/img85/7836/noziaca3.jpg

ps.juz wktotce, a zblizenie jest z grudnia 2007. :p 8)

Gość ja i ty
Ale nie potrzebnie sie unosisz...przecież sobie tutaj żartujemy.

Grzybica to poważna rzecz sie zarazić można.Najpierw sie chwalisz ,nie odpowiadasz na zadane pytanie a potem się burzysz i denerwujesz.Spokojnie dasz sobie rade i z grzybicą. :lol: :lol: :lol: :wink:

nieteges, odpowiedz masz w zdjeciu, wiec nie ma potrzeby sie powtarzac. 8)

Zawsze sie mozna rozwiesc jak sie pruchno wali. :lol: Grzybica skory?-idzieki bogu moge sie chwalic nogami, ale jak widac "coniektore" wapniaki wstydza sie swoich. :p