rrmi 12.02.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 się rozluźnisz... Radzilabym uwazac na to co sie mowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 12.02.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Grzybica trudna do wyleczenia, ale jakos idzie...........gorzej z herpesem. ...jak cos bede podejrzewal , poprosze o diadnoze specjaliste, czyli nietegesa. Nie wiem czy podołam masz tyle przypadłości. no to jak, masz tylko nadzieje ze pociagniesz? czy jestes pewny i masz w to wiare? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 12.02.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 się rozluźnisz... Radzilabym uwazac na to co sie mowi ....zaraz sie nieteges zapyta, czy czujemy czacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.02.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Ale nie potrzebnie sie unosisz...przecież sobie tutaj żartujemy. Grzybica to poważna rzecz sie zarazić można.Najpierw sie chwalisz ,nie odpowiadasz na zadane pytanie a potem się burzysz i denerwujesz.Spokojnie dasz sobie rade i z grzybicą. nieteges, odpowiedz masz w zdjeciu, wiec nie ma potrzeby sie powtarzac. Zawsze sie mozna rozwiesc jak sie pruchno wali. Grzybica skory?-idzieki bogu moge sie chwalic nogami, ale jak widac "coniektore" wapniaki wstydza sie swoich. Widzisz to takie nieeleganckie trochę pokazywać coś co spotkało by sie z krytyka takiego guru jak ty.Inny też by sie nie spodobało.Być na językach to jak wiesz nie korzystnie wpływa na nasz wizerunek. Ty zacznij naprawdę coś pokazywać bo na razie tylko straszysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.02.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 A to ja. Jestem noga i prochno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 12.02.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 się rozluźnisz... Radzilabym uwazac na to co sie mowi eee - tak pomyślałam...że śmiech pomoże...na całe zło tego świata... ale w sumie sama nie wiem co lepsze - śmiech do czy śmiech z.... NS - ale ja bym nie krytykowała - naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 12.02.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Ale nie potrzebnie sie unosisz...przecież sobie tutaj żartujemy. Grzybica to poważna rzecz sie zarazić można.Najpierw sie chwalisz ,nie odpowiadasz na zadane pytanie a potem się burzysz i denerwujesz.Spokojnie dasz sobie rade i z grzybicą. nieteges, odpowiedz masz w zdjeciu, wiec nie ma potrzeby sie powtarzac. Zawsze sie mozna rozwiesc jak sie pruchno wali. Grzybica skory?-idzieki bogu moge sie chwalic nogami, ale jak widac "coniektore" wapniaki wstydza sie swoich. Widzisz to takie nieeleganckie trochę pokazywać coś co spotkało by sie z krytyka takiego guru jak ty.Inny też by sie nie spodobało.Być na językach to jak wiesz nie korzystnie wpływa na nasz wizerunek. Ty zacznij naprawdę coś pokazywać bo na razie tylko straszysz. Ja sie boje , ostatnio sie bardzo wystraszylem żoltych zebow pruchna. Pamietasz? Mam teraz kompleksy , ze za bardzo mam swoje rozjasnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.02.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Lubie wapniakow z grzybica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.02.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Ale nie potrzebnie sie unosisz...przecież sobie tutaj żartujemy. Grzybica to poważna rzecz sie zarazić można.Najpierw sie chwalisz ,nie odpowiadasz na zadane pytanie a potem się burzysz i denerwujesz.Spokojnie dasz sobie rade i z grzybicą. nieteges, odpowiedz masz w zdjeciu, wiec nie ma potrzeby sie powtarzac. Zawsze sie mozna rozwiesc jak sie pruchno wali. Grzybica skory?-idzieki bogu moge sie chwalic nogami, ale jak widac "coniektore" wapniaki wstydza sie swoich. Widzisz to takie nieeleganckie trochę pokazywać coś co spotkało by sie z krytyka takiego guru jak ty.Inny też by sie nie spodobało.Być na językach to jak wiesz nie korzystnie wpływa na nasz wizerunek. Ty zacznij naprawdę coś pokazywać bo na razie tylko straszysz. Ja sie boje , ostatnio sie bardzo wystraszylem żoltych zebow pruchna. Pamietasz? Mam teraz kompleksy , ze za bardzo mam swoje rozjasnione. Tak tak kompleksy masz widać to na załączonych obrazkach. Kurna nie wiedziałem ,że ty taki strachliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 12.02.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 się rozluźnisz... Radzilabym uwazac na to co sie mowi eee - tak pomyślałam...że śmiech pomoże...na całe zło tego świata... ale w sumie sama nie wiem co lepsze - śmiech do czy śmiech z.... NS - ale ja bym nie krytykowała - naprawdę ale czego? -Portki -japonki -czy grzybice heeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.02.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Zolte zeby tez moga byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 12.02.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Ale nie potrzebnie sie unosisz...przecież sobie tutaj żartujemy. Grzybica to poważna rzecz sie zarazić można.Najpierw sie chwalisz ,nie odpowiadasz na zadane pytanie a potem się burzysz i denerwujesz.Spokojnie dasz sobie rade i z grzybicą. nieteges, odpowiedz masz w zdjeciu, wiec nie ma potrzeby sie powtarzac. Zawsze sie mozna rozwiesc jak sie pruchno wali. Grzybica skory?-idzieki bogu moge sie chwalic nogami, ale jak widac "coniektore" wapniaki wstydza sie swoich. Widzisz to takie nieeleganckie trochę pokazywać coś co spotkało by sie z krytyka takiego guru jak ty.Inny też by sie nie spodobało.Być na językach to jak wiesz nie korzystnie wpływa na nasz wizerunek. Ty zacznij naprawdę coś pokazywać bo na razie tylko straszysz. Ja sie boje , ostatnio sie bardzo wystraszylem żoltych zebow pruchna. Pamietasz? Mam teraz kompleksy , ze za bardzo mam swoje rozjasnione. Tak tak kompleksy masz widać to na załączonych obrazkach. Kurna nie wiedziałem ,że ty taki strachliwy. nie ma co sie dziwic. normalnie takich żótych zebow nigdy nie widziale u kobiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.02.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Q nie ściemniaj masz je na co dzień...pół na pół z czarnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 12.02.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Zolte zeby tez moga byc. ale nie u kobiety. Na takich zoltych to zarazki itp. narmalnie strach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.02.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Nie kazdy kto ma jaja i interes to tez mezczyzna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 12.02.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Q nie ściemniaj masz je na co dzień...pół na pół z czarnymi przepraszam, hodowli koni nie mam , ale w zeby Gosi patrzylem. ps. sam zdjecie zamiesciles. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.02.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Nie kazdy kto ma jaja i interes to tez mezczyzna. Może niech Q sobie to motto przewodnie przyklei na sufit.Biedzie kolorowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 12.02.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Nie kazdy kto ma jaja i interes to tez mezczyzna. np. gospodyni wiejska i zarazem wlascicielka sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.02.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Cieplo, cieplo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.02.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Q nie ściemniaj masz je na co dzień...pół na pół z czarnymi przepraszam, hodowli koni nie mam , ale w zeby Gosi patrzylem. ps. sam zdjecie zamiesciles. Nie masz hodowli koni!!!!!!!!! To co ty kurna masz???Tylko grzybicę i progenię???No i szorty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts