rrmi 12.02.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Może niech Q sobie to motto przewodnie przyklei na sufit.Biedzie kolorowo. Z tym , ze On przystojny jest. I nie ma wasow Powiem krotko , mozesz zazdoscic joan I ja nie wiem co lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.02.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Może niech Q sobie to motto przewodnie przyklei na sufit.Biedzie kolorowo. Z tym , ze On przystojny jest. I nie ma wasow Powiem krotko , mozesz zazdoscic joan I ja nie wiem co lepsze a progenię......skoro wiesz jak wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.02.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Ja tam lubie NS, jego Gosie i dzieciaki........takie mam zboczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 12.02.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Q nie ściemniaj masz je na co dzień...pół na pół z czarnymi przepraszam, hodowli koni nie mam , ale w zeby Gosi patrzylem. ps. sam zdjecie zamiesciles. Nie masz hodowli koni!!!!!!!!! To co ty kurna masz???Tylko grzybicę i progenię???No i szorty. co mam to dobry ubaw, piekna cere, biale zabki, cudowne nozki, owlosione sutki itp.. ps. szorty , zatrzymales sie na etapie w-fu w szkole podstawowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.02.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 a progenię......skoro wiesz jak wygląda? No przeciez , ze wiem , nie jedna flaszke zesmy razem wypili Zapewniam Cie , ze facet z Niego przystojny , poza tym , ze moze zagadac na smierc innych wad nie stwerdzilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 12.02.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Może niech Q sobie to motto przewodnie przyklei na sufit.Biedzie kolorowo. Z tym , ze On przystojny jest. I nie ma wasow Powiem krotko , mozesz zazdoscic joan I ja nie wiem co lepsze no ja Tobie rrmi muszę na słowo wierzyć... juz sam brak wąsow do mnie przemawia... i że słowa dotrzymuje... - jak mówi że wklei to wkleja - nie każdego stać na taka odwagę... a ja odwagę doceniam i wtedy nie krytykuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 12.02.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 a progenię......skoro wiesz jak wygląda? No przeciez , ze wiem , nie jedna flaszke zesmy razem wypili Zapewniam Cie , ze facet z Niego przystojny , poza tym , ze moze zagadac na smierc innych wad nie stwerdzilam To byly czasy , wspaniale imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 12.02.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Może niech Q sobie to motto przewodnie przyklei na sufit.Biedzie kolorowo. Z tym , ze On przystojny jest. I nie ma wasow Powiem krotko , mozesz zazdoscic joan I ja nie wiem co lepsze no ja Tobie rrmi muszę na słowo wierzyć... juz sam brak wąsow do mnie przemawia... i że słowa dotrzymuje... - jak mówi że wklei to wkleja - nie każdego stać na taka odwagę... a ja odwagę doceniam i wtedy nie krytykuję... a ja durny myslalem, ze Ty wasy lubisz. ps. co wszystko zmiena postac rzeczy. dasz mi teraz swoj numer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.02.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Do mnie najbardziej przemawiaja owlosione sutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 12.02.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Może niech Q sobie to motto przewodnie przyklei na sufit.Biedzie kolorowo. Z tym , ze On przystojny jest. I nie ma wasow Powiem krotko , mozesz zazdoscic joan I ja nie wiem co lepsze no ja Tobie rrmi muszę na słowo wierzyć... juz sam brak wąsow do mnie przemawia... i że słowa dotrzymuje... - jak mówi że wklei to wkleja - nie każdego stać na taka odwagę... a ja odwagę doceniam i wtedy nie krytykuję... a ja durny myslalem, ze Ty wasy lubisz. ps. co wszystko zmiena postac rzeczy. dasz mi teraz swoj numer? - Lars się własnie schował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 12.02.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Do mnie najbardziej przemawiaja owlosione sutki. Byly tu gdzies na forum, prezentowane w formacie zdjecia makro. Prosto po lekkim przystrzyzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.02.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 No to Obama ma dzis do wziecia Virginie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 12.02.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Może niech Q sobie to motto przewodnie przyklei na sufit.Biedzie kolorowo. Z tym , ze On przystojny jest. I nie ma wasow Powiem krotko , mozesz zazdoscic joan I ja nie wiem co lepsze no ja Tobie rrmi muszę na słowo wierzyć... juz sam brak wąsow do mnie przemawia... i że słowa dotrzymuje... - jak mówi że wklei to wkleja - nie każdego stać na taka odwagę... a ja odwagę doceniam i wtedy nie krytykuję... a ja durny myslalem, ze Ty wasy lubisz. ps. co wszystko zmiena postac rzeczy. dasz mi teraz swoj numer? - Lars się własnie schował lars larsem , ale mialo byc: " to wszystko zmienia" , a nie "co". Wychodzi ze kampania wszystko znienia , ale jaka ktos sie moze zapytac. chyba bede sie sprawdzal przed publikacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 12.02.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 No to Obama ma dzis do wziecia Virginie...... ..... slyszalem ,ze kupil seee czarna kuchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 12.02.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 spokojnie - wyrozumiała jestem... na te obiecane zdjęcia tez poczekam...wierzę że facet honorny i ambitny...mimo ze mnie lubic przestał...to swoje zrobi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.02.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Do mnie najbardziej przemawiaja owlosione sutki. Och ty zdrajczyni.Myślałem ,że wąsy Wiesz joan do dziś nie ma twarzy a mówi o : juz sam brak wąsow do mnie przemawia... i że słowa dotrzymuje... - jak mówi że wklei to wkleja - nie każdego stać na taka odwagę... a ja odwagę doceniam i wtedy nie krytykuję... Czy ona aby wie co pisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 12.02.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 wie tylko - ta joan - że jak obiecuje to słowa dotrzymuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 12.02.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Do mnie najbardziej przemawiaja owlosione sutki. Och ty zdrajczyni.Myślałem ,że wąsy Wiesz joan do dziś nie ma twarzy a mówi o : juz sam brak wąsow do mnie przemawia... i że słowa dotrzymuje... - jak mówi że wklei to wkleja - nie każdego stać na taka odwagę... a ja odwagę doceniam i wtedy nie krytykuję... Czy ona aby wie co pisze? Kupie cedzak do słow. Pilnie!!!!!!! Cena nie gra roli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.02.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 A jest gdzies zdjecie w internecie w powiekszeniu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.02.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 znowu postój w argumentach Ten zakup byłby dla ciebie dalece nietrafiony.Ty wiesz co masz kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts