lump praski 12.02.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Ja tam wracam do Obamy a wy robta co chceta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 12.02.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 znowu postój w argumentach Ten zakup byłby dla ciebie dalece nietrafiony.Ty wiesz co masz kupić ...z bardzo drobnym sitem, znaczy sie ten cedzak. Z grubym to i tak nic nie zostanie. Maszynke do wąsów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.02.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Ja tam wracam do Obamy a wy robta co chceta. pytałaś o powiększenie fotki w necie.Czyjej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 12.02.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Ja tam wracam do Obamy a wy robta co chceta. obama czuje czacze, na tym szanujacym sie forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 12.02.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Ja tam wracam do Obamy a wy robta co chceta. pytałaś o powiększenie fotki w necie.Czyjej? Lump, pisz bardziej wyrazniej, bo nieteges szuka sutek obamy w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.02.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 znowu postój w argumentach Ten zakup byłby dla ciebie dalece nietrafiony.Ty wiesz co masz kupić ...z bardzo drobnym sitem, znaczy sie ten cedzak. Z grubym to i tak nic nie zostanie. Maszynke do wąsów? pudło.Kombinuj dalej. Zagubiony w akcji 99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.02.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Ja tam wracam do Obamy a wy robta co chceta. pytałaś o powiększenie fotki w necie.Czyjej? Lump, pisz bardziej wyrazniej, bo nieteges szuka sutek obamy w necie. Ty zrób sobie przed snem MRI.Tobie pomoże.Zaczynasz gadać od rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 12.02.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Ja tam wracam do Obamy a wy robta co chceta. pytałaś o powiększenie fotki w necie.Czyjej? Lump, pisz bardziej wyrazniej, bo nieteges szuka sutek obamy w necie. Ty zrób sobie przed snem MRI.Tobie pomoże.Zaczynasz gadać od rzeczy. zacytuje slowa innego uzytkownika forum : "NS , znany NS , wiadomo z czego znany wiec nie bede rozwijal ..... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.02.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Ja tam wracam do Obamy a wy robta co chceta. pytałaś o powiększenie fotki w necie.Czyjej? Lump, pisz bardziej wyrazniej, bo nieteges szuka sutek obamy w necie. Ty zrób sobie przed snem MRI.Tobie pomoże.Zaczynasz gadać od rzeczy. zacytuje slowa inne uzytkownika forum : "NS , znany NS , wiadomo z czego znany wiec nie bede rozwijal ..... " Pogadaliśmy sobie.Na koniec dobrze ci to wyszło i cytat też niczego sobie. Jesteś zaprzeczeniem teorii Darwina ale to już temat na inny wątek. śpij i śnij ,żeby operacja ci sie udała.Zawsze bądź sobą.To lepiej ci wychodzi a dając za przykład danego forumowicza zniżasz sie do jego poziomu.finito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.02.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Czekam....wezmie ta Virginie czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 12.02.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Ja tam wracam do Obamy a wy robta co chceta. pytałaś o powiększenie fotki w necie.Czyjej? Lump, pisz bardziej wyrazniej, bo nieteges szuka sutek obamy w necie. Ty zrób sobie przed snem MRI.Tobie pomoże.Zaczynasz gadać od rzeczy. zacytuje slowa inne uzytkownika forum : "NS , znany NS , wiadomo z czego znany wiec nie bede rozwijal ..... " Pogadaliśmy sobie.Na koniec dobrze ci to wyszło i cytat też niczego sobie. Jesteś zaprzeczeniem teorii Darwina ale to już temat na inny wątek. śpij i śnij ,żeby operacja ci sie udała.Zawsze bądź sobą.To lepiej ci wychodzi a dając za przykład danego forumowicza zniżasz sie do jego poziomu.finito ..uwazam , ze jest to bardzo rozsadny facet i wie czego chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 12.02.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 diagnoza juz była - Sprite i Pragnienie... house - a Ty wracasz tu do nas - swojaków - czy zostajesz tam z Obamą...na dobre i na zle? napisali że do 2050 r (czyli jeszcze trochę) tam w Usa bialych (i nielatynosow) będzie mniej niz połowa...normalnie zawiało grozą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.02.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Rasa biala to juz jest w mniejszosci. W tym artykule pisze sie o legalnych emigrantach, nie uwzglednia nielegalnych.... w zasdzie to mozna otworzyc granice z Meksykiem, polecam nauke hiszpanskiego. No i chyba bierzesz mnie za kogos innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 12.02.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 ....no chyba nie, ale naprawe mam do czego wracac. Ranczo juz stoi. Jest to otwarty temat i zawsze sie cos moze zmienic. ps. do 2050, to wszystko wlacznie z prognozami moze sie kilka razy zminic.Jak tak bedzie szlo dalej, to beda musieli uszczelnic granice i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 12.02.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 - nieee - ja do hausa pisałam - ja to hiszpański od dawna pur fawor :muczas komprendas... bo znak czasów wyczułam... aaa - bo Ty lumpie nie wiesz pewnie kto to jest house. House może jednak przedstaw się ładnie Pani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 12.02.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 oczywiscie. Dzien dobry. Nazywam sie "house" i jestem kawał ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.02.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Mi to rybka kto house. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 12.02.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Mi to rybka kto house. o tak rybki , tez lowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 12.02.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Mi to rybka kto house. o tak rybki , tez lowie. ale te z kulfonami i dużymi kichawami wypuszczasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.02.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Czyli wielobranzowiec..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts