Gość ja i ty 14.02.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 ...a ja, kupilem prezencik dla mojej startej wczoraj. http://img136.imageshack.us/img136/3912/prezencikzo4.jpg ps. platynowe serduszko Paloma Picasso, a dla malej to samo w srebrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 14.02.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 A ja czekam na jakis wierszyk od NS - rymowane zyczenia na Walentynki to stara anglosaska tradycja. Hej, NS, lazi za mna babka. Ziemniaczana. Odezwij sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wesolyromek 15.02.2008 01:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 nowy rzad nowe nadzieje, no to prosze bardzo, tym razem cos dla studentow prawa Rząd chce limitów przyjęć na aplikacje prawnicze Rzeczpospolita": rząd chce limitów przyjęć na aplikacje adwokackie, radcowskie i notarialne. Dostęp na aplikacje prawnicze ma być uzależniony od decyzji środowiska prawniczego. Dla zawodu sędziego, prokuratora i referendarza liczbę szkolących się będzie ustalał minister sprawiedliwości. A dla aplikacji adwokackiej, radcowskiej i notarialnej same korporacje. Takie są założenia rządowego projektu reformy zawodów prawniczych, do którego dotarła "Rz". Ma on być wprowadzony w życie od listopada 2009 r. Został już zaakceptowany przez Komitet Rady Ministrów i rekomendowany rządowi. Plany są zaskakujące, bo zupełnie co innego wcześniej zapowiadał Donald Tusk - ocenia dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wesolyromek 15.02.2008 01:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 nowy rzad nowe nadzieje Sondaż: wzrost poparcia dla PO "Rzeczpospolita": już tylko dwa procent brakuje Platformie Obywatelskiej, aby znowu chciał na nią głosować co drugi Polak. To wzrost o pięć procent w porównaniu z sondażem sprzed dwóch tygodni. Niech zyje tow.Tusk i jego przewodnia sila narodu jedynie sluszna PO, niech zyje!!!! , niech zyje!!!! ,niech zyje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 15.02.2008 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 No i nawet sztuka dzis byla do niczego : corka znanej psychiatry oddana przy urodzeniu przez matke do adopcji, wraca jako dziewczyna, zabija meza matki, potem siebie, pani psychiatra przyjezdza do domu, dwa trupy zasteje, wiec wrzuca je do jeziora, zeby nie zaszargac sobie opinii psychiatry, wzywa dawnego kochanka zeby gral role meza, nasyla na nowa kucharke zabojce, bo kucharka wie, ze jej zabity maz byl cukrzykiem, a ten facet nie jest, ia w miedzyczasie jakis pacjent tez dostaje kijem po glowie, pani psychiatra chce sobie strzelic prosto miedzy oczy, ale rewolwer nie nabity.........wszystko w Ameryce schodzi na psy - nawet sztuki - wyjezdzam natychmiast - w Polsce musibyc jak w raju skoro rzad ma takie poparcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 15.02.2008 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Zostal jednakze w sztuce podniesiony watek budowlany : maz zostal zamurowany w kominku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.02.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 A ja czekam na jakis wierszyk od NS - rymowane zyczenia na Walentynki to stara anglosaska tradycja. Hej, NS, lazi za mna babka. Ziemniaczana. Odezwij sie. Walentynki się skończyły Mę życzenia się spóźniły Chodzę dziwnie zaskoczony bo dostałem w łeb od żony Nasz lump praski zna tradycje i jej starą definicję Bo jak święto to wypada Miłe słówka trzeba gadać Więc przepraszam Cię dziewczyno kup se w sklepie dobre wino Utop troski ,żale smutki i pamiętaj nie pij wódki Pomyśl czasem o enesie Co babeczkę Ci przyniesie Za rok będą walentynki i życzenia dla dziewczynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 15.02.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 A ja czekam na jakis wierszyk od NS - rymowane zyczenia na Walentynki to stara anglosaska tradycja. Hej, NS, lazi za mna babka. Ziemniaczana. Odezwij sie. Walentynki się skończyły Mę życzenia się spóźniły Chodzę dziwnie zaskoczony bo dostałem w łeb od żony Nasz lump praski zna tradycje i jej starą definicję Bo jak święto to wypada Miłe słówka trzeba gadać Więc przepraszam Cię dziewczyno kup se w sklepie dobre wino Utop troski ,żale smutki i pamiętaj nie pij wódki Pomyśl czasem o enesie Co babeczkę Ci przyniesie Za rok będą walentynki i życzenia dla dziewczynki. ...a ja dokladam wlasnorecznie wykonane serce. http://img528.imageshack.us/img528/3539/serce1gs0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 15.02.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 ...a ja dokladam wlasnorecznie wykonane serce. .... Zupełnie bez uczucia. Puste w środku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 15.02.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 ...a ja dokladam wlasnorecznie wykonane serce. .... Zupełnie bez uczucia. Puste w środku . ....ale, za to jakie puszyste i miekkie, tylko przytulac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.02.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 łonowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 15.02.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 łonowe? Rowniez i dlatego wygrala pani tylko mala patelnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 15.02.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 [...a ja dokladam wlasnorecznie wykonane serce. http://img528.imageshack.us/img528/3539/serce1gs0.jpg Mocne! Chociaż nie do końca z serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.02.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 łonowe? Rowniez i dlatego wygrala pani tylko mala patelnie. no nie mów, że opitoliłes sobie również nogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 15.02.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 [...a ja dokladam wlasnorecznie wykonane serce. http://img528.imageshack.us/img528/3539/serce1gs0.jpg Mocne! Chociaż nie do końca z serca. Mocne? eeeee, troche sie "rozsypuje" przy tuleniu i leci na usta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 15.02.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Faktycznie !Weź to na butapren. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 15.02.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 łonowe? Rowniez i dlatego wygrala pani tylko mala patelnie. no nie mów, że opitoliłes sobie również nogi? Sekret wykonania serca: Golimy łono i bez wycierania osprzetu przechodzimy do ucha.Nastepnie robimy szybki przeskok na rów i po jego podgoleniu skaczemy prosto w nos. Serce gotowe. ps.nogi gole z okazji urodzin, robie piekne tulipany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 15.02.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Faktycznie ! Weź to na butapren. ciezko rece domyc i material tez sie do nich klei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 15.02.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Postaraj się, zrób przyjemność i na 8 marca jedną kartkę wyślij do Gorzowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.02.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 łonowe? Rowniez i dlatego wygrala pani tylko mala patelnie. no nie mów, że opitoliłes sobie również nogi? Majeczka co Ty tak zawsze sie dziwisz jak Q coś zmienia w swoim wyglądzie.Dolną żuchwę też sobie wypchną bo taka wtedy była moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts