Gość ja i ty 15.02.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Dolna wara mi opada. http://img89.imageshack.us/img89/7321/warant0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 15.02.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Jakby opadla gorna to by bylo o czym gadac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.02.2008 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 No dobra, to jak juz tutaj jestesmy to powiedzmy sobie od razu, ze dzynsowa kurtka to jest tajny znak rozpoznawczy Polaka na calym swiecie. Widzisz goscia w kurteczce i od razu wiadomo, ze to nasz czlowiek. I to jest wlasnie piekne. Pewna rozmaitosc to czarna, zle wyprawiona skora. : Co do polityki i nowego rzadu to spodobalo mnie sie jak Pawlak powiedzial do polskich farmerow - Chamy, wuje, wasze rzadania to sa z komunistycznej epoki. - powiedzial. I dobrze powiedzial ten syn i PSL-u i PRL-u ( obecnie model Toyoty). Cos jak skrzyzowanie Cheneya i "Scooter" Libby'iego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wesolyromek 16.02.2008 02:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 nowy rzad, nowe nadzieje "P": Euro 2012 wisi na włosku "Polska": z najnowszego raportu firmy PMR, do którego dotarł dziennik wynika jednoznacznie: jeśli do końca tego roku nie zaczniemy pełną parą budowy stadionów, autostrad, dróg i dworców, Euro 2012 w Polsce się nie odbędą czyja wina?? ano Kaczynskiego i z innej beczki Polska porozumiała się z Eureko (PAP, pb/15.02.2008, godz. 15:28) Ministerstwo Skarbu Państwa i Eureko podpisały memorandum, zgodnie z którym do końca czerwca 2008 roku mają być uzgodnione warunki ewentualnej ugody w sprawie PZU - poinformował minister skarbu Aleksander Grad. "Podpisaliśmy memorandum, które ustala zasady zawarcia ugody między Polską i Eureko. Udało się wynegocjować, że jeśli dojdzie do ugody, to będzie ona zawarta przed polskim sądem" - powiedział podczas konferencji prasowej minister Grad. Zgodnie z przyjętym harmonogramem do końca czerwca polski rząd i Eureko mają zawrzeć ugodę, która ma być następnie przyjęta przez rząd i organy nadzorujące Eureko. Na początku lipca ugoda ma być skierowana do zatwierdzenia przez polski rząd. "Sukcesem tego porozumienia jest to, że Eureko zgodziło się na przyjęcie ugody przed polskim rządem. Drugim sukcesem jest to, że kalendarz zawarcia ugody wpisuje się w kalendarz postępowania przed sądem arbitrażowym. Dzięki temu, jeśli dojdzie do ugody, będzie można zakończyć postępowanie przed arbitrażem" - powiedział Grad. Kwota odszkodowania, którego w arbitrażu domaga się Eureko, wynosi 35,6 mld zł, a do tego dochodzą odsetki i koszty arbitrażu. Oznacza to, że łączna kwota może przekroczyć 40 mld zł. o q....a same sukcesy, a te 40mld ??? przeciez to wina Kaczynskiego!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 16.02.2008 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 No dobra, to jak juz tutaj jestesmy to powiedzmy sobie od razu, ze dzynsowa kurtka to jest tajny znak rozpoznawczy Polaka na calym swiecie. Widzisz goscia w kurteczce i od razu wiadomo, ze to nasz czlowiek. I to jest wlasnie piekne. Pewna rozmaitosc to czarna, zle wyprawiona skora. : Co do polityki i nowego rzadu to spodobalo mnie sie jak Pawlak powiedzial do polskich farmerow - Chamy, wuje, wasze rzadania to sa z komunistycznej epoki. - powiedzial. I dobrze powiedzial ten syn i PSL-u i PRL-u ( obecnie model Toyoty). Cos jak skrzyzowanie Cheneya i "Scooter" Libby'iego. To juz przerabialismy kilkanascie miesiecy temu. Wiekszosc "czeresniakow" mysli , ze "dzyns" bazarowy to to samo co 300tu dolarowy, lub gajerek 200 zlotowy i "dwutysiecznodolarowy". Czlowiek musi sie drogo ubierac, "aby go po marce rozpoznawali". http://img301.imageshack.us/img301/1426/ha32aaqz5.jpg Co do polityki i nowego rzadu to kazdy widzi jak kon wyglada. Kocham konie , piekne zwierzeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.02.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Czlowiek musi sie drogo ubierac, "aby go po marce rozpoznawali". Dresiarze też mają sztany markowe a jakoś przeszkadzają niektórym i odstraszają swoim wyglądem .Nie zawsze marka zdobi człowieka.Są jeszcze osobiste cechy jednostki, które czynią ją wyjątkową na tle reszty społeczności. Zapomniałem dodać ,że podobnie jest w naszym rządzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 16.02.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Czlowiek musi sie drogo ubierac, "aby go po marce rozpoznawali". Dresiarze też mają sztany markowe a jakoś przeszkadzają niektórym i odstraszają swoim wyglądem .Nie zawsze marka zdobi człowieka.Są jeszcze osobiste cechy jednostki, które czynią ją wyjątkową na tle reszty społeczności. Zapomniałem dodać ,że podobnie jest w naszym rządzie. ....hehe i znowu musze zamiescic wypowiedz jednego z forumowiczow : "NS , znany NS , wiadomo z czego znany wiec nie bede rozwijal ..... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.02.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Do kurteczki dzynsowej, dobrze lezacej w ramionach za trzysta $ pasuje jeszcze zloty zab. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.02.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Nie, no, sorry .....oczywiscie z platyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 16.02.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Do kurteczki dzynsowej, dobrze lezacej w ramionach za trzysta $ pasuje jeszcze zloty zab. kurta kurtce nie rowna, tak jak rzad rzadowi. ps. do mojej dobrze pasuje zegarek za $2800, ktory kiedys fklejalem.Tak jak gajerkowy, ale to inny rodzaj zegarka, takie "ferari" zegarkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.02.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 O zegarkach to musisz porozmawiac z Aleksandrem Kwasniewski - on ma cala kolekcje. To jeszcze sie nosi zegarki ? Rzad jak nierowny to niedobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.02.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Zaczynasz mieć czkawkę.Nie przynudzaj.Brakuje ci już weny w tworzeniu swoich tekstów i musisz podpierać sie obcymi??? . Czlowiek musi sie drogo ubierac, "aby go po marce rozpoznawali". Niedługo to cie nawet po marce w marynarce i w kurtce dzini dzini nikt nie rozpozna. Zawsze masz progenie ja zawsze poznaję cie po niej, tak jak ty mnie po wąsach,po dennych okularach,po ceracie......itd. Jesteś markowy super Q I ciuchów masz w domu bez liku Tylko co z tego moi kochani Jak zawsze jesteśmy krytykowani Trzeba mu wylać kubeł na łeb Niech zacznie odwiedzać inny sklep Czy w marynarce czy nawet w dresie Zawsze wspomina o mnie, enesie Twoja pogarda do naszej braci Kiedyś złą passą ci się odpłaci I wszyscy wezmą cię na języki Bo WIELIKI Q-s żeś z Ameryki Gdy zrozumiesz tą przypowieść Musisz nam to wszystkim dowieść A gdy zmienisz swą postawę W lepszy sposób cie wysławię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 16.02.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Moje niespecjalnelumpy, powiem wam tak . Niby rzad jeden ale ma wiele ministrow i kazdy od "czegos i czego" innego. I tak mamy ministra kultury, sportu itp. http://img259.imageshack.us/img259/8860/zegarekuv5.jpg ps. przynete podaje sie bardzo powoli , tak jak "jeden produkt" wystepuje w roznych postaciach i do roznych celow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.02.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Ja tam ubieram sie na pchlich targach - tag sale'ach i second hand'ach. Taka moda teraz nastala - Angelina Jolie wystapila ostatnio w kiecce za 18 dolcow - no bo jak sie ma naprawde kupe kasy to trzeba zaczac zgrywac biedaka. Do Filharmonii Warszawskiej na tegorocznego Sylwka poszlam w starej kiecce za 50 centow, ktora kiedys byla halka ( kolor bordo) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 16.02.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 ...jak dla mnie moze chodzic na golasa, tylko niech szampana mi podaje tego co zawsze pije za $4000 butelka. Bede mial sie czyms zajac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.02.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Moje niespecjalnelumpy, powiem wam tak . Niby rzad jeden ale ma wiele ministrow i kazdy od "czegos i czego" innego. I tak mamy ministra kultury, sportu itp. http://img259.imageshack.us/img259/8860/zegarekuv5.jpg ps. przynete podaje sie bardzo powoli , tak jak "jeden produkt" wystepuje w roznych postaciach i do roznych celow. Więc nam zacny Q powiada Że ministrów Tu plejada Każdy z teką w ręcach bryka No i dżaźni skurczybyka Więc pokazał w lot przynętę Tak po prostu na zachętę By go wreszcie ktoś wysłuchał Bo zaczyna męczyć ucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 16.02.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Adam Mickiewicz sie odezwal. ps. zawsze lubilem czytac Dziady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.02.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Adam Mickiewicz sie odezwal. ps. zawsze lubilem czytac Dziady. Przecież nie ma w tym przesady Czytaj sobie nawet Dziady Nie rób z siebie pośmiewiska Bo tu mądre są ludziska Gdy koncepcja ci szwankuje To nam wieszczy przywołujesz By się schować za głupotą Co jest chyba twoją cnotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wesolyromek 16.02.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 ej wy tam!! zalurzta se wontek o designers, bo ten jest o nowym rzondzie i nowych nadziejach i zamiast glupoty pisac to nawet nie wiecie w jakim niebezpieczenstwie jest wasza wyrocznia "Premier Tusk ryzykuje własne życie" Paweł Piskorski TVN24 Premier Donald Tusk ryzykuje własne życie – twierdzi w najnowszym wpisie na swoim blogu w Onet.pl Paweł Piskorski. Eurodeputowany komentuje w ten sposób urlop premiera we Włoszech, na który ten miał się jakoby udać bez funkcjonariuszy BOR. "Premier rozpoczął niebezpieczną grę. Nie warto ryzykować bezpieczeństwa dla kilku dodatkowych zdjęć czy pochlebnych komentarzy w kolorowych gazetach. Bezpieczeństwo najważniejszych osób w państwie nie jest na sprzedaż, a poszukiwanie chwilowej popularności za wszelką cenę musi mieć racjonalną granicę" – pisze Piskorski na blogu. Swiety Ojcze Rydzyku!!!! coz za odwaga!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 16.02.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 ...ja bym powiedzial , ze "koncepcja" zawalila sie u ciebie , a raczej u rodzicow. Masz szczescie , ze to sa dosc nowe srodki. http://img155.imageshack.us/img155/7419/sssfd3.jpg ps. tylko mi sie tak wydaje , ze aborcja byla w tamtych czasal leganalna .Ot niedbalstwo. Kobiety powinny miec wolny wybor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts