mTom 29.01.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Obawiam się, że nowy rząd również nie będzie miał się czym pochwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 30.01.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Obawiam się, że nowy rząd również nie będzie miał się czym pochwalić. no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 31.01.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Zapomniałeś, że pisałem, iż będę krytykował każdy rząd? Bez względu na to, z jakiej opcji politycznej się wywodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skasowany1955 02.02.2008 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Zapomniałeś, że pisałem, iż będę krytykował każdy rząd? Bez względu na to, z jakiej opcji politycznej się wywodzi. i gdzie to tak krytykujesz obecny rząd??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 02.02.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Zapomniałeś, że pisałem, iż będę krytykował każdy rząd? Bez względu na to, z jakiej opcji politycznej się wywodzi. i gdzie to tak krytykujesz obecny rząd??? On nie krytykuje, bo nie ma za co. Obecny rząd jest super, bo wszyscy odetchneli z ulgą po wyborach i nareszcie spełniają sie ich marzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 02.02.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Obecny rząd jest super, bo wszyscy odetchneli z ulgą po wyborach i nareszcie spełniają sie ich marzenia. Tia. Ciekawe czy tak będziesz gadal, jak wprowadzą nowe podatki. Bo z czegoś muszą mieć na podwyzki dla nierobów. Czyż nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 02.02.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Wszystkim młodszym forumowiczom oraz tym ktorzy wczesniej nie mieli okazji polecam ksiazke "Folwark zwierzecy".Po 3 miesiacach od zmiany władzy w Polsce zaczynam miec coraz wieksze przekonanie, ze tego oto własnie zaczynamy doswiadczac. ----------------Powyzsze jest prywatna opinia autora.Na dzien 02.02.2008 sarkazm i drwiny z sprawujacych władze w Polsce sa jeszcze dozwolone, choc nie sa mile widziane - wystarczy sprawdzic na http://www.wp.plW kategorii wyboru "miny miesiaca" nie ma zdjecia polityka z obecnie nam rzadzacej partii. Czyzby cenzura? - bo trudno uwierzyc aby im głupie miny sie nie zdarzały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 02.02.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Tych co nie czytali "Folwarku zwierzęcego" było tutaj widać.Teraz, może oglądają nowy program Szymka Majewskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 02.02.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 No co sie dziwić. Wybory wygrane z powodu: -ogólnej niechęci do poprzedników, którzy swymi wyczynami /obecnie przenoszą je na pałac prezydencki/zdołali do siebie zrazić większość obywateli, - odmienności w prezentowaniu się mediom - braku innej alternatywy dla PiS,- licytacji obietnic, na które jak widać wciąż się ludziska biorą nie wiedząc, że u nas wybory to ino panie taka gra, co to ma zapewnić miejsce u waadzy temu i owemu. Programu to w tym nie było /tak jak i u konkurentów dodam dla formalności/Na razie się jednak nie czepiam, poczekam jeszcze jakis czas na jakieś konkrety bo tych na razie brak w interesujących mnie dziedzinach. Póki co ten rząd zachowuje tak samo jak rząd Marcinkiewicza /medialne buzi buzi,yes yes, studniówki i ogólnie super, bo mówimy wam to co chcecie usłyszeć/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 02.02.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 i gdzie to tak krytykujesz obecny rząd??? A co? Szukasz zmiennika? Rząd, jak rząd. Taki Marcinkiewicz bis, zgadzam sie z tym. Póki co czekam na założenia reformy służby zdrowia, edukacji, systemu podatkowego, na odbiurokratyzowanie gospodarki. W kolejce czeka KRUS, system emerytalny... Trochę tych zaszłości się nawarstwiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 02.02.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 A mi Tusk spodobal sie ostatnio , gdy oswiadczyl , ze do konca tego roku zniosa obowiazek meldunkowy . Mowi sie tez o zbyt duzej ilosci koncesji . To dobry znak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 03.02.2008 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 A mi Tusk spodobal sie ostatnio , gdy oswiadczyl , ze do konca tego roku zniosa obowiazek meldunkowy . Mowi sie tez o zbyt duzej ilosci koncesji . To dobry znak . Zgadzam się, bo dotyczy zdecydowanej wiekszości społeczeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpiet 04.02.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 ---------------- Powyzsze jest prywatna opinia autora. Na dzien 02.02.2008 sarkazm i drwiny z sprawujacych władze w Polsce sa jeszcze dozwolone, choc nie sa mile widziane - wystarczy sprawdzic na http://www.wp.pl W kategorii wyboru "miny miesiaca" nie ma zdjecia polityka z obecnie nam rzadzacej partii. Czyzby cenzura? - bo trudno uwierzyc aby im głupie miny sie nie zdarzały. Wiem, że to Hyde Cegła Park ale nawet tu przydałoby się trochę obiektywizmu, a mniej "kaczyzmu" http://wiadomosci.wp.pl/gid,9539512,img,9622690,kat,45476,galeriazdjecie.html?G%5Bpage%5D=1 Powyższe zdjęcie zadaje kłam Twej wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpiet 04.02.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Dodatkowy załącznik do poprzedniego postu http://wiadomosci.wp.pl/gid,9539512,img,9547021,kat,45476,galeriazdjecie.html?G%5Bpage%5D=6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 04.02.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 ---------------- Powyzsze jest prywatna opinia autora. Na dzien 02.02.2008 sarkazm i drwiny z sprawujacych władze w Polsce sa jeszcze dozwolone, choc nie sa mile widziane - wystarczy sprawdzic na http://www.wp.pl W kategorii wyboru "miny miesiaca" nie ma zdjecia polityka z obecnie nam rzadzacej partii. Czyzby cenzura? - bo trudno uwierzyc aby im głupie miny sie nie zdarzały. Wiem, że to Hyde Cegła Park ale nawet tu przydałoby się trochę obiektywizmu, a mniej "kaczyzmu" http://wiadomosci.wp.pl/gid,9539512,img,9622690,kat,45476,galeriazdjecie.html?G%5Bpage%5D=1 Powyższe zdjęcie zadaje kłam Twej wypowiedzi. Ale to sa polityce (mam nadzieje ze ich nie obraze, "z drugiej ligi"). A gdzie zdjecia czołowych politykow z remierem na czele? Spin doktorzy nie puszczaja takich zdjec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 04.02.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 A może, po prostu, obecne władze i prominentne osoby nie stwarzaja takich sytuacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 04.02.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 A może, po prostu, obecne władze i prominentne osoby nie stwarzaja takich sytuacji? A może sie tego nie pokazuje? Może są w studni? A może poszli do lasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 04.02.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Co to znaczy "się nie pokazuje"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 04.02.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 A może nie jest to "temat nośny", bo zniknęło "zapotrzebowanie społeczne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 04.02.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 to oczywista oczywistość, nie ma odpowiednio miniastych odpowiedników Gosiewskiego i pana prezesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts