mTom 07.02.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 To ja zadałem pytanie: gdzie się zagalopowałem. Nie spodziewałem się, że dyskusja z Tobą dostarcza tyle radości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.02.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 To ja zadałem pytanie: gdzie się zagalopowałem. Nie spodziewałem się, że dyskusja z Tobą dostarcza tyle radości. Nie słyszałeś czegoś takiego jak odpowiedź pytaniem na pytanie. Trzeba było odpowiedzieć miałbyś zdwojoną dawkę śmiechu, a tak psin co . p.s czasami trzeba czytać z uwagą co mówi moderator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 07.02.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 To ja sie podepnę:skumbrie w tomacie, skumbrie w tomaciepstrag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 07.02.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Nie słyszałeś czegoś takiego jak odpowiedź pytaniem na pytanie. Trzeba było odpowiedzieć miałbyś zdwojoną dawkę śmiechu, a tak psin co . p.s czasami trzeba czytać z uwagą co mówi moderator. Jak brzmiało owo pytanie? Doczekam się odpowiedzi na moje? Obawiam sie, że się z lekka zakręciłeś. Przynajmniej zabawnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.02.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Nie słyszałeś czegoś takiego jak odpowiedź pytaniem na pytanie. Trzeba było odpowiedzieć miałbyś zdwojoną dawkę śmiechu, a tak psin co . p.s czasami trzeba czytać z uwagą co mówi moderator. Jak brzmiało owo pytanie? Doczekam się odpowiedzi na moje? Obawiam sie, że się z lekka zakręciłeś. Przynajmniej zabawnie jest. Chciałbym zauważyć ,że z lekka to i tobie sie to udziela.Zakręcony już jesteś jak kopniak od wsk-i.Dokładnie przeczytaj co napisałeś o moderatorze.Ty już sam siebie nie czytasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.02.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 mTom wiesz co?Pozwolę sobie i ja na wymiękniecie.A co !!! jak wszyscy to wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 07.02.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 NS, jajarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.02.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 NS, jajarzu. O jajarzu tutaj mowa więc przytoczę ze trzy słowa, mTom człek komiczny myśli ,że jest fantastyczny Tu pogada tam pogada się wybieli no i spada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 07.02.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Gdzież mi tam do mistrza. Pamiętasz w ogóle o co Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.02.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Gdzież mi tam do mistrza. Pamiętasz w ogóle o co Ci chodzi? Czas już skończyć polemikę co nam gadkę przypomina Powiem szybko bez ogródek Idziem Waść z tego wącina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 07.02.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Grafoman. Chciałbyś, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.02.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Grafoman. Chciałbyś, co? Nic ja nie chce Tomku drogi biorę szybko za pas nogi bo jak skrzyknie się elyta to dostanę po kopytach Ty idź lepiej po nauki bo nie umiesz takiej sztuki Co kulturką sie nazywa jak skończyłeś no to spływaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.02.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 oooo nowy talent nam sie ujawnił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 07.02.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Proponuję bo mianować poetą forum. Ciekawe tylko czemu ten gość z uporem maniaka wywala mnie z wątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 07.02.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Proponuję bo mianować poetą forum. Ciekawe tylko czemu ten gość z uporem maniaka wywala mnie z wątku? Widać takie czasy nastały. Wywalił moderatora, teraz zabrał sie za Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 07.02.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 P p p p p r o s i e m y - teraz zwroc mi uwage, ze sie jakam !!! Po to bylo napisane r o z s t r z e l a n y m drukiem zebys wiedzial ze to zart - eeeee, z kim ja sie zadaje .....trza sie czegos dobrego napic. Ponury to ma wstawki polityczne nie tylko w Hyde. A knebel czy lewa czy z prawa tak samo smakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.02.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 P p p p p r o s i e m y - teraz zwroc mi uwage, ze sie jakam !!! Po to bylo napisane r o z s t r z e l a n y m drukiem zebys wiedzial ze to zart - eeeee, z kim ja sie zadaje .....trza sie czegos dobrego napic. Ponury to ma wstawki polityczne nie tylko w Hyde. A knebel czy lewa czy z prawa tak samo smakuje. Sami kiedyś nauczali co to jest żart.Czy to polityczny czy anty polityczny.Zapomnieli i dlatego tak reagują.Przecież lepiej żartować jak chorować. To jest forum.Jak jest forum to jest i regulamin.Jak jest regulamin to jest i moderator.Jak jest moderator to jest i forowicz.Jak jest forowicz to jest irozmowa.Jak jest rozmowa to jest i wesoło.Jak jest wesoło to jest i poważnie.Jak się kłócą to i się godzą. itd. Nasze Forum jest najlepsze Raz poważne a raz śmieszne Więc nazwijmy się rodziną Niech problemy zaraz zginą Przecież brać tu najwspanialsza Rezolutna i najcwańsza Kończąc wiem ,że gadam bzdury Ale przecież jest ponury Moderator i do tańca No i nawet do różańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 08.02.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Jedno w tym wszystkim jest "zabawne". 2,5 roku temu zwolennicy PO i PiS szli ramie w ramie by odsunac lewice od władzy. Teraz obie partie weszlyby nawet w uklad z diablem aby drugiemu dowalic. Troche to przypomina rozwodzace sie małżenstwo, najpierw "wielka" milosc, trzymanie za rączki, patrzenie głeboko w oczy a potem rownie głeboka nienawisc. Taka polaryzacja sceny politycznej nie jest zła, wszak podobnie jest w USA, tylko czy tam tez kampania odbywa sie na zasadzie dyskredytowania przeciwnika? Co to ma wspolnego z budownictwem? Jak mowil pewien juz zapomniany polityk:"Psy szczekaja a karawana jedzie dalej".Ani poprzedni ani obecny rzad mieszkan nie wybudowal i nie wybuduje, zadnych konkretnych ułatwnien w budownictwie nie bedzie a gadanie o 3 mln mieszkan bylo jest i bedzie bzdura. Moze faktycznie tylu mieszkan brakuje - lecz ludzi ktorzy tych mieszkan potrzebuja po prostu nie stac na nie. Gdyby nawet stał sie cud i te mieszkania powstały to zakladajac ze nie bylyby rozdawane za darmo - stałyby puste bo nawet bank nie udzieli kredytu 3 osobowej rodzinie o dochodzie 1200zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 08.02.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 http://youtube.com/watch?v=Ej4HnCgapFU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 08.02.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Tak, tak, ale dla ulatwienia dodam, ze j a chce t u i t e r a z pozbawic co poniektorych ich praw, odmawiam im mozliwosci swobodnej wypowiedzi, wprowadzam terror a nawet zamierzam wprowadzic stan wojenny. ( Jutro - 13.15 punkt. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts