Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowy rząd, nowe nadzieje, a realia??? A budownictwo???

skasowany1955

Recommended Posts

• Odpowiedzi 374
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To ja zadałem pytanie: gdzie się zagalopowałem.

Nie spodziewałem się, że dyskusja z Tobą dostarcza tyle radości. :lol: :lol: :lol: :lol:

Nie słyszałeś czegoś takiego jak odpowiedź pytaniem na pytanie. Trzeba było odpowiedzieć miałbyś zdwojoną dawkę śmiechu, a tak psin co .

p.s czasami trzeba czytać z uwagą co mówi moderator. :p

Nie słyszałeś czegoś takiego jak odpowiedź pytaniem na pytanie. Trzeba było odpowiedzieć miałbyś zdwojoną dawkę śmiechu, a tak psin co .

:o :o :o :o

Jak brzmiało owo pytanie?

Doczekam się odpowiedzi na moje?

Obawiam sie, że się z lekka zakręciłeś. :wink: Przynajmniej zabawnie jest. :lol: :lol:

:o :o :o :o

Jak brzmiało owo pytanie?

Doczekam się odpowiedzi na moje?

Obawiam sie, że się z lekka zakręciłeś. :wink: Przynajmniej zabawnie jest. :lol: :lol:

Chciałbym zauważyć ,że z lekka to i tobie sie to udziela.Zakręcony już jesteś jak kopniak od wsk-i.Dokładnie przeczytaj co napisałeś o moderatorze.Ty już sam siebie nie czytasz??? :D :D :p

P p p p p r o s i e m y - teraz zwroc mi uwage, ze sie jakam !!! :D :D :D :D Po to bylo napisane r o z s t r z e l a n y m drukiem zebys wiedzial ze to zart - eeeee, z kim ja sie zadaje .....trza sie czegos dobrego napic. 8) 8) 8) 8) 8) 8) Ponury to ma wstawki polityczne nie tylko w Hyde. A knebel czy lewa czy z prawa tak samo smakuje.

P p p p p r o s i e m y - teraz zwroc mi uwage, ze sie jakam !!! :D :D :D :D Po to bylo napisane r o z s t r z e l a n y m drukiem zebys wiedzial ze to zart - eeeee, z kim ja sie zadaje .....trza sie czegos dobrego napic. 8) 8) 8) 8) 8) 8) Ponury to ma wstawki polityczne nie tylko w Hyde. A knebel czy lewa czy z prawa tak samo smakuje.

Sami kiedyś nauczali co to jest żart.Czy to polityczny czy anty polityczny.Zapomnieli i dlatego tak reagują.Przecież lepiej żartować jak chorować. :lol: :wink: To jest forum.Jak jest forum to jest i regulamin.Jak jest

regulamin to jest i moderator.Jak jest moderator to jest i forowicz.Jak jest forowicz to jest irozmowa.Jak jest rozmowa to jest i wesoło.Jak jest wesoło to jest i poważnie.Jak się kłócą to i się godzą. itd. :wink: :wink:

Nasze Forum jest najlepsze

Raz poważne a raz śmieszne

Więc nazwijmy się rodziną

Niech problemy zaraz zginą

Przecież brać tu najwspanialsza

Rezolutna i najcwańsza

Kończąc wiem ,że gadam bzdury

Ale przecież jest ponury

Moderator i do tańca

No i nawet do różańca

:D :D :wink: :wink:

Jedno w tym wszystkim jest "zabawne". 2,5 roku temu zwolennicy PO i PiS szli ramie w ramie by odsunac lewice od władzy. Teraz obie partie weszlyby nawet w uklad z diablem aby drugiemu dowalic. Troche to przypomina rozwodzace sie małżenstwo, najpierw "wielka" milosc, trzymanie za rączki, patrzenie głeboko w oczy a potem rownie głeboka nienawisc.

Taka polaryzacja sceny politycznej nie jest zła, wszak podobnie jest w USA, tylko czy tam tez kampania odbywa sie na zasadzie dyskredytowania przeciwnika?

Co to ma wspolnego z budownictwem? Jak mowil pewien juz zapomniany polityk:

"Psy szczekaja a karawana jedzie dalej".

Ani poprzedni ani obecny rzad mieszkan nie wybudowal i nie wybuduje, zadnych konkretnych ułatwnien w budownictwie nie bedzie a gadanie o 3 mln mieszkan bylo jest i bedzie bzdura. Moze faktycznie tylu mieszkan brakuje - lecz ludzi ktorzy tych mieszkan potrzebuja po prostu nie stac na nie. Gdyby nawet stał sie cud i te mieszkania powstały to zakladajac ze nie bylyby rozdawane za darmo - stałyby puste bo nawet bank nie udzieli kredytu 3 osobowej rodzinie o dochodzie 1200zl.