Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowy rząd, nowe nadzieje, a realia??? A budownictwo???

skasowany1955

Recommended Posts

Tak, tak, ale dla ulatwienia dodam, ze j a chce t u i t e r a z pozbawic co poniektorych ich praw, odmawiam im mozliwosci swobodnej wypowiedzi, wprowadzam terror a nawet zamierzam wprowadzic stan wojenny. ( Jutro - 13.15 punkt. )

Ty to dopiero jesteś lump....Jak powiedziałem ,że wraca godzina policyjna to w domciu zapanowała cisza.Po chwil Bartosz mój pyta.....a przez kogo to tato????? :o :o :o :wink:

• Odpowiedzi 374
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A co powiedziala corka ? Hm ? Teraz NS - uwaga, Lump bedzie mial spicz do kobiet polskich. Kobiety - wiem i rozumiem, ze Historia nie rozpieszczala i nie rozpieszcza kobiet polskich. :roll: 8) :roll: 8) I ze przetrwac znaczy czasami wiecej niz walczyc, i ze od Powstania Listopadowego kierujecie tym oto krajem z tylnego siedzenia. :roll: :roll: Ale nadszedl czas...............chwileczke, lyk wody............otoz nadszedl czas , ze nie tylko harujecie jak woly, w domu i w pracy, a wasi przelozeni ( mezczyzni) spijaja nektary, przywlaszczajac sobie owoce tej pracy - tzn - podwyzki, premie, zaszczyty, stanowiska i urzedy ( polityczne w szczegolnosci ) - ale nadszedl czas bysm my i nasze corki zawalczyly o swoje. A walczyc o swoje tzn narazac sie na ataki strony przeciwnej i umiec na to odpowiedziec i - co najwazniejsze- nie bac sie w y r a z n i e wy p o w i e d z i e c swojego zdania. Bo nawet tego czesc zenska forum sie obawia. I serwuje mi Jezina z Bazin czy jakos tak. :roll: :roll: No i NS jak Ci sie podoba ? 8) 8) 8)

Bynajmniej .......nie mam genotypu, ktory by mnie wystawial na uzaleznienia....( z wyjatikami) . .Poniewaz nie moge znalezc projektu nastepuje przejcie do fazy B lub tez planu B. ( lamane przez 2 ). Czyli : zapisuje sie do sekty mormonow - podgrupa B - wielu mezow. Oddaje reke z przyleglosciomi architektowi - ten robi zgrabny projekt i wyszukuje mi meza nr 3 - kierbud. Tu nastepuje wytezona praca w podgrupach - murarz, ciesla, hydraulik, elektryk, tynkarz, posadzkarz itp.

Gość Pepeg z Gumy
Oddaje reke z przyleglosciomi architektowi - ten robi zgrabny projekt i wyszukuje mi meza nr 3 - kierbud. Tu nastepuje wytezona praca w podgrupach - murarz, ciesla, hydraulik, elektryk, tynkarz, posadzkarz itp.

Pytanie tylko, czy po parkieciarzu zechce Cie jeszcze tapeciarz?

A co powiedziala corka ? Hm ? Teraz NS - uwaga, Lump bedzie mial spicz do kobiet polskich. Kobiety - wiem i rozumiem, ze Historia nie rozpieszczala i nie rozpieszcza kobiet polskich. :roll: 8) :roll: 8) I ze przetrwac znaczy czasami wiecej niz walczyc, i ze od Powstania Listopadowego kierujecie tym oto krajem z tylnego siedzenia. :roll: :roll: Ale nadszedl czas...............chwileczke, lyk wody............otoz nadszedl czas , ze nie tylko harujecie jak woly, w domu i w pracy, a wasi przelozeni ( mezczyzni) spijaja nektary, przywlaszczajac sobie owoce tej pracy - tzn - podwyzki, premie, zaszczyty, stanowiska i urzedy ( polityczne w szczegolnosci ) - ale nadszedl czas bysm my i nasze corki zawalczyly o swoje. A walczyc o swoje tzn narazac sie na ataki strony przeciwnej i umiec na to odpowiedziec i - co najwazniejsze- nie bac sie w y r a z n i e wy p o w i e d z i e c swojego zdania. Bo nawet tego czesc zenska forum sie obawia. I serwuje mi Jezina z Bazin czy jakos tak. :roll: :roll: No i NS jak Ci sie podoba ? 8) 8) 8)

Podoba mi się najbardziej to wytłuszczone .Co do córki ......to moja Kamila powiedziała ,że ma w du.pie te odeszłe czasy.Chce w y r a z n i e wy p o w i e d z i e c swoje zdanie. 8) :wink:

Poslucham co ma do powiedzenia Barack - zaraz bedzie mial spicz. Hillary wlasnie skonczyla - jest dobra, jest bardzo dobra, szczegolnie jak mowi o U n i v e r s al Health Care ( a nie jak powiedzial profesor Niesiolowski " ona glownie mowi o przerywaniu ciazy") , ale no, nie klika. Pamietamy jak zalozyla nam gorset p o l i t y c z n ej poprawnosci. A gorsetow nie lubi sie.