niktspecjalny 08.02.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Tak, tak, ale dla ulatwienia dodam, ze j a chce t u i t e r a z pozbawic co poniektorych ich praw, odmawiam im mozliwosci swobodnej wypowiedzi, wprowadzam terror a nawet zamierzam wprowadzic stan wojenny. ( Jutro - 13.15 punkt. ) Ty to dopiero jesteś lump....Jak powiedziałem ,że wraca godzina policyjna to w domciu zapanowała cisza.Po chwil Bartosz mój pyta.....a przez kogo to tato????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 08.02.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 A co powiedziala corka ? Hm ? Teraz NS - uwaga, Lump bedzie mial spicz do kobiet polskich. Kobiety - wiem i rozumiem, ze Historia nie rozpieszczala i nie rozpieszcza kobiet polskich. I ze przetrwac znaczy czasami wiecej niz walczyc, i ze od Powstania Listopadowego kierujecie tym oto krajem z tylnego siedzenia. Ale nadszedl czas...............chwileczke, lyk wody............otoz nadszedl czas , ze nie tylko harujecie jak woly, w domu i w pracy, a wasi przelozeni ( mezczyzni) spijaja nektary, przywlaszczajac sobie owoce tej pracy - tzn - podwyzki, premie, zaszczyty, stanowiska i urzedy ( polityczne w szczegolnosci ) - ale nadszedl czas bysm my i nasze corki zawalczyly o swoje. A walczyc o swoje tzn narazac sie na ataki strony przeciwnej i umiec na to odpowiedziec i - co najwazniejsze- nie bac sie w y r a z n i e wy p o w i e d z i e c swojego zdania. Bo nawet tego czesc zenska forum sie obawia. I serwuje mi Jezina z Bazin czy jakos tak. No i NS jak Ci sie podoba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.02.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 znaczy kto sie kogo obawia lumpie, to Ty? To nie martw się, przechodzi wraz z latami bytności na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 08.02.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Nie, to nie ja - to moj duch. A nie zamierzam tu bywac latami. Wpadam bo nudzi mi sie w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.02.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 mnie też się nudzi.......... A domu nie zamierzasz budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 08.02.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 A zamierzam...........plan byl taki, ze wpadam na foum muratora i znajduje projekt....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.02.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 A zamierzam...........plan byl taki, ze wpadam na foum muratora i znajduje projekt....... wygląda na to, że jak śliwka w kompot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 08.02.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Bynajmniej .......nie mam genotypu, ktory by mnie wystawial na uzaleznienia....( z wyjatikami) . .Poniewaz nie moge znalezc projektu nastepuje przejcie do fazy B lub tez planu B. ( lamane przez 2 ). Czyli : zapisuje sie do sekty mormonow - podgrupa B - wielu mezow. Oddaje reke z przyleglosciomi architektowi - ten robi zgrabny projekt i wyszukuje mi meza nr 3 - kierbud. Tu nastepuje wytezona praca w podgrupach - murarz, ciesla, hydraulik, elektryk, tynkarz, posadzkarz itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 08.02.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 słowa słowa słowa słowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 08.02.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Od slow do czynow ! ! Zelazka w gore ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 08.02.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Oddaje reke z przyleglosciomi architektowi - ten robi zgrabny projekt i wyszukuje mi meza nr 3 - kierbud. Tu nastepuje wytezona praca w podgrupach - murarz, ciesla, hydraulik, elektryk, tynkarz, posadzkarz itp. Pytanie tylko, czy po parkieciarzu zechce Cie jeszcze tapeciarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.02.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 A co powiedziala corka ? Hm ? Teraz NS - uwaga, Lump bedzie mial spicz do kobiet polskich. Kobiety - wiem i rozumiem, ze Historia nie rozpieszczala i nie rozpieszcza kobiet polskich. I ze przetrwac znaczy czasami wiecej niz walczyc, i ze od Powstania Listopadowego kierujecie tym oto krajem z tylnego siedzenia. Ale nadszedl czas...............chwileczke, lyk wody............otoz nadszedl czas , ze nie tylko harujecie jak woly, w domu i w pracy, a wasi przelozeni ( mezczyzni) spijaja nektary, przywlaszczajac sobie owoce tej pracy - tzn - podwyzki, premie, zaszczyty, stanowiska i urzedy ( polityczne w szczegolnosci ) - ale nadszedl czas bysm my i nasze corki zawalczyly o swoje. A walczyc o swoje tzn narazac sie na ataki strony przeciwnej i umiec na to odpowiedziec i - co najwazniejsze- nie bac sie w y r a z n i e wy p o w i e d z i e c swojego zdania. Bo nawet tego czesc zenska forum sie obawia. I serwuje mi Jezina z Bazin czy jakos tak. No i NS jak Ci sie podoba ? Podoba mi się najbardziej to wytłuszczone .Co do córki ......to moja Kamila powiedziała ,że ma w du.pie te odeszłe czasy.Chce w y r a z n i e wy p o w i e d z i e c swoje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 08.02.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 A co bedzie mial do gadania ? Rodzina go szybko wysfata bo zapomnialam dodac, ze jestem ogromnie bogata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 08.02.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Dzielna dziewczyna ! ! Sluchaj, NS, swietnie gotujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.02.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Dzielna dziewczyna ! ! Sluchaj, NS, swietnie gotujesz. Wiem.....i wiem ,że ty również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 08.02.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Probuje sie......to i owo upichcic, ale jestem wegetarianka, stad prosba czybys nie mial troche wiecej wegetarianskich przepisow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.02.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 lump praski zrobi się ale nie dzisiaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 08.02.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 08.02.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Poslucham co ma do powiedzenia Barack - zaraz bedzie mial spicz. Hillary wlasnie skonczyla - jest dobra, jest bardzo dobra, szczegolnie jak mowi o U n i v e r s al Health Care ( a nie jak powiedzial profesor Niesiolowski " ona glownie mowi o przerywaniu ciazy") , ale no, nie klika. Pamietamy jak zalozyla nam gorset p o l i t y c z n ej poprawnosci. A gorsetow nie lubi sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 08.02.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 A gorsetow nie lubi sie. Ja tam lubię. Nie znoszę, jak mi cycki na brzuchu leżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts