piotrulex 16.11.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Zainteresowanych prosze na priv - podajcie maila a podesle niebawem zdjecia Metalowa, z kluczykami, dobrze wygladajaca, gnizdka 230V, 2 gniazda silowe, bezpiecznik. wewnatrz wszystkie czesci sa nowe i solidnie wykonane - kupilem pusta skrzynke i elektryk mi ja wyposazyl. jak komus potrzebna to prosze pisac na priv. duzo jezdze po kraju wiec jest szanse ze dam nawet dade podwiezc w gratisie zdjecia jak zrobie to bede wysylal mam w planie rowniez wystawic na allegro bo widzialem tam takowe i to za calkiem spore pieniadze czekam na propozycje - cena, sam nie wiem, najpierw prosze cos zaproponowac ps. u mnie byla zamontowana w szopie wiec nawet deszcz na nia nie padal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 16.11.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 To może warto jeszcze dodac jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.11.2007 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 podnosze zdjecia zrobione dzis wieczorem bede wysylal skrzynka moim zdaniem warta minimum 250-300 zeta - jesli dla kogos wydaje sie to za duzo prosze nie pisac wiadomosci. na wiosne beda jeszcze drozsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts