Redakcja 16.11.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Drodzy Forumowicze, startujemy w konkursie na najlepszą stronę w polskim internecie - konkursie Webstarfestival. Jeśli to forum przydaje się Wam do czegoś, podobnie jak serwis muratordom.pl - pomóżcie nam wygrać. Liczy się każdy głos. http://www.webstarfestival.pl/glosuj.php Pomożecie? Od lat jesteśmy dla Was. Będzie nam miło, jeśli docenicie naszą pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 16.11.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 chodzi o kolorki, czy merytoryczność/obiektywizm pytanie tendencyjno/retoryczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 16.11.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Zagłosowałem. muratordom jest pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 18.11.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Głosuję codziennie. To pisałem ja, Jarząbek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr B. CDS 19.11.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Również zagłosowałem a cooo ? nie stać mnie )? al enie było interii więc kiszka troche Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdyta1 22.11.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Drodzy Forumowicze, startujemy w konkursie na najlepszą stronę w polskim internecie - konkursie Webstarfestival. Jeśli to forum przydaje się Wam do czegoś, podobnie jak serwis muratordom.pl - pomóżcie nam wygrać. Liczy się każdy głos. http://www.webstarfestival.pl/glosuj.php Pomożecie? Od lat jesteśmy dla Was. Będzie nam miło, jeśli docenicie naszą pracę. Tak to forum nam się przydaje ale to forum tez dzięki nam egzystuje a szanowana Redakcja o tym czasem zapomina i ma czasem nas w nosie. Przykładem może być ostatnia zmiana ramówki forum która musieliśmy przyjąć bo tak Redakcja chciała i na nic zdały się nasze protesty. Redakcja porostu miała nas w ........!!! A teraz nagle chcecie na nas liczyć?!!!!! Nam wtedy tez by było milo jak by ktoś się liczył z naszym zdaniem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 23.11.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Było już tak dobrze mieliśmy przewagę kilku pkt. procentowych aż do wczoraj i znowu jesteśmy na drugim miejscu.Głosuję codziennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.11.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 I znowu prowadzimy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janzar 26.11.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Drodzy Forumowicze, startujemy w konkursie na najlepszą stronę w polskim internecie - konkursie Webstarfestival. Jeśli to forum przydaje się Wam do czegoś, podobnie jak serwis muratordom.pl - pomóżcie nam wygrać. Liczy się każdy głos. http://www.webstarfestival.pl/glosuj.php Pomożecie? Od lat jesteśmy dla Was. Będzie nam miło, jeśli docenicie naszą pracę. zagłosowałem polecam wygramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 28.11.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Zagłosowałem i to bez "wazeliny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 29.11.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Znowu w ciągu jednego dnia gazeta dom odrobiła bardzo dużą stratę i jest pierwsza . Zagłosuję jeszcze jutro ale czy sięuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yatza 30.11.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Znowu w ciągu jednego dnia gazeta dom odrobiła bardzo dużą stratę i jest pierwsza . Zagłosuję jeszcze jutro ale czy sięuda Zagłosowałem, ale mam uwagi co do pracy funkcji "szukaj", szczególnie z użyciem AND i "". Jakoś to nie chodzi tak jak powinno... wzorcem jest tu google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 30.11.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Tak jak teraz patrzę to poza tą jedyną (naszą) kategorią we wszystkich innych wyniki są już rozstrzygnięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 30.11.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Drodzy Forumowicze, startujemy w konkursie na najlepszą stronę w polskim internecie - konkursie Webstarfestival. Jeśli to forum przydaje się Wam do czegoś, podobnie jak serwis muratordom.pl - pomóżcie nam wygrać. Liczy się każdy głos. http://www.webstarfestival.pl/glosuj.php Pomożecie? Od lat jesteśmy dla Was. Będzie nam miło, jeśli docenicie naszą pracę. Hmmmmmmm... No niech się zastanowię... mam zagłosować pewnie za tego bana co dostałem 29 lipca za: Od: EDZIA Do: Rom-Kon Wysłany: Nie, 29 Lipiec 2007 12:47 Temat: ostrzeżenie Cytuj wiadomość Naruszył Pan pkt. 5d Regulaminu forum Proszę o natychmiastowe usunięcie z podpisu nr tel. Pana firmy. W przeciwnym wypadku zostanie Panu zablokowany dostęp na forum. Może Pan umieścić jedynie w ogłoszeniach drobnych informację reklamującą firmę....i do dziś jeszcze nie mogę pisać Prywatnych Wiadomości chociaż zaraz się podporządkowałem i numer usunąłem... a w "ogłoszeniach" nie zamierzam się ogłaszać... po co mi to? ...żeby nie powtórzyć za pewnym znanym aktorem - "a na co mi ten las???" (prawie cytat z filmu "Nic śmiesznego") Sorry <> ale nie zamierzam Cię błagać na kolanach o przywrócenie do łask... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sotkal 11.12.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Pomożemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts