Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Syndrom Permanentnego Podniecenia Seksualnego

Jose33

Recommended Posts

Na wszelki wypadek od dzisiaj nie będę zbliżała się do wirującej pralki :wink:

Taaaaak, wirujące części są bardzo niebezpieczne. powinny mieć odpowienie osłony. :D

Faceci - nie. Ale np. lwy-samce potrafią mieć do 100 stosunków dziennie w okresie godowym. Problem w tym, że okres godowy to zaledwie 2-3 dni w roku...

Ja Ci powiem, może to nie takie głupie, taka kumulacja doznań ?

Gdybys mial tyle stosunkow w ciagu tych 3 dni, to jestem ciekaw czy do konca w roku w ogóle bys o tym jeszcze pomysłał?

Faceci - nie. Ale np. lwy-samce potrafią mieć do 100 stosunków dziennie w okresie godowym. Problem w tym, że okres godowy to zaledwie 2-3 dni w roku...

Ja Ci powiem, może to nie takie głupie, taka kumulacja doznań ?

Gdybys mial tyle stosunkow w ciagu tych 3 dni, to jestem ciekaw czy do konca w roku w ogóle bys o tym jeszcze pomysłał?

nie w ilości siła! :wink: 8) :lol:

lew śpi 18 - 20 godzin dziennie -jak juz nie śpi to tez nie poszaleje - - bo takie zespolenie z samicą trwa ok. 10 sekund... :wink: 8) :lol:

lew śpi 18 - 20 godzin dziennie -jak juz nie śpi to tez nie poszaleje - - bo takie zespolenie z samicą trwa ok. 10 sekund... :wink: 8) :lol:

No coż .Nie kazdy moze miec orgazm trwający tydzien.

patrząc na to w ten sposób - rzeczywiście... taki lew to ma fajnie... 8)

się facet nie rozdrabnia na jakies tam zaloty i inne gry wstępne tylko bierze się do roboty i w 10 sekund ma... fajrant... :wink: 8) :lol:

a Ona nawet nie zdązy pomyślec że może ją boleć głowa... :wink:

żyć - nie umierać...jednym słowem: następne wcielenie - dziki kocur z grzywą (choćby w zoo :wink: )

200 orgazmów dziennie ... ciekawe czy faceci też na to chorują :p

Lew puka co 14 minut - nie śpi całą dobę - przez 2 - 3 dni, hmm ...cały rok odpoczywa. Nie, to nie dla mnie :p

Gdzieś czytałem, że Warren B. przyznał się do 4000 kobiet w życiu - 30 lat x 12 miesięcy = 360 x 30 dni = 10800 dni ./. 4000 kobiet = 2,7 dni na 1 kobietę - też nieźle :roll:

Mój kumpel - dyr szpitala, medyk z papierami proponował kiedyś - uwaga - wsadzać palec w odbyt partnerki.

Dla mnie prawie obrzydliwe, wagina, a on mi że to jest ok.

Medycznie, że jest ok, że ona inaczej.....

Kurcze

Zboczek czy podchodzi medycznie co?

Przychodzi baba do lekarza

- doktorze, chłopa mi się chce!

- to babo trzeba wyjść za mąż i będzie chłop na miejscu.

- ale ja jestem mężatka i to co on może to mi mało!

- to znajdź se kochanka, będziesz mieć więcej.

- ale ja mam! już 5 kochanków. I tak chodzę do nich po kolei i ciągle mi mało.

- oj babo, chyba jesteś chora.

- doktorze, daj mi to na piśmie, bo mój stary ciągle wrzeszczy żem k..wa.

Przychodzi baba do lekarza

.

Przychodzi chłop do lekarza:

- panie doktorze mam opuchnietego i bolącego członka

- a jak pana zycie erotyczne?

-w normie. Z zona zawsze rano i wieczorem

-to wszystko?

- no nie. Mam w firmie 2 stazystki więc z jedna przed przerwą a zdrugą zaraz po, czasami też zadowolę samotną sąsiadkę.

-panie to musiał spuchnąć i boli.

-bardzo mnie pan doktor uspokoił , bo myslałem juz , ze to wszystko przez ten cholerny onanizm.