tomek1950 17.11.2007 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Na wszelki wypadek od dzisiaj nie będę zbliżała się do wirującej pralki Taaaaak, wirujące części są bardzo niebezpieczne. powinny mieć odpowienie osłony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 17.11.2007 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Faceci - nie. Ale np. lwy-samce potrafią mieć do 100 stosunków dziennie w okresie godowym. Problem w tym, że okres godowy to zaledwie 2-3 dni w roku... Ja Ci powiem, może to nie takie głupie, taka kumulacja doznań ? Gdybys mial tyle stosunkow w ciagu tych 3 dni, to jestem ciekaw czy do konca w roku w ogóle bys o tym jeszcze pomysłał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 19.11.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Faceci - nie. Ale np. lwy-samce potrafią mieć do 100 stosunków dziennie w okresie godowym. Problem w tym, że okres godowy to zaledwie 2-3 dni w roku... Ja Ci powiem, może to nie takie głupie, taka kumulacja doznań ? Gdybys mial tyle stosunkow w ciagu tych 3 dni, to jestem ciekaw czy do konca w roku w ogóle bys o tym jeszcze pomysłał? nie w ilości siła! lew śpi 18 - 20 godzin dziennie -jak juz nie śpi to tez nie poszaleje - - bo takie zespolenie z samicą trwa ok. 10 sekund... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 19.11.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 lew śpi 18 - 20 godzin dziennie -jak juz nie śpi to tez nie poszaleje - - bo takie zespolenie z samicą trwa ok. 10 sekund... No coż .Nie kazdy moze miec orgazm trwający tydzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 19.11.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Aleście się uparli na tego LWA - Jemu pasuje -Babeczki na niego tyrają... - A do tematy - Laseczka ma poprostu fajnie - gdzie pomyśli tam BACH - jest - Ciekawe czy ma telefon z wibratorem Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 19.11.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 lew śpi 18 - 20 godzin dziennie -jak juz nie śpi to tez nie poszaleje - - bo takie zespolenie z samicą trwa ok. 10 sekund... No coż .Nie kazdy moze miec orgazm trwający tydzien. patrząc na to w ten sposób - rzeczywiście... taki lew to ma fajnie... się facet nie rozdrabnia na jakies tam zaloty i inne gry wstępne tylko bierze się do roboty i w 10 sekund ma... fajrant... a Ona nawet nie zdązy pomyślec że może ją boleć głowa... żyć - nie umierać...jednym słowem: następne wcielenie - dziki kocur z grzywą (choćby w zoo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 19.11.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Ciekawe, że nikt się nie zastanowił, kto i dlaczego znalazł ten artykuł. Rodzi się pytanie czego - znalazca artykułu - szukał i po co?. Opdowiedź - jawi mi się - interesująca. Pozdrawiam. PS A jakie ta kobitka ma marzenia? Może coś w tym stylu < Boże daj jedej dzień bez orgazmu> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 20.11.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 200 orgazmów dziennie ... ciekawe czy faceci też na to chorują Faceci - nie. Ale np. lwy-samce potrafią mieć do 100 stosunków dziennie w okresie godowym. Problem w tym, że okres godowy to zaledwie 2-3 dni w roku... Lew puka co 14 minut - nie śpi całą dobę - przez 2 - 3 dni, hmm ...cały rok odpoczywa. Nie, to nie dla mnie Gdzieś czytałem, że Warren B. przyznał się do 4000 kobiet w życiu - 30 lat x 12 miesięcy = 360 x 30 dni = 10800 dni ./. 4000 kobiet = 2,7 dni na 1 kobietę - też nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 20.11.2007 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Mój kumpel - dyr szpitala, medyk z papierami proponował kiedyś - uwaga - wsadzać palec w odbyt partnerki.Dla mnie prawie obrzydliwe, wagina, a on mi że to jest ok.Medycznie, że jest ok, że ona inaczej.....KurczeZboczek czy podchodzi medycznie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 21.11.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Bobiczek, nie przy śniadaniu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.11.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Przychodzi baba do lekarza- doktorze, chłopa mi się chce!- to babo trzeba wyjść za mąż i będzie chłop na miejscu.- ale ja jestem mężatka i to co on może to mi mało!- to znajdź se kochanka, będziesz mieć więcej.- ale ja mam! już 5 kochanków. I tak chodzę do nich po kolei i ciągle mi mało.- oj babo, chyba jesteś chora.- doktorze, daj mi to na piśmie, bo mój stary ciągle wrzeszczy żem k..wa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 21.11.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Przychodzi baba do lekarza . Przychodzi chłop do lekarza: - panie doktorze mam opuchnietego i bolącego członka - a jak pana zycie erotyczne? -w normie. Z zona zawsze rano i wieczorem -to wszystko? - no nie. Mam w firmie 2 stazystki więc z jedna przed przerwą a zdrugą zaraz po, czasami też zadowolę samotną sąsiadkę. -panie to musiał spuchnąć i boli. -bardzo mnie pan doktor uspokoił , bo myslałem juz , ze to wszystko przez ten cholerny onanizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.11.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Myślałam, że to będzie dyskusja o podłożu medycznym, a tu takie zboczeństwa się dzieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.11.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 http://fotoplenka.ru/photo/kliuvik/149117/xmiddle/2396448.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.11.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 http://fotoplenka.ru/photo/kliuvik/149117/2396466.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 23.11.2007 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 No no widze że matka natura potrafi stworzyć w kamieniu prawdziwe dzieła sztuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts