bobiczek 12.09.2009 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Mój piękny dom nazywa się PORAŻKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.09.2009 02:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Hej Moj przyszly domek nazywam sobie od tak po prostu : CHOMICZOWKA Pewnie dlatego , ze zbieram pieniazki na jego budowe ..... innymi slowy chomikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 09.10.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Dołączam się do wątku. Bardzo podoba mi się nazywanie domów, choć faktycznie może kojarzyć się z pensjonatami. Nasz oryginalnie nosi nazwę "Paprotka", choć ja po cichu, pieszczotliwie nazywam go "DOMEM Z WIDOKIEM NA KOMPLETNY BRAK TEŚCIOWEJ". Dlaczego, chyba można się domyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 17.10.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Dawniej nazywano domy,kamienice,dwory w PolsceMajatki,siedliska miały nazwy.Np:Szablowizna,Cielemęcczyzna,Kiersnowizna,etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiula252 29.01.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 bez sensu:( nie podobaja mi sie te nazwy!!!! numer wystarczy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 29.01.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 bez sensu:( nie podobaja mi sie te nazwy!!!! numer wystarczy!!! Dla kogoś kto nie ma korzeni to może i bez sensu. Numer,wkrótce wszyscy bedziemy li tylko numerami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cerleg 26.02.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Ciekawy pomysł, chociaż nigdy się wcześniej z tym nie spotkałem. Podobają mi się nazwy typu "Pod lipami" czy "Sosnowy zagajnik" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maddie28 24.03.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Ja swój domek nazywam Krówkogród (od ksywki) ale kiedy ktoś pyta gdzie jestem, dokąd jadę to po prostu: na farmę. Farma kojarzy mi się z sielską wsią i zwierzętami a właśnie tak tu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klima88 05.05.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Mój piękny dom nazywa się Królestwo. Bardzo mnie sie podoba i od dawna o nim myslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tablo 18.05.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 jestem za nazywaniem (samochodow zreszta tez) wsrod moich znajomych opinie sa podzielone - jedni nazywaja swoje domy, posiadlosci (poczawszy od "Andrzejowka" a skonczywszy na "Różana sonacie"), drudzy - nie nazywaja i wowczas mowi sie jedziemy do... i tu pada nazwisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Weronikaaa 08.07.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Nazwanie domu może być niezłym dopełnieniem miejsca w którym się znajduje, oraz charakteru domu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jannek 06.09.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Ja bym nazwal "Gniazdo spokoju" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bradykardia1 03.12.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 mój dom w projekcie nazywa się Akord, ale do pewnego konkursu nazwałam go Ekstaza - nazwa po 10 latach adekwatna do naszego nastroju po wprowadzeniu się do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery_r 14.01.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 (edytowane) Nasz przyszły dom MAKARON od inicjałów Edytowane 18 Stycznia 2012 przez mery_r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KajetanKajtek 23.05.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 osatnio widziałem na mazurach( waplewo) nazwe dworku " ale lipa..." plus rysunek listka i nie wiem czy to dobry pomysł był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 23.05.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Pomimo, że mój dom nie jest jeszcze nawet w fazie fundamentów, to wiem, że będzie miał nazwę. I tabliczka też będzie i to na furtce, tak jak w Anglii. Wspaniały zwyczaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychu80 19.01.2014 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Też jestem za tym , żeby mój dom miał jakąś nazwę. Muszę coś fajnego wymyślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierka 27.01.2014 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Takie nazywanie domów jest bardzo popularne w Danii. Kiedy, 15 lat temu, zobaczyłam te tabliczki na domach z uroczymi nazwami typu 'Słoneczny", "Pod Kasztanem" wiedziałam, że ja też kiedyś przybiję taką tabliczkę. Dziś, choć dom jest dopiero na papierze, ma już 'roboczą' nazwę - Wiera Doskonała. Być może podczas budowy przechrzcimy dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lena_89 06.03.2014 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Pomysł świetny, szczerze mówiąc jeszcze się z tym nie spotkałam! Hmm, ja mogę bliźniaka może nazwę po prostu "ABIGAIL II" tak jak nazwa projektu Już się nie mogę doczekać, kiedy budowa się zacznie i skończy. Oto mój przyszły domek )http://www.domdlaciebie.com.pl/projekty-domow-parterowych-z-poddaszem-uzytkowym/abigail-ii-blizniak,414.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pustak 18.03.2014 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Jeśli taki będzie to zazdroszczę ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts