Karpiówka 20.03.2014 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Znalazłam się tutaj przez przypadek. Szukałam inspiracji jak nazwać dom, a może bardziej miejsce gdzie zaczęliśmy budowę. I stąd moja obecność. Już jeden dom wybudowaliśmy- dom moich marzeń,ale życie gna nas z Wielkopolski w Zachodniopomorskie i stąd ta budowa w nowym miejscu...Myślałam, żeby nazwać to miejsce "Początek",bo wszystko zaczynamy od początku, ale dom będzie w lesie, są tam stawy i źródło, dzieci chcą "Źródlany Domek"- podoba im się pomysł nadania nazwy domowi, domostwu w zasadzie, bo o całe obejście chodzi. Taka nowa tradycja w naszej rodzinie. A mi trochę smutno:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamjot 24.03.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Nazywanie domów wydaje się ciekawe, tylko warto zwrócić uwagę na to, że każdy projekt już swoją nazwę ma. Ja buduję dom "Małgosia", tym samym wydaje mi się, że jedna nazwa jest wystarczająca i nie ma sensu wymyślać kolejnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikol12 22.04.2015 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Ja bym nazwał swój dom "oaza spokoju" bo dom zawsze mi się kojarzył z czymś cichym, spokojnym gdzie można odciąć się od rzeczywistości. I tak powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts