julienx 16.11.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Witam, mam pytanie odnośnie polecanych miejsc, gdzie wartoby wycenić, a w dalszej kolejnosci zamowic meble kuchenne? Jestem w woj. mazowieckiego i choć tu tego na rynku nie brakuje, to nie bardzo mam na to pomysł Prosze o pomoc. Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ochikarka 17.11.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 ja byłam w komandorze, meble rust ( piękne ale bardzo drogie) i ostatecznie zdecydowałam sie na stolarza, który robi mi wszystkie meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 17.11.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Wycenę robiłam w kilku salonach meblowych, a kuchnię zamówiłam za połowę ceny u poleconego stolarza. julienx, jeśli nie masz pomysłu na projekt kuchni, pochodź po salonach kuchennych udając, że jesteś zainteresowana zakupem mebli. Miej przy sobie wymiary kuchni- w lepszych sklepach zawsze znajdzie się osoba, która przynajmniej wstępnie zrobi projekt kuchni. Z kilku takich próbnych projektów możesz złożyć jeden. Stolarz też pewnie pomoże zagospodarować dobrze kuchnię. To jest wersja bezpłatna ,możesz też zamówić projekt lub po prostu sama albo z pomocą forumowiczów coś wymyślić A potem oczywiście do stolarza, bo tak taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 17.11.2007 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Wycenę robiłam w kilku salonach meblowych, a kuchnię zamówiłam za połowę ceny u poleconego stolarza. julienx, jeśli nie masz pomysłu na projekt kuchni, pochodź po salonach kuchennych udając, że jesteś zainteresowana zakupem mebli. Miej przy sobie wymiary kuchni- w lepszych sklepach zawsze znajdzie się osoba, która przynajmniej wstępnie zrobi projekt kuchni. Z kilku takich próbnych projektów możesz złożyć jeden. Stolarz też pewnie pomoże zagospodarować dobrze kuchnię. To jest wersja bezpłatna ,możesz też zamówić projekt lub po prostu sama albo z pomocą forumowiczów coś wymyślić A potem oczywiście do stolarza, bo tak taniej Projekt to ja już mam i to bardzo szczegółowy, gorzej z cenami:( Te wyceny z salonów meblowych jakoś nie bardzo są na moją kieszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 17.11.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 U mnie było tak samo. Dlatego kuchnię zrobiłam u poleconego stolarza dokładnie za połowę ceny "salonowej". julienx, pozwoliłam sobie zajrzeć do Twojego dziennika , domek masz śliczny i podbitkę i drzwi a barierki też planujesz cudne . Doczytałam też tak na szybkiego, że szukasz "pomocy" u stolarza Zuzzy, może u niego uda Ci się zmieścić w ustalonej kwocie. Nie rezygnuj i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 18.11.2007 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Ja też zdecydowałam się w końcu na stolarza. Projekt zrobiłam, a jakże w salonie , a potem przedstawiłam go stolarzowi. Wyjdzie duuużo taniej, a za zaoszczędzone w ten sposób pieniążki zrobię granitowy blat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 18.11.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 A ja polecam Wolsztyńskie Fabryki Mebli. Piękne wzornictwo i świetna jakość za przyzwoitą cenę (u mnie wyszło 30% drożej, niż BRW, a jakość nieporównywalna). Osobiście zamawiałam w Wawce na Puławskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.11.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Centrum mebli meblowych na Mazowszu to Skaryszew (koło Radomia). Co drugi dom to zakład stolarski. I robią naprawdę różne meble. Od wersji targowych po studia aranżacji wnętrz. Największy jest chyba zakład p. Tuzinka. Brat ma tapicerstwo. Współpracują z firmami meblowymi. W Warszawie sporo jest mebli robionych własnie w Skaryszewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 18.11.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Ja wyceniałam w Rust przy trasie Toruńskiej w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 18.11.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 studio KA-2 w Opexie na Jerozolimskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ochikarka 18.11.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 jaki pisałam wcześniej meble robi mi stolarz polecony przez projektantkę , która robiła mi projekt łazienki - wychodzi dużo taniej tylko proponuje umówić się dużo prędzej w moim przypadku było to 6 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etiopka 18.11.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 A czy ktoś może smiało polecić dobrego stolarza w województwie dolnośląskim??Ja również mam gotowy projekt, brakuje mi tylko wykonawcy. z góry dziękuje za podpowiedzi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 12.12.2007 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 my robiliśmy indywidualną wycenę u stolarza specjalizującego się w wykonaniu mebli kuchennych ("meble Róg")- za meble z mdf z blatem laminowanym chcieli 2500 zł/mb a i tak było to taniej niż gdzie indziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 13.12.2007 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Finalnie meble zamowilismy we Wrzosowej... Za 1,5 miesiaca montaz, a wczesniej probka frontu i koloru do akceptacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ochikarka 13.12.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 witaj julienx ja już mieszkam ponad tydzień - życze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 13.12.2007 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 witaj julienx ja już mieszkam ponad tydzień - życze powodzenia łoooo matko, ale zazdrosze... kiedy ja bede mieszkac, wydaje mi sie ze to nigdy nie nastąpi zaczynam tracić nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
liwia 16.12.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 No tak dobry wybór bo meble z wrzosowej są bardzo "tanie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniazbyszek 17.12.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 A czy ktoś może smiało polecić dobrego stolarza w województwie dolnośląskim?? Ja również mam gotowy projekt, brakuje mi tylko wykonawcy. z góry dziękuje za podpowiedzi ! Podpinam się do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etiopka 17.12.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Szkoda tylko, że nikt nie chce nam pomóc i nikogo polecić. Bardzo proszę jeszcze raz o jakieś namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 17.12.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Szkoda tylko, że nikt nie chce nam pomóc i nikogo polecić. Bardzo proszę jeszcze raz o jakieś namiary. Pamiętam, że kiedyś ceny były w okolicach 1000,00 pln za 1mb - czy teraz jest podobnie, czy raczej należy dodac 50% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts