Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie wyceniałyście/zamawiałyście swoje kuchnie???

julienx

Recommended Posts

• Odpowiedzi 40
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wycenę robiłam w kilku salonach meblowych, a kuchnię zamówiłam za połowę ceny u poleconego stolarza. julienx, jeśli nie masz pomysłu na projekt kuchni, pochodź po salonach kuchennych udając, że jesteś zainteresowana zakupem mebli. Miej przy sobie wymiary kuchni- w lepszych sklepach zawsze znajdzie się osoba, która przynajmniej wstępnie zrobi projekt kuchni. Z kilku takich próbnych projektów możesz złożyć jeden. Stolarz też pewnie pomoże zagospodarować dobrze kuchnię. To jest wersja bezpłatna 8) ,możesz też zamówić projekt lub po prostu sama albo z pomocą forumowiczów coś wymyślić :wink: A potem oczywiście do stolarza, bo tak taniej :wink:

Wycenę robiłam w kilku salonach meblowych, a kuchnię zamówiłam za połowę ceny u poleconego stolarza. julienx, jeśli nie masz pomysłu na projekt kuchni, pochodź po salonach kuchennych udając, że jesteś zainteresowana zakupem mebli. Miej przy sobie wymiary kuchni- w lepszych sklepach zawsze znajdzie się osoba, która przynajmniej wstępnie zrobi projekt kuchni. Z kilku takich próbnych projektów możesz złożyć jeden. Stolarz też pewnie pomoże zagospodarować dobrze kuchnię. To jest wersja bezpłatna 8) ,możesz też zamówić projekt lub po prostu sama albo z pomocą forumowiczów coś wymyślić :wink: A potem oczywiście do stolarza, bo tak taniej :wink:

Projekt to ja już mam i to bardzo szczegółowy, gorzej z cenami:(

Te wyceny z salonów meblowych jakoś nie bardzo są na moją kieszeń :(

U mnie było tak samo. Dlatego kuchnię zrobiłam u poleconego stolarza dokładnie za połowę ceny "salonowej". :D julienx, pozwoliłam sobie zajrzeć do Twojego dziennika 8) , domek masz śliczny i podbitkę i drzwi :D a barierki też planujesz cudne :D . Doczytałam też tak na szybkiego, że szukasz "pomocy" u stolarza Zuzzy, może u niego uda Ci się zmieścić w ustalonej kwocie. Nie rezygnuj i życzę powodzenia :D

Centrum mebli meblowych na Mazowszu to Skaryszew (koło Radomia). Co drugi dom to zakład stolarski. I robią naprawdę różne meble. Od wersji targowych po studia aranżacji wnętrz. Największy jest chyba zakład p. Tuzinka. Brat ma tapicerstwo. Współpracują z firmami meblowymi. W Warszawie sporo jest mebli robionych własnie w Skaryszewie :lol:

• 4 weeks później...